ontzuren voor een gezond lichaam

Het ontzuren voor een gezond lichaam is voor veel mensen onbekend. Veel mensen weten ook niet dat hun voedingspatroon en hun levensstijl de gezondheid op de langere termijn kan beïnvloeden.

Bij de geboorte bestaat ons lichaam uit 70% water de rest uit mineralen sporenelementen. Hoe ouder we worden hoe meer deze hoeveelheden afnemen en deze worden vervangen door zure afvalstoffen.

Voeding, stress, medicijnen, overmatige spierbelasting produceren na verbranding zure afvalstoffen die uw lichaam kwijt moet om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden. Voorbeelden van zure afvalstoffen zijn urinezuren en melkzuren.

Zure afvalstoffen moeten worden afgevoerd om de zuurtegraad van ons lichaam optimaal te houden. Onze nieren, longen en onze huid doen dit. Maar de hoeveelheid afvalzuren die dagelijks in ons bloed vrijkomen is te groot om via de normale uitscheidingsorganen ons lichaam te verlaten.

De zuurresten slaan zich op in ons lichaam. Dit veroorzaakt zure ophopingen waardoor onze gezondheid risico’s loopt. 

ontzuren voor een gezond lichaam

Het ontzuren voor een gezond lichaam doet u zo.

Om verzuring tegen te gaan is het noodzakelijk om het lichaam te Ontzuren. Ontzuren kunt u op verschillende manieren doen:

*Probeer de factoren die je lichaam sterk verzuren zoveel mogelijk te vermijden of te beperken. Vermijd stress, Medicijnen, spierbelasting.

*Beperk de consumptie van verzurende voeding en dranken. Vooral voedsel dat bestaat uit dierlijke eiwitten, suikers, koolzuurhoudende dranken, alcohol, koffie etc.

Eet daarentegen beter voedsel zoals groentes, aardappelen, noten, etc. 

Klik hier om de tabel te zien met een overzicht van diverse soorten voedingsmiddelen. Ze zijn ingedeeld op hun basische of verzurende werking op het lichaam.

ontzuren voor een gezond lichaam

Actief Ontzuren voor een gezond lichaam.

Door actief te ontzuren evenwicht herstellen door gericht de opgehoopte zuurresten in het lichaam te neutraliseren, af te breken, op te lossen en af te voeren. Daarnaast biedt actief ontzuren het dagelijkse basische tegenwicht waardoor het lichaam wordt beschermd tegen verzuring.

Actief ontzuren kunt u op de volgende manieren doen:
Verhoog uw basische buffer!
Natriumbicarbonaat is de basische buffer die overtollige afvalzuren in het bloed moet neutraliseren. Door deze basische buffer dagelijks te verhogen kunnen veel meer afvalzuren onschadelijk worden gemaakt zodat het lichaam de zuren niet hoeft te dumpen in het lichaam. Daarnaast heeft natriumbicarbonaat een actieve ontzurende werking door reeds gevormde zuurresten in allerlei plekken in het lichaam op te lossen.

Supplementen die de bicarbonaatproductie dagelijks op veilige wijze te verhogen.

De best verkochte ebooks in verband met gezondheid

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *