Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed: We gingen op zoek op het internet naar Baby- & peuterspeelgoed en vonden meer dan 100.000 verschillende soorten speelgoed voor peuters en baby’s.

Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed kunnen we onderverdelen in verschillende groepen.


Top 100 Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed Algemeen:

De Oball Classic is de meest perfecte bal ooit gemaakt! Met een diameter van ongeveer 10 cm kan dit bekroonde flexibele model gemakkelijk worden gegrepen. Dit speelgoedje is de Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

De Oball Classic is de meest perfecte bal ooit gemaakt! Met een diameter van ongeveer 10 cm kan dit bekroonde flexibele model gemakkelijk worden gegrepen, gevangen en gegooid door baby’s van alle leeftijden. De zachte constructie en 32 grote vingergaten maken het gemakkelijker voor kleine handen om te grijpen en te spelen

Top 100 Ballen voor baby’s

100 ballen in helderblauw, rood, geel en groen brengen meer plezier en plezier in elke speltent. Plezier zonder einde, spatten in de ballenbak zonder risico op blessures. Een top bij de Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Uw kind wil meer ballen in zijn speeltent hebben? Geen probleem! 100 ballen in helderblauw, rood, geel en groen brengen meer plezier en plezier in elke speltent. Plezier zonder einde, spatten in de ballenbak zonder risico op blessures. Kinderen leren door de manier waarop motorische vaardigheden, zoals grijpen, gooien en de visuele perceptie van de verschillende kleuren.

Top 100 Badspeelgoed

Eend "bruidspaar" set van 2, met bruid en bruidegom, geel Afmetingen per eend ongeveer 6 x 6 cm

Eend “bruidspaar” set van 2, met bruid en bruidegom, geel Afmetingen per eend ongeveer 6 x 6 cm

Top 100 Boxspeelgoed & -hangers

Muzikale wiegmobiel voor baby's tot 5 maanden. 
Sterrenlichtshow op wanden en plafond. 
Drie geluidsmodules met tot wel 30 minuten slaapliedjes, witte ruis of natuurgeluidjes.

-Muzikale wiegmobiel voor baby’s tot 5 maanden.
-Sterrenlichtshow op wanden en plafond.
-Drie geluidsmodules met tot wel 30 minuten slaapliedjes, witte ruis of natuurgeluidjes.
-Drie zachte, glimlachende beertjes met vlindervleugels hebben een rustgevende uitwerking op baby.
-Met afstandsbediening om mobiel, sterrenlichtshow en 30 minuten liedjes en geluidjes te activeren.

Top 100 Wandel- & kinderwagenspeelgoed

Ideaal als cadeau voor geboorte, doop of als verjaardagscadeau voor baby's en peuters
Bij, kever, hart en bladeren uit de collectie Garden Dreams het 
Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Bij, kever, hart en bladeren uit de collectie Garden Dreams
Rammelaar, piepend, ritselend papier en spiegels in de stoffen figuren nodigen uit om te spelen
Houd de baby gelukkig, bevorder hand-oogcoordinatie en ondersteun speels de egobeleving
Geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot 0+
Geschikt voor kinderwagens, babydragers, babybedjes, boxen of speelstokken

Ideaal als cadeau voor geboorte, doop of als verjaardagscadeau voor baby’s en peuters.

Top 100 Babyknuffeldekens

Ollie de Uil speelt vier rustgevende geluiden: hartslag, regendruppels, witte ruis en een prachtig slaapliedje van Brahms. Meest verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Ollie de Uil speelt vier rustgevende geluiden: hartslag, regendruppels, witte ruis en een prachtig slaapliedje van Brahms. Ollie is er altijd wanneer het nodig is: de CrySensor-technologie activeert Ollie automatisch wanneer de baby huilt en kalmeert het zodat het meteen in slaap valt en papa en mama niet hoeven op te staan. De geluiden worden 20 minuten gespeeld en vervolgens gaat Ollie 3 uur in stand-by. Dankzij de CrySensor-functie luistert het echter nog steeds aandachtig en wordt het op elk gewenst moment opnieuw geactiveerd in de stand-bymodus om witte ruis of het slaapliedje van Brahms te spelen.

Top 100 Muziekdozen

Prachtige muzikale bos juwelendoos
Uilen wenden zich elegant tot het nummer "Sparkle, sparkle, little star" of "Tomorrow komt Santa Claus" gecomponeerd door Mozart. Is één van de meest verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Prachtige muzikale bos juwelendoos
Uilen wenden zich elegant tot het nummer “Sparkle, sparkle, little star” of “Tomorrow komt Santa Claus” gecomponeerd door Mozart.
Met roze stof, voor het veilig opbergen van sieradencollectie, gevoerde en maanvormige spiegel.
Ideaal voor het opbergen van meisjesjuwelen zoals armbanden, kettingen, ringen en andere waardevolle aandenkens.

Top 100 Babyratels en pluchen ringen

De bijtring van HCM Kinzel bestaat uit sleutels, die in opvallende kleuren zijn ontworpen. Zo helpen ze de baby het tandvlees te kalmeren. hoog genoteerd bij Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

De bijtring van HCM Kinzel bestaat uit sleutels, die in opvallende kleuren zijn ontworpen. Zo helpen ze de baby het tandvlees te kalmeren. Praktisch is het speelgoed vaatwasmachinebestendig en kan dus heel eenvoudig worden gereinigd.

Top 100 Babyspiegelspeelgoed

Een kunststof baby spiegel met een zachte kader en texturen. 
Bevestigen op kinderbed

Een kunststof baby spiegel met een zachte kader en texturen.
Bevestigen op kinderbed of wanner baby op zijn buik begint te spelen.
Afmetingen 25 cm x 19 cm, machinewasbaar
Geschikt vanaf de geboorte

 

Top 100 Draaitollen

16 draaitollen in kleurrijke set. Kleur: geel, oranje, blauw, groen, paars, wit × 2, rood × 2. Materiaal: Van natuurlijk hout, geurloos en niet giftig.

16 draaitollen in kleurrijke set. Kleur: geel, oranje, blauw, groen, paars, wit × 2, rood × 2. Materiaal: Van natuurlijk hout, geurloos en niet giftig. Mat oppervlak, glad. Veilig genoeg voor uw lieve baby’s. Gebruik duim en wijsvinger om de greep voor een rotatie in 1 richting te grijpen. Het kan stress van je vingers bevrijden en je geest verfrissen. Ons tollen zijn uitstekend afgedrukt met rijke kleuraanpassing. Zeer geschikt voor 3-7 jaar oude kinderen. De tol van hout is een zeer goed cadeau. Geschikt voor kinderverjaardagen, feestjes, give aways, kinderbeloningen, cadeau-geschenk, Kerstmis, Pasen, Halloween, Nieuwjaar, enz.

Top 100 Geluidsspeelgoed

Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed is deze knuffelige vriend voor je kind, die gloeit in het donker, zingt
En oefen de eerste woorden met hem
De hondenvriend is knuffelig zacht en biedt eindeloos leerplezier.

Een knuffelige vriend voor je kind, die gloeit in het donker, zingt
En oefen de eerste woorden met hem
De hondenvriend is knuffelig zacht en biedt eindeloos leerplezier. Ze reageert op de aanraking van het kind met geweldige meezingliedjes en frases die meer dan 100 eenvoudige woorden, lichaamsdelen, kleuren, vormen en meer bevatten. En omdat elk kind zijn eigen ontwikkelingstempo heeft, heeft de hondenvriend de Smart Stages-technologie, zodat ouders het juiste niveau voor hun kind kunnen kiezen. Elk van de drie niveaus biedt een reeks liedjes, geluiden en zinnen. Bovendien flitst het hart op de buik van de hondvriend veelkleurig op het ritme van de muziek.

Top 100 Hobbel- & rijspeelgoed

Dit prachtig schommeldier met behaaglijke pluche is de  juiste  vriend voor uw baby, die een snelle rit in het land fantasie ondernemen wil.

Dit prachtig schommeldier met behaaglijke pluche is de  juiste  vriend voor uw baby, die een snelle rit in het land fantasie ondernemen wil. Het schommel deel is gemaakt van massief hout en met de hoge en dik gevoerde zitgedeelte en de gordel is het toestel veilig. Gezellig hobbelen is nu kinderspel.

 

Top 100 Motoriekspellen

Het speelgoed set is geschikt voor peuters vanaf 2 jaar en bevat 2 arbeiders met bouwhelmen. 
Bevat een kipwagen en een rupskraan

Het speelgoed set is geschikt voor peuters vanaf 2 jaar en bevat 2 arbeiders met bouwhelmen. 
Bevat een kipwagen en een rupskraan met bewegende kettingen, draaibare cabine en grote schep op een bewegende arm om te graven.

Top 100 Activiteitencentra

Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed want Elk kind moet dit 7-in-1 educatief speelgoed van hout hebben. Plezier van de 7 pagina's, heldere en vrolijke massief houten activiteitskubussen, multifunctioneel design, geen montage nodig, geen gevaarlijke kleine onderdelen.

Elk kind moet dit 7-in-1 educatief speelgoed van hout hebben. Plezier van de 7 pagina’s, heldere en vrolijke massief houten activiteitskubussen, multifunctioneel design, geen montage nodig, geen gevaarlijke kleine onderdelen. Speel verschillende mogelijkheden om de verschillende vaardigheden van de baby beter te trainen. Onze houten speeldobbelstenen begeleiden de kinderjaren van 1, 2 jaar jongens en meisjes.

Top 100 Bouwstenen & blokken

Het speelgoed ondersteunt de grijp- en vaardigheden van uw kind.
Door de fantasie en creativiteit, kan uw kind de wereld in een heel andere invalshoek zien. Dit speelgoed hoort bij de top van de Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Het speelgoed ondersteunt de grijp- en vaardigheden van uw kind.
Door de fantasie en creativiteit, kan uw kind de wereld in een heel andere invalshoek zien. Het helpt de verbeelding van uw kind en de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.

Top 100 Hamerspellen

Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed is dit hamerspel

Piep, piep. Zes zeer grappige kleine vogeltjes doen hun kleurrijke kopjes omhoog en omlaag onder de regie van kleine kloppers vanaf 18 maanden. Wanneer de ene vogel wegduikt, duikt er op een andere plek weer eentje op. Deze iets andere klopbank is gemaakt van robuust massief hout en multiplex en spreekt steeds weer opnieuw alle zintuigen aan. Vrolijk kloppen.

Top 100 Kralenspiraal

Er zijn zes fruitvormige stukjes op het doolhofspel, namelijk peren, kersen, watermeloenen, aardbeien, citroen en appels.
Daarnaast zijn er acht kleuren houten kralen, namelijk groen, rood, geel, oranje, roze, blauw, paars, hemelsblauw. hort bij de top van Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed.

Fruit hout kralen
Er zijn zes fruitvormige stukjes op het doolhofspel, namelijk peren, kersen, watermeloenen, aardbeien, citroen en appels.
Daarnaast zijn er acht kleuren houten kralen, namelijk groen, rood, geel, oranje, roze, blauw, paars, hemelsblauw.
Ontwikkel de cognitieve vaardigheden van kinderen om te klinken. Laat de kinderen fruit en kleuren leren herkennen.

 

Top 100 Leerklokken

kalender, uurwerk voor het aanleren van tijd, datum en seizoenen 
De kinderen op eenvoudige en speelse wijze de tijd, weekdagen, maanden leren

kalender, uurwerk voor het aanleren van tijd, datum en seizoenen
De kinderen op eenvoudige en speelse wijze de tijd, weekdagen, maanden leren
Stabiel, bedrukt blikken schild, gewoon aan de muur te hangen en niet te zwaar
Afmetingen: 30 x 40 cm

Top 100 Sorteer-, stapel- & vormenspellen

Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed Bevordert de volgende ontwikkelingsgebieden: Fijne motoriek, probleemoplossing, nieuwsgierigheid en bewondering. 
De tien kleurrijke en verschillend gevormde speeldobbelstenen nodigen de baby uit om te spelen en te ontdekken.

Leeftijd: Vanaf 6 maanden.
Bevordert de volgende ontwikkelingsgebieden: Fijne motoriek, probleemoplossing, nieuwsgierigheid en bewondering.
De tien kleurrijke en verschillend gevormde speeldobbelstenen nodigen de baby uit om te spelen en te ontdekken.
In de robuuste, met een vrolijke afbeelding versierde emmer met vormen kunnen de dobbelstenen prima worden opgeborgen.
Met draaggreep voor onderweg.

Top 100 Telramen

Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Decoratieve rekenmachine voor kleine en grote sommen. 17 x 17 x 5.

Top 100 Trekspeelgoed

houten trein in stijlvol design met een locomotief of stoomlok, waggons, dierentuinen en extra houten bouwstenen of bouwblokken (in totaal 12 houten onderdelen

Speeltrein houten trein in stijlvol design met een locomotief of stoomlok, wagens, dierentuinen en extra houten bouwstenen of bouwblokken (in totaal 12 houten onderdelen ter bevordering van de fijne motoriek van baby’s en kleine kinderen)

Top 100 vormen & kleuren

Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed is deze Dino met kleurrijke toetsen en stukjes voedsel voor het leren van cijfers en kleuren. 
11 gezongen liedjes, frases en 20 kindermelodieën. 
Leermogelijkheden: fijne motoriek, tellen, gezond eten, vormen. 
Ontwikkeling van motorische vaardigheden, creatief spelen, spraakontwikkeling, ontdekken en onderzoeken.

Dino met kleurrijke toetsen en stukjes voedsel voor het leren van cijfers en kleuren.
11 gezongen liedjes, frases en 20 kindermelodieën.
Leermogelijkheden: fijne motoriek, tellen, gezond eten, vormen.
Ontwikkeling van motorische vaardigheden, creatief spelen, spraakontwikkeling, ontdekken en onderzoeken.

Top 100 Roly-Poly-speelgoed de Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Grappige staande clown Roly Poly. Deze rinkelende clown kan eenvoudig worden gestart door te tikken. Hij zwaait van rechts naar links, heen en weer, waggelend met zijn hoofd en wiebelend met zijn armen. dit is één van de Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Grappige staande clown Roly Poly. Deze rinkelende clown kan eenvoudig worden gestart door te tikken. Hij zwaait van rechts naar links, heen en weer, waggelend met zijn hoofd en wiebelend met zijn armen. Het wiebelen gaat gepaard met rustgevende beltonen van een gezonde bal.

Top 100 Speelkleden

Puzzelmat gemaakt van superzacht EVA-schuim
Afmetingen per puzzelstuk: 31,5 x 31,5 x 1 cm
Totale oppervlakte: 3,57m²
speels leren van cijfers en letters

Puzzelmat gemaakt van superzacht EVA-schuim
Afmetingen per puzzelstuk: 31,5 x 31,5 x 1 cm
Totale oppervlakte: 3,57m²
speels leren van cijfers en letters
36 puzzelmatten met 86 delen, 26 letters + cijfers van 0-9 + schuimdelen
wasbaar
kan worden gebruikt als tapijt, zitkussen of als speeloppervlak
Alle cijfers en letters kunnen volledig worden verwijderd
voorkomt letsel op harde grond
Vochtbestendig en warmte-isolerend
bevordert de verbeelding van uw kind

Top 100 Kruipdekens

de ideale kruipmat voor uw kind – gemaakt in Duitsland! Bevat geen giftige stoffen, bevestigd door het Oko-Tex-certificaat.

Kruipmat SanoSoft: de ideale kruipmat voor uw kind – gemaakt in Duitsland! Bevat geen giftige stoffen, bevestigd door het Oko-Tex-certificaat.
Afwasbaar, kan worden gedesinfecteerd of ook op 60 graden in de machine wasbaar. Isolerend, vooral bij koude ondergrond, vervangt het speeltapijt, kan met bouwblokken, auto’s, treinen enz. worden gespeeld.
De mat bekoort door het zeer dichte en slijtvaste schuim. Het ingewerkte glasgarenweefsel garandeert een vormvast oppervlak dat veeleisende bewegingen weerstaat. Antislip.

Top 100 Speelmatten met puzzel

Stad puzzelmat uit schuimrubber
Door de vertandingheid van de puzzelstukken kunnen uw kinderen in een mum van tijd de bodem van de kinderkamer in een spannende stad met weg,

Stad puzzelmat uit schuimrubber
Door de vertandingheid van de puzzelstukken kunnen uw kinderen in een mum van tijd de bodem van de kinderkamer in een spannende stad met weg, parkeerplaatsen en getekend huizen veranderen.
Het 9 stuks puzzlemat set is TUV getest en van bijzonder duurzaam, Eva schuim gemaakt, houdt de koude vloeren op afstand en is afwasbaar.
Het voordeel ten opzichte van traditionele wegen speelmatten: de stad puzzelmat is onbeperkt uit te breiden.

Top 100 Speelmatten & vloergyms

De meeste baby's schreeuwen, huilen en doen alsof ze er iets vreselijks van maken. Deze buikmat heeft daar verandering in gebracht. Ze staren naar de baby-watermat, drukken erop en wanneer ze op de watermat spugen, kan het ding gemakkelijk worden afgeveegd

De meeste baby’s schreeuwen, huilen en doen alsof ze er iets vreselijks van maken. Deze buikmat heeft daar verandering in gebracht. Ze staren naar de baby-watermat, drukken erop en wanneer ze op de watermat spugen, kan het ding gemakkelijk worden afgeveegd.

Top 100 Dansmatten

deze muzikale toetsenbordmat kunnen kinderen hun eigen muziek maken en op de 
verschillende toetsen lopen om verschillende tempo en ritme te leren.

1. Creativiteit: met deze muzikale toetsenbordmat kunnen kinderen hun eigen muziek maken en op de
verschillende toetsen lopen om verschillende tempo en ritme te leren. 
2. interesse ontwikkelen: ontwikkelen de muzikale interesses en de hobby van kinderen door het geluid van muziekleden.
3. Sportoefening: het kind wordt door de muziekmat van de piano aangetrokken en verhoogt de beweging terwijl het van het spel geniet.
4. Verbetering van de coordinatie: dit is een gemeenschappelijke mat voor meerdere personen. Het bevordert het vermogen van de
kinderen in samenwerking en verbetert ook de fysieke coördinatie van het kind.
5. Perfect cadeau voor kinderen.
Deze kinderpiano mat kan je met de hand en voet aanraken, het coordinatievermogen van de kinderen trainen en de motorische vaardigheden verbeteren.

Top 100 Stokpaarden

Artikellengte: 94 cm 
stabiel houten frame 
soepel lopende houten wielen 
twee verschillende geluiden

Artikellengte: 94 cm
stabiel houten frame
soepel lopende houten wielen
twee verschillende geluiden

Top 100 Trekpoppen

Pluchen speelgoed voor baby’s hoort bij de Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed

Meest Verkochte Baby- & peuterspeelgoed is dit knuffeldier de olifant van nattou. Begeleidt de opvolging in elke situatie en geeft daarbij troost, warmte en genegenheid. knuffeldier de olifant 28 cm.

Het knuffeldier de olifant van nattou begeleidt de opvolging in elke situatie en geeft daarbij troost, warmte en genegenheid. knuffeldier de olifant 28 cm. Geschikt vanaf de geboorte om te spelen en knuffelen nicki-stof uit de schattige metgezel is gemaakt van bijzonder zacht materiaal en is daarom prima geschikt om te knuffelen en lief te hebben. Zijn lage gewicht en de grappige benen laat het heel snel baby’s lieveling en voortdurend worden metgezel. De kleine olifant is tot een temperatuur van 30 C wasbaar. Breedte: 25 cm hoogte: 10 cm lengte: 28 cm onderhoudsaanwijzingen: * bleken: niet bleken * professionele textielverzorging: niet stomen * wassen: normaal wasprogramma op 30 graden * strijken: niet strijken * drogen: niet in de wasdroger drogen leeftijd geschikt vanaf: geboorte, geslacht: meisjes


Bekijk ook volgende soorten speelgoed:

Blog: Speelgoed

ADVENTSKALENDER