Bestsellers in Sjabrakken of zadeldekjes

Bestsellers in Sjabrakken of zadeldekjes

Bestsellers in sjabrakken:De sjabrakken (ook wel zadeldekjes genoemd) zijn in de maten: shetland, pony, cob, full, dressuur full, dressuur cob, veelzijdigheid cob en veelzijdigheid full.
Waarom gebruik je een sjabrak?
Je maakt gebruik van een sjabrak om het zadel te beschermen, schuren te verminderen en eventuele huidirritaties te voorkomen. Daarnaast is een sjabrak zinvol om zweet te absorberen. Ook voorkomt een zadeldek drukkingen op de huid.
Hoe kies je het juiste dekje voor jou paard of pony?
Het is van belang om te kijken naar de vorm en maat van je zadel. Het dekje moet namelijk lang en breed genoeg zijn , zodat het zadel niet in aanraking komt met je paard of pony. Didoland levert zadeldekken in allerlei kleuren en maten. Voor ieder wat wils!

Alle merken zadeldekken op een rijtje

Didoland heeft en ruim assortiment sjabrakken. De nieuwste trends, patronen, materialen en kleuren vind je bij ons. Merken zoals Anky, Passier, Harry’s Horse, Horka, HKM, PK, BR, Schockemohle en La Valencio . Onze sjabrak huismerken zijn Pagony en Rossner.


[bol_bestsellers limit=”100″ block_id=”bol_5dffbf2632e09_bestsellers” cat_id=”12971″ name=”sjabrakken” sub_id=”” title=”Sjabrakken” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”760″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]


Bekijk hier de meer dan 1400 sjabrakken te koop in Belgie en Nederland

Bekijk hier de meer dan 10.000 sjabrakken te koop in Duitsland

Naast sjabrakken of zadeldekjes heb je nog veel meer nodig voor je paard en ook voor jezelf, voor de stal en zoveel meer. We zijn begonnen met een blog te schrijven “Alles over paarden” Deze blog zullen we wekelijks een paar maal aanpassen met gegevens over paard en ruiter, over de gezondheid van je paard.

Het paard is door de eeuwen heen voor de mens voor allerlei doeleinden zeer waardevol gebleken. Tienduizenden jaren geleden was het paard voor de mens een belangrijke voedselbron.

In Nederland alleen worden ruim 140.000 paarden en pony’s gehouden, lees verder door op onderstaande foto te klikken.

Bestsellers in Sjabrakken

Wat raden wij u aan bij aankoop van  zadeldek! uit onze Bestsellers in Sjabrakken