Luchtwasser en Luchtbevochtiger Boneco W490 2in1

Dankzij de Beneco W490 luchtwasser en luchtbevochtiger nooit meer droge slijmvliezen, droge ogen, een droge neus of keelpijn.

Luchtwasser en Luchtbevochtiger

Door de overheid moeten we onze huizen meer en meer isoleren, maar door al die isolatie wordt de lucht binnen steeds droger en dit is niet goed voor onze luchtwegen.
In ons goed geïsoleerde nieuwbouwhuis was de vloer erg droog en hadden onze planten het door de vloerverwarming zwaar. Na de aanschaf van de Boneco W490 luchtwasser en bevochtiger zijn beide problemen opgelost. De luchtvochtigheid in huis voelt erg prettig aan.

Luchtwasser en Luchtbevochtiger

Als er iets is wat Zwitserland kenmerkt, dan is het wel de schone lucht in de prachtige natuur. Hoe lekker zou het zijn als je daar ook thuis van kan genieten?
De Boneco W490 Luchtwasser en Luchtbevochtiger maakt dat mogelijk. Dit Zwitserse merk biedt al jarenlang uitstekende kwaliteit en innovatieve oplossingen.

Luchtwasser en Luchtbevochtiger

De Boneco W490 Luchtwasser en Luchtbevochtiger maakt de lucht schoon en filteren het stof, de pollen, eventuele rook en nare geurtjes eruit.
De Boneco W490 Luchtwasser en Luchtbevochtiger maakt het mogelijk om de lucht te bevochtigen.
Alle producten van het merk Boneco zien er prachtig uit en zijn ze een sieraad voor iedere ruimte. Het is dan ook niet voor niks dat BONECO healthy air zelfs prijzen voor haar designs heeft gewonnen. Geniet nu ook van de luxe van schone lucht binnenshuis, met de Boneco W490 Luchtwasser en Luchtbevochtiger.

Luchtwasser en Luchtbevochtiger

De Boneco W490 Luchtwasser en Luchtbevochtiger heeft een bijzonder moderne bevochtigingstechnologie en een constante prestatie kenmerken de belangrijke voordelen van deze luchtwasser, in het systeem worden 22 draaiende verdampingsdiscs gebruikt waardoor een absoluut “zacht water” verdamping word gecreëerd en dankzij de Ionic Silverstick word het water gezuiverd van bacteriën.
Voorzien van een digitaal display met soft touch knoppen
Ingebouwde digitaal instelbare hygrostaat
Instelbare gewenste luchtvochtigheid tussen 30-70%
3 signaalfuncties voor verwisselen Silverstick, schoonmaken apparaat enervullen van de watertank
ADF automatische dim functie
Snelle weergave heersende luchtvochtigheid op display
Automatische uitschakeling
2 fluisterstanden Powerstand en Nachtstand
Output 300 gram/uur max.
Verbruik slechts 20W
Bereik tot 150 m3
Tankinhoud 7 liter
Luchtverplaatsing max. 170 m3 per uur
Gewicht 5 kg
Afmeting 38×32×42,5 cm

Luchtwasser en Luchtbevochtiger

Waar kan je een Luchtwasser en Luchtbevochtiger Boneco W490 2in1 kopen?

Klik hier onder op de verschillende shops om de prijzen te vergelijken.

Shop 1

Shop 2

Bekijk onze best verkochte luchtbevochtigers op Bestseller Luchtbevochtigers

Air washer and humidifier, Laveur d’air et humidificateur, Loft a Wäschmaschinn, Luchtwasser en Luchtbevochtiger, Luftskive og luftfugter, Luftwäscher und Luftbefeuchter, Myjka i nawilżacz powietrza, Очиститель воздуха и увлажнитель воздуха

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *