Geld verdienen met vakantiehuizen in België

Geld verdienen met vakantiehuizen in België.

vakantiehuizen in belgieHallo, ik ben Mariska, één jaar geleden was ik op zoek om iets bij te verdienen. Ik had weinig geld om te investeren en ben dan maar op zoek gegaan op het internet. Je moet zelf maar eens “geld bijverdienen” intikken op google. Je zal zien dat je meer dan 100.000 resultaten zal vinden hoe je op een gemakkelijke manier geld kan bijverdienen. Ik heb honderden links aangeklikt, maar als alles waar zou zijn wat ze mij beloofden dan was ik nu miljonair.

Geld verdienen vakantiehuizen in België. OPSTART

Een vriend raadde mij aan om een website te beginnen waar ik producten kon op verkopen. Dit was gemakkelijk gezegd dan gedaan want ik wist niet hoe je een website moest maken. Ik had ook het geld niet om producten in te kopen en ook thuis had ik zeker geen plaats om producten te stapelen.

Mijn vriend zei dat een professionele website maken al kon voor minder dan 30 € per jaar. Met dit programma kan ook iedereen een website maken. Deze webhosting is voor zowel privé- als zakelijke gebruikers. Als het uw eerste website is, of u een gevorderde gebruiker bent, dit webhostingpakket biedt alles dat u nodig heeft.

Eerst ging ik opzoek naar een domeinnaam en startte mijn eerste website. Ik wilde vakantiehuizen verhuren in België. Om vakantiewoningen te verhuren heb ik geen producten nodig en moest ik verder niets investeren.

Bij mijn zoektocht op het internet naar vakantiewoningen die te huur stonden, vroeg ik de eigenaars om enkele foto’s te mailen en een beschrijving van de vakantiewoning. Ik vertelde hen ook dat het mijn bedoeling was om hun vakantiehuis te verhuren aan derden voor één week of 2 weken. De commissie die ik vroeg van 10%, vonden de verhuurders veel te hoog. Van sommige verhuurders kreeg ik toch een commissie van 6% tot 8%. Ik werkte dagen om tientallen vakantiehuizen met foto’s en beschrijving van de huizen op mijn website te plaatsen. Ik voegde nog extra gegevens toe van de streek en toeristische informatie zodat de mensen ook onmiddellijk wisten wat ze in de streek tijdens hun vakantie konden bezoeken.

Geld verdienen met vakantiehuizen in België. WEBSITE OP PUNT STELLEN

Mijn website was klaar en nu zou ik snel geld gaan verdienen. Ik probeerde wekelijks nog enkele vakantiewoningen bij te plaatsen, zodat mij aanbod iedere week groter werd. Op facebook en twitter begon ik wat reclame te maken van mijn website over vakantiewoningen en kreeg al heel snel wat reactie. Verschillende personen vroegen inlichtingen maar tot een deal kwam het niet. Ik begon mij vragen te stellen. Wat deed ik verkeerd? Waren mijn prijzen te hoog? Waarom lukt het bij een ander en niet met mij?

Na twee maanden stelde ik vast dat ik ongeveer 243 bezoekers per maand had op mijn website, dit is ongeveer 8 per dag. De meeste bezoekers die ik kreeg waren uit China, Rusland, Denemarken. Ik begon mij terug vragen te stellen waarom uit die landen en niet uit België en Nederland?

Ik belde iemand op die misschien meer verstand had van websites dan ik, die persoon vertelde dat niet alleen een mooie website belangrijk is maar ook het aantal bezoekers. Ook het aantal bezoekers is niet altijd het belangrijkste maar de juiste mensen. Met die juiste mensen bedoelde hij potentiële kopers. Hij raadde mij aan om een cursus te volgen hoe de juiste bezoekers naar je website komen.

Geld verdienen met vakantiehuizen in België. MIJN EERSTE DEAL.

Ongeveer 10 weken na het online plaatsen van mijn website, had ik een eerste deal. Ik was gelukkig en mijn klant had mijn website gevonden via Google. Mijn eerste deal bracht mij 46 € op.

Ik wilde natuurlijk meer deals en besloot toch maar een cursus te volgen. Op internet zocht ik welke cursus ik kon volgen, maar ook hier was het aanbod heel groot. Na enkele dagen besloot ik om mijn verdiende Euro’s te investeren in een cursus met video begeleiding. Ik koos voor deze cursus “Succes op het internet“. Later bleek dat dit de juiste keuze was. In deze cursus met video’s wordt je uitgelegd, hoe je een website moet bouwen, hoe je door verschillende aanpassingen meer bezoekers naar je website komen enz… Het interessante bij de cursus “Succes op het internet” is, dat je eenmaal een bedrag betaald en levenslang gratis ondersteuning krijgt.

Geld verdienen met vakantiehuizen in België. WEBSITE TESTAMENT

Een jaar na het starten van mijn eerste website maak ik een testament op.

De eerste acht weken heb ik mij bezig gehouden met het maken van mijn eerste website. Ik had geen ervaring met het maken van een website, dus ik moest van 0 beginnen.

Na ongeveer 10 weken mijn eerste deal. dat was het mooiste moment sinds de start van mijn website.

Het volgen van de cursus “Succes op het internet” Met deze cursus heb ik heel veel geleerd en dankzij deze cursus kreeg ik meer en meer deals binnen.

Nu één jaar later verdien ik tussen de 350 € en 450 € per maand met mijn eerste website. Ik heb op dit ogenblik heel weinig werk meer aan deze site en verdien terwijl ik op mijn werk ben of ik lig te slapen.

Ondertussen ben ik reeds een tweede website opgestart waar ik ongeveer 150 € per maand verdien. Dit bedrag zal nog groeien want ik ben maar pas 3 maanden bezig met deze site.

Voor de toekomst zit ik terug met een nieuw idee in mijn hoofd om een derde website te maken.

Mij is het op dit ogenblik gelukt om geld bij te verdienen op het internet. Als je er ook aan denk om zo iets te doen raad ik je twee onderstaande links aan. Ik heb er een positieve ervaring mee.

Webhosting                Succes op het internet

Vakantiehuizen in België

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *