Schitterende park van maar liefst 54 hectare

Schitterende park van maar liefst 54 hectare. Bellewaerde.

Bellewaerde Park: een dag vol avontuur dat je niet snel zult vergeten! Met het gezin tover je al snel een glimlach op het gezicht van je kinderen tussen de 6 en 14 jaar wanneer je hen meeneemt naar dit schitterende park van maar liefst 54 hectare. De natuurpracht is hier overweldigend en biedt de perfecte kans om even helemaal te ontspannen.

De verscheidenheid aan exotische dieren in Bellewaerde Park is indrukwekkend. Sta oog in oog met de meest bijzondere dieren en leer samen met je kinderen over hun leefwijzen en habitats. Dit educatieve aspect wordt gecombineerd met het avontuur van de meer dan 30 attracties die het park rijk is. Van het rustige Amazonia, waar je op het ritme van de natuur kunt ontspannen, tot aan de Brazilian Buggies en Rio Do Cacao voor de kleine snelheidsduivels. Voor de echte avonturiers is er de Dawson Duel, een dueling alpine coaster, en Wakala, een coaster die zowel jong als oud enthousiasmeert. Voel de adrenaline van Huracan en laat je meevoeren door de stroomversnellingen van Bengal Rapid River.

 

Het is belangrijk dat iedereen kan genieten in Bellewaerde Park, en daarom is het park perfect uitgerust om groepen bezoekers met een beperking te ontvangen. Zowel families, groepen als senioren kunnen hier in alle comfort en veiligheid de dag van hun leven beleven.

 

Honger gekregen na al die avonturen? Dan zijn er verscheidene restaurants en snackbars verspreid over het park te vinden waar je terechtkunt voor een heerlijke maaltijd of een snelle hap. De variatie in eetgelegenheden zorgt dat er voor iedere smaak wat wils is. Ook voor een leuk souvenir kun je terecht in de verschillende winkels die Bellewaerde Park rijk is.

 

De bereikbaarheid van het park is uitstekend, dus je dag avontuur kan gemakkelijk beginnen. Beleef een onvergetelijke dag vol afwisseling, spanning, natuur en plezier in Bellewaerde Park!

Boek je dagje Bellewaerde Park voordelig online. Plezier voor het ganse gezin!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *