Outsunny tuinfontein met waterval

Outsunny tuinfontein met waterval,

Ervaar de rust van kabbelend water met de Outsunny tuinfontein met waterval. Deze fontein, ontworpen met de ware tuinliefhebber in gedachten, biedt niet alleen een visuele charme maar creëert ook een betoverende akoestische sfeer. Gemaakt van massief vurenhout gecombineerd met stevige metalen elementen, is deze sierfontein stevig en duurzaam, en brengt het een stukje landelijke idylle in uw achtertuin.

Met afmetingen van 27 cm in diameter en 37 cm in hoogte, past deze compacte fontein moeiteloos in diverse tuinontwerpen, van de klassieke Engelse tuinstijl tot een moderne Zen-omgeving. De elektrische pomp, die meegeleverd wordt met de fontein, zorgt voor een continue stroom van water die uit de klassieke kraan vloeit en sierlijk in het houten vat landt.

Het klaterende water werkt ontspannend en kan volgens uw voorkeur worden aangepast met een handige schakelaar. Zo bepaalt u zelf de sterkte van de waterstroom en daarmee het geluidsniveau. Het is de ideale toevoeging voor diegenen die willen ontstressen na een lange dag en willen genieten van de serene atmosfeer die deze tuinfontein met zich meebrengt.

Deze eenvoudig te installeren fontein wordt geleverd met een elektrische pomp en stekker, zodat u zonder gedoe meteen kunt genieten van de rustgevende aanwezigheid van water in uw tuin. Plaats de Outsunny tuinfontein in uw tuin en laat de natuurlijke schoonheid en kalmerende werking ervan de kwaliteit van uw buitenleven verhogen.

Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een investering in uw welzijn en dat van uw tuin.

Dit waterspel “Outsunny tuinfontein met waterval” is een geweldige aanvulling voor je tuin. De fonteinschaal is een houten emmer, waarin het water van de waterkraan in vintage design naar beneden kan. De waterstroom kan heel eenvoudig door de schakelaar worden geregeld en het gesloten systeem is geschikt voor zowel binnen als buiten. Buiten overtuigt het massieve natuurlijke hout door weerbestendigheid en duurzaamheid. Haal nu met deze houten fontein in schilderachtige landhuisstijl een rustgevende geluidsachtergrond in huis. Bekijk de prijs bij Amazon.

bekijk onze blogpagina

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *