Verwarmen zonder te verbruiken?

Verwarmen zonder te verbruiken?

Verwarmen zonder te verbruiken

Verwarmen zonder te verbruiken?

Wacht niet langer om GRATIS het geheim van Verwarmen zonder te verbruiken te ontdekken.

onze nieuwe radiatoren met ultra laag verbruik.
Zelf uitgeschakeld, blijven ze nog even verwarmen zonder
energie te verbruiken.

Lees er alles over in onze
TECHNISCHE GIDS
GRATIS EN ZONDER VERPLICHTING!
Chauffage-aterno.com BENL

Verwarmen zonder te verbruiken

Een zuinige verwarming

Het verwarmingssysteem van Aterno bezit het energielabel AA en garandeert hoge prestaties met laag energieverbruik. De radiatoren van Aterno bezitten een unieke combinatie van drie functies (convectie, straling en accumulatie) die voor een ideale warmte zorgen. De radiatoren slaan de warmte op dankzij de hoogtechnologische accumulatiestenen van Aterno, waarop u een levenslange garantie krijgt, en verdelen hem dan op gelijkmatige manier door de ruimte.

Verwarmen zonder te verbruiken? Ik verbruik bijna niets.

Zachte en constante warmte

Net als een goed centraal verwarmingssysteem biedt het verwarmingssysteem van Aterno u een constante en aangename warmte. Bovendien wordt deze warmte zeer snel opgewekt en is ze homogeen in de hele kamer, zonder dat het ergens te koud of te warm is. De nieuwe gleuven met dubbele warmte-uitwisseling zijn exclusief van Aterno. Ze staan in direct contact met de verwarmingssteen van de radiator, wat zorgt voor een optimalisatie van de warmte-uitwisseling. Dit vertaalt zich in een snellere stijging van de temperatuur en een betere verdeling van de warmte doorheen de ruimte.

Verwarmen zonder te verbruiken? Stel je thermostaat goed in.

Eenvoudige installatie

De radiatoren van Aterno zijn heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Een stopcontact volstaat voor de installatie van de verwarming. Er is dus geen ingewikkelde of dure installatie nodig zoals bij een centrale verwarming. Bovendien is het advies, de installatie en de dienst na verkoop inbegrepen in de prijs. U kunt op beide oren slapen, Aterno zorgt voor alles!

Verwarmen zonder te verbruiken

Eenvoudig te gebruiken

Er is geen onderhoud nodig bij de radiator en het volstaat op één knop te drukken om hem aan te zetten. Hij is gemakkelijk regelbaar en beantwoordt aan al uw wensen. De draadloze thermostaat en de mobiele applicatie (My Aterno) zorgen ervoor dat u de temperatuur gemakkelijk kunt instellen en aanpassen in elke kamer van uw huis.

Volledig moduleerbaar

De verwarming van Aterno is volledig moduleerbaar. U kan het als hoofdverwarming gebruiken, als bijverwarming voor één of meerdere kamers of als extra verwarming, dankzij de mobiele modellen op wieltjes. We hebben ook een speciaal gamma voor uw badkamer en slaapkamer ter beschikking. Ontdek alle modellen in onze gids!


Chauffage-aterno.com BENL

*****

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *