Best Verkochte Kloofmachine of kliefmachine

Best Verkochte Kloofmachine of kliefmachine

Best Verkochte Kloofmachine of kliefmachine

We zijn gaan zoeken naar de best verkochte kloofmachine en kwamen tot de vaststelling dat er meer dan 1.000 verschillende kloofmachines te koop zijn.

Kliever, kliefmachine, houtkliever, klover, kloofmachine, houtklover, houtkloofmachine, splijter, splijtmachine, houtsplijter, houtsplijtmachine en kliefhamer zijn allemaal namen die men gebruikt voor gereedschap met als doel om hout te splijten.

De kliefhamer, kloofhamer, kliefbijl of kloofbijl

We vonden meer dan 300 verschillende kliefhamers, toch raden we volgende kloofhamers aan.

Polet kliefhamer 3kg
Kliefhamer, de Best Verkochte Kloofmachine met de hand, geschikt als je niet veel hout moet klieven.

Kliefhamer met geslepen snede en volle glasvezelsteel van 900mm om grote blokken hout te klieven. In tegenstelling tot een houten steel kan een glasvezelsteel niet worden stukgeslagen bij het misslaan. Wie veel klieft of hakt, investeert beter in een steel van glasvezel.


Fiskars Kloofbijl IsoCore XXL
Kliefhamer van 5,2 kg

Voor het kloven van stammen.
De kloofbijl is geschikt voor het splitten van stamstukken van meer dan 30 cm voor de schoorsteen of het kampvuur, maar kan ook worden gebruikt voor het afsnijden van zijtakken. De geoptimaliseerde bladgeometrie zorgt voor een grotere penetratiediepte, zelfs met hardere stammen, en de hamerkop kan ook worden gebruikt om nauwkeurig kloofwiggen te snijden. Om ervoor te zorgen dat de steel en kop op hun plaats blijven, zelfs onder zware belastingen, zijn deze vast met elkaar verbonden en zorgen zo voor een grotere veiligheid.


Bekijk hier nog meer kliefhamers.


Bij de aankoop van een kloofmachine is het belangrijk om op voorhand te weten, hoeveel hout je moet klieven. de prijs van kliefmachines zijn soms zeer hoog.

Volgende houtsplijtmachines raden wij u aan.

Scheppach HL650 5905206901 Kloofmachine
Een van de Best Verkochte Kloofmachines is deze Scheppach HL650 5905206901 door zijn duurzaamheid.

Voeding:Met 2200 Watt en 3 Pk is deze splijter een kleine krachtpatser en kan probleemloos tot 100 blokken hout per uur splijten zonder onderscheid te maken tussen opgeslagen of vers hout.
Kwaliteit:De machine is onderhoudsarm, neemt weinig ruimte in en bestaat uit een stalen constructie met poedercoating die bestand is tegen torsie en voldoet aan de hoogste eisen.
Veilig:Om optimale veiligheid tijdens het splijten met de HL 650 te garanderen, beschikt deze splijtmachine over een tweehandenbediening.
Techniek:De hydraulische splijtmachine heeft een snelheid van 31,3 mm/s, een cilinderslag van 375 mm en kan worden gebruikt bij 230 V spanning en 50 Hz.
Formaat:De liggende splijtmachine wordt geleverd samen met een onderstel met kleine transportwieltjes, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen.


ACG 7L230 FLEX Houtklover, Kloofmachine 7 ton liggend
Deze liggende kloofmachine is 1 van de Best Verkochte Kloofmachines

Deze kleine krachtpatser binnen de ACG familie is uniek in de markt van liggende kloofmachines, deze machine is daarom 1 van de Best Verkochte Kloofmachine.

Belangrijkste kenmerken zijn:

1) De klover is uitgerust met een unieke FLEX-kap, speciaal ontwikkeld door ACG. Deze is aan de ene kant zeer flexibel aan de andere kant stoot vast!

2) Er kan hout met een diameter tot 45 cm gekloof worden! Dit is echt uniek, daar de standaard in de markt slechts 25 cm betreft.

3) De bodem geleiding is van metaal en loop door in een opvangtafel achter het kloofmes. Dit geheel is zeer stevig geconstruceerd zodat het tegen enorme krachten bestand is.

4) De ACG machine maakt gebruik van twee bedieningshendels in plaats van een bedieningshendel en een bedieningsknop die met de vinger moet worden ingedrukt. Dit zorgt voor extra ergonomisch werken, zonder zere vingers!

5) ACG heeft haar machine uitgerust met een zeer handige lengte instelling. Hiermee stelt u de slaglengte gemakkelijk in en werkt u tot wel 2 keer sneller!

6) De motor betreft een 2600 watt elektromotor op 230 volt, de zwaarste in de markt! Bovendien is deze voorzien van een extra ophanging aan het frame waardoor er nooit pompbreuk kan optreden (een vaak gezien probleem bij liggende houtklovers)

Al met al is de 7L230-FLEX houtklover echt uniek in zijn soort en laat het geen knoest heel!


Atika 301851 splijter voor brandhout

Hydraulische combi houtkliever, klieft grote hoeveelheden hout zeer snel, veilig en Krachtbesparend werkend. De hefhoogte is traploos instelbaar de solide constructie gegarandeerd veilig, de grote wielen zorgen voor een snel en gemakkelijk verplaatsing volledig van splitskruis de ASP 8 N is een van de krachtvolste hydraulische combi houtkliever uit atika serie geluidsniveau tijdens het werken lpa: 69,9 dB.

De hefhoogte is traploos instelbaar
Hoge werkveiligheid dankzij soepele bediening met twee handen en gripbescherming aan beide zijden
de solide constructie garandeert stabiliteit
De grote wielen zorgen voor een snelle en gemakkelijke overdracht
compleet met split-cross
Technische gegevens:
Driefasige motor (met faseomvormer): 400 V / 50Hz
Opnamevermogen Driefasenstroom: 3000W
Kloofkracht: 80 kN (8 t)
Spleetlengte max.: 1050 mm
instelbare openingsslag max.: 500 mm
3-voudige in hoogte verstelbare klooftafel: 500.700,1050 mm
Kloofkolom: 100 x 100 mm
verstelbaar kloofkruis
Bediening met twee handen met veiligheidshandgrepen
Schakelplug-combinatie met noodstopknop
grote wielen
Beugelgreep voor eenvoudig transport
Gewicht: ca. 104 kg


Lumag HOS12A Houtkloofmachine 3300W 400V | Elektrische houtklover 12 ton

Lumag HOS12A Houtkloofmachine 3300W is de Best Verkochte Kloofmachine voor veel gebruik.
Deze verticale hydraulische Lumag houtkloofmachine heeft een kloofkracht van 12 ton.

De HOS12A is de ideale 400 volt machine voor semi-professionele en particuliere gebruikers.

De robuuste en zware constructie garanderen een hoge stabiliteit. Je kunt eenvoudig diverse lengtes tot maximaal 1 meter kloven. Je stelt dus zelf je machine in op de meest ideale kloofhoogte doormiddel van de weg te zwenken klooftafel en de extra te plaatsen oplegtafel!

De HOS12A heeft een instelbare oplegtafel, dus de klooflengte is instelbaar op 610 – 890 – 1370 mm.

De Lumag HOS12A houtklover is eenvoudig te beladen door de lage bodemplaat. Hij heeft een traploos instelbare slaglengte en een krachtige motor die voor prettige werkomstandigheden zorgen. Verder heeft de HOS12A een schakelaar/stekker combinatie met fase omschakeling, een 2-hands-veiligheids bediening, handbescherming en een flexibel houtklemsysteem.

Door de beide zijgeleiders kan het hout gecentreerd onder de kloofbeitel worden gehouden. Deze houtklover van Lumag is standaard voorzien van transportwielen en wordt nu geleverd met een GRATIS SPLIJTKRUIS KRUISKLOOFBEITEL (klooft uw hout in 1 keer in 4 delen).

Fase omschakeling is mogelijk!


Kindling Cracker KING houtklover – Gietijzer – Zwart

veiligste manier om aanmaakhout te maken.

De best verkochte kloofmachine om op de veiligste manier om aanmaakhout te maken.

Concept uit Nieuw-Zeeland en gemaakt in Australie
We zijn er trots op om te zeggen dat de Kindling Cracker is uitgevonden in Nieuw-Zeeland en gemaakt in Australië om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.
Een slimme constructie en een tijdloos ontwerp zorgen ervoor dat de Kindling Cracker altijd klaar is voor gebruik en generaties lang meegaat. De best verkochte kloofmachine voor aanmaakhout.

Kwaliteit en hoogwaardig gebouwd
Het bestaat uit 1 stuk hoogwaardig gietijzer, dus het is iets dat de kleinkinderen van je kleinkinderen altijd nog zullen gebruiken om hun eigen aanmaakhout splitsen. Uiteraard alleen als hij goed wordt onderhouden en als er op de juiste wijze mee om wordt gegaan.

Een veilige en gemakkelijke manier om aanmaakhout te maken zonder dat er bewegende messen of andere scherpe voorwerpen door uw handen glippen.

Het product is ontstaan uit een schoolproject van de toen 13-jarige Ayla Hutchingson uit Tanaka, Nieuw-Zeeland.
Vanwege de koude omgeving is het snel vervaardigen van aanmaakhout een noodzaak.
Inmiddels is ze 17 jaar en wordt deze aanmaakhout-kraker inmiddels wereldwijd verkocht.

Veilig en eenvoudig te gebruiken
Het is niet nodig om een scherpe bijl gevaarlijk dicht bij je handen te laten komen.
Het is het perfecte maatje voor de stapel brandhout, creëer snel een veilig het perfecte aanmaakhout voor je open haard, vuurkorf, pizza-oven, sauna, barbecue of rookoven.

Onderhoud
Het enige onderhoud dat hij vraagt, is een beetje schoonborstelen en misschien van tijd tot tijd een likje verf zodat hij er weer als nieuw uitziet.

Bestel hem in BELGIE en NEDERLAND of in DUITSLAND


Flint, Origineel spanmes, houtsplijter voor naaldboomhout in de woonkamer, gietijzer, zwart
spanmes van Flint is een houtsplijter voor de woonkamer. Met dit spanmes heb je de mogelijkheid zelf je brandhout en je spaanders te maken.

Bij de best verkochte kloofmachine hoort het spanmes van Flint is een houtsplijter voor de woonkamer. Met dit spanmes heb je de mogelijkheid zelf je brandhout en je spaanders te maken. Let op de volgende gebruiksaanwijzingen. In de levering inbegrepen zijn: 1 Flint spanmes, 4 schroeven, 4 kunststof pluggen. Standplaats: probeer een overdekte ruimte voor je spanmes te vinden waardoor je hem dagelijks kunt gebruiken, zoals in de schuur, of rechtstreeks naast de haard. – De muur moet massief zijn en van stevig materiaal, zoals bakstenen, beton of houten balken. Nota bene! – Gipswanden, houten wandpanelen en cellenbetonblokken zijn niet geschikt als ondergrond. Montage: houd het spanmes verticaal met de handgreep naar beneden op de geselecteerde locatie en teken de boorpositie met een potlood door de bevestigingsgaten in. – Zorg ervoor dat geen water- of elektriciteitsleidingen lopen waar je boort en boor met een steenboor van 8 mm dik. – Na het reinigen van de gaten kun je het spanmes met de meegeleverde schroeven bevestigen. Gebruik Vezelig hout zoals sparrenhout, dennenhout, berk of es zijn het meest geschikt. Tip: zoek bij een nieuwe houtlevering meteen een paar takvrije blokken uit en leg deze aan de kant. Zo heb je altijd passend hout direct bij de hand. Het spanmes is geschikt voor haardhout van 10 cm tot 34 cm lang. Plaats het houtblok afhankelijk van de lengte op een van de onderste tanden en zet het mes tegen de bovenkant van het houtblok aan. Hou het houtblok met 1 hand aan de zijkant vast. Nu kun je met lichte druk het hout splijten.


Bekijk ook eens:

Onze bestverkochte Houtmanden op basis van verkoopcijfers.

Onze bestverkochte Brandhout op basis van verkoopcijfers.

Onze bestverkochte Brandhoutrekken voor buiten op basis van verkoopcijfers.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *