Nikon Coolpix B600 Camera

Nikon Coolpix B600 Camera

Met de Nikon COOLPIX B600 bridge-camera kunt u foto prestaties overal tonen. Zo krachtige optische NIKKOR 60x zoombereik van brandpuntsafstanden van 24 tot 1440 mm. Of je je nu op landschappen wilt concentreren of de opname wilt uitbreiden om de actie te fotograferen, deze camera voldoet aan al je wensen. Full HD-video en stereogeluid. Met een simpele druk op de speciale videobediening activeer je een video-opname in Full HD (1080p / 30p) met stereogeluid. Met Nikon’s vibratiereductie die de wazige effecten van cameratrillingen vermindert, blijven je video’s scherp, zelfs tijdens het fotograferen tijdens het lopen. Het register van de foto van om ongewenste reeksen te knippen tijdens het bekijken. SnapBridge: fotografie deelt het meteen. – De Nikon SnapBridge-app voor iOS en Android maakt een permanente verbinding tussen uw camera en uw smartphone / tablet. Deel uw foto’s direct, waar ze ook zijn. Houd met uw mobiele apparaat de opnamedatum en -locatie bij met behulp van GPS en activeer het apparaat op afstand. Gemakkelijk in gebruik. Het handvat, identiek aan dat van DSLR, zorgt voor een veilige grip.

Nikon Coolpix B600 Camera
Nikon Coolpix B600 Camera
Nikon Coolpix B600 Camera
Nikon Coolpix B600 Camera

Veelzijdig en briljant is de Nikon Coolpix B600 Camera.

De Nikon COOLPIX B600 met 60x optische zoom.
Waar u ook een motief ontdekt – met de COOLPIX B600 bent u er dichtbij. De 60x krachtige zoomlens van de camera heeft een brandpuntsafstandbereik van 24 – 1440 mm (wat overeenkomt met een kleine foto), waarmee u zelfs verre onderwerpen in detail kunt vastleggen. Een BSI-CMOS-sensor met een achtergrondverlichting van 16,76 megapixels zorgt voor schitterende resultaten, zelfs bij weinig licht. Bij fotograferen vermindert een krachtige Image Stabilizer (VR) ongewenste camerabewegingen.
Het grote TFT-LCD-scherm met 7,6 cm beelddiagonaal biedt perfecte controle bij de selectie van het beeldgedeelte. Geintegreerde modi maken het gemakkelijker om artistieke ontwerpopties uit te proberen. Creeer eenvoudig creatieve meerdere belichtingen – en met Nikon Glamour-retouchering kunt u zelfs in een mum van tijd perfecte portretten maken.
Met SnapBridge kan de camera ook constant worden verbonden met uw smart-apparaat – perfect voor onmiddellijke overdracht en delen.

Nikon Coolpix B600 Camera met de 60x krachtige zoomlens.

60x optische krachtige zoomlens met zoomfunctie op de Nikon Coolpix B600 Camera

Met de COOLPIX B600 ontdekt u motieven waar anderen niet verder kunnen komen. De hoogwaardige NIKKOR-lens biedt een groot zoombereik van 24 – 1440 mm * met zijn optische 60x krachtige zoomlens. De schakelbare 120-voudige dynamische fijne zoomlens kan zelfs worden uitgebreid tot 2880 mm * – en met aanzienlijk hogere kwaliteit, zoals bekend is van veel digitale zoomcamera’s. Met handige scenemodi kunt u gemakkelijker speciale onderwerpen vastleggen, zoals kleine vogels of de maan. Met een schakelaar aan de zijkant van de lensbehuizing kunt u comfortabel zoomen – en met de zoom-terug functie kunt u objecten vastleggen die tijdelijk niet in beeld zijn bij het volgende lagere zoomniveau. Als u niet in de verte wilt wandelen, kunt u met de minimale scherpstelafstand van slechts 1 cm de fascinerende wereld van macrofotografie betreden.
* volgens kleine afbeelding

Nikon Coolpix B600 Camera met de 60x krachtige zoomlens.

16,76 megapixel BSI CMOS-sensor voor indrukwekkende beeldkwaliteit.

NIKKOR-kwaliteit: de COOLPIX B600 een achterste verlicht 16,76-megapixel CMOS BSI sensor, die briljante beelden, zelfs bij slechte lichtomstandigheden en dankzij effectieve geluidsreductie, zelfs in de schemering en ’s nachts maakt de COOLPIX B600 gedetailleerde beelden. Hiermee kunt u optimaal profiteren van de prestaties van de 60x optische zoomlens. Het hoogwaardige lensontwerp draagt ​​bij aan de indrukwekkende prestaties, met vier extra-low dispersion (ED) glazen lenzen en een Super ED-glaslens voor superieure scherpte en effectieve minimalisering van kleuraberraties. Een extra kwaliteitsverbetering wordt mogelijk gemaakt door de krachtige geintegreerde beeldstabilisator (VR). Het vermindert onscherpte die wordt veroorzaakt door onscherpte bij het maken van opnamen en opnamen zo goed dat u scherpere opnamen kunt maken bij weinig licht en langer kunt werken zonder flitser.

Nikon Coolpix B600 Camera met sensor voor indrukwekkende beeldkwaliteit.

Full HD-video met stereogeluid en eenvoudige bewerking van films dit kan ook met deze Nikon Coolpix B600 Camera.

Waarom slechts 1 moment opnemen, wanneer u het hele verhaal met de COOLPIX B600 kunt vertellen: druk gewoon op een knop en u start de video-opname in Full HD (1080 / 30p) en neemt geluiden op via de geintegreerde stereomicrofoon. De geintegreerde beeldstabilisator (VR) zorgt voor scherpe foto’s. Zelfs bij het fotograferen vanuit een rijdende auto compenseert dit voor onbedoelde bewegingen van de camera. Bovendien kunt u tijdens het fotograferen foto’s maken of afzonderlijke afbeeldingen met een hoge resolutie selecteren en deze als een foto opslaan tijdens het afspelen van de film. Met de functie Easy Movie Editing kunt u eenvoudig ongewenste scenes verwijderen tijdens het afspelen van de film.

Nikon Coolpix B600 Camera met Full HD-video en stereogeluid en eenvoudige bewerking van films.

Groot TFT LCD-scherm. (7,6 cm scherm met 921.000 pixels)

Ongestoord zicht op uw onderwerpen: dankzij de grote kijkhoek maakt het grote TOLF LCD-scherm van de COOLPIX B600 een veilige besturing van het beeldgedeelte mogelijk. De beeldvelddekking is ongeveer 99% verticaal en horizontaal (vergeleken met de opname). Hun motieven worden weergegeven op een schermgrootte van 7,6 cm (3,0 inch) en ongeveer 921.000 pixels in hoge resolutie en hoog contrast – en zonder storende reflecties. Een anti-reflecterende coating en een helderheidsregeling op 5 niveaus zorgen ervoor dat uw onderwerpen perfect zichtbaar zijn, zelfs in direct zonlicht. U kunt dus altijd direct na de opname uw foto’s en Full HD-video’s in detail bewonderen.

Nikon Coolpix B600 Camera met groot TFT Lcd-Scherm.

Bediening en creatieve modi voor artistieke opnames allemaal met de Nikon Coolpix B600 Camera.

Ontwerp dat een stuk eenvoudiger maakt: dankzij de diepe grip past de COOLPIX B600 ook als een DSLR in de hand. En hun perfect gerangschikte knoppen zorgen voor een intuitieve bediening. U kunt dus eenvoudig en gemakkelijk via de praktische functieknop scenemenummers zoals sport, close-up of zonsondergang gebruiken. Of de macromodus, waarin u de lage minimale scherpstelafstand van slechts 1 cm kunt gebruiken en kleine motieven kunt uitproberen. Een mooie manier om lichteffecten te bereiken, is om de functie Meervoudige belichting: opheldering in de Creatieve modus te gebruiken. Voor dit doel voegt de camera twee of meer afbeeldingen van een intervalreeks toe, zodat u bijvoorbeeld de lichtsporen van sterren in een enkel beeld kunt weergeven. Je kunt ook perfecte resultaten bereiken in het portretgebied met de 12 effecten van retoucheren van glamour, waardoor je elk schoonheidsdetail eenvoudig kunt corrigeren.

Nikon Coolpix B600 Camera met de diepe grip past hij perfect in de hand.

Neem direct op met het slimme apparaat dankzij SnapBridge.

De COOLPIX B600 is uitgerust met SnapBridge – een app die de camera verbindt met uw smart-apparaat. Zodra u SnapBridge * hebt geïnstalleerd op uw smart-apparaat, biedt Bluetooth Low Energy een permanente verbinding voor automatische beeldoverdracht. Je kunt ervoor kiezen om de foto’s op je apparaat te plaatsen direct nadat je ze hebt gemaakt of later. Vooral handig bij reizen: voor elke foto ontvangt de camera informatie van het smart-apparaat over de locatie, datum en tijd van de opname. Met SnapBridge kunt u uw smart-apparaat ook als afstandsbediening voor de camera gebruiken, films van het smart-apparaat selecteren voor overdracht, alle foto’s bekijken die in de camera zijn opgeslagen (zelfs als de camera uit staat) en automatisch overschakelen naar NIKON IMAGE SPACE met Wi-Fi-ondersteuning uploaden en beveiligen.
* Beschikbaar als een gratis download, vereist smartphones en tabletcomputers met iOS of Android.

Nikon Coolpix B600 Camera is uitgerust met Snapbridge.

Wil je meer producten zien van Nikon, klik hier.

www.amazon.de

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *