Website maken in 3 minuten vanaf 1,99 €

Je eigen website maken in 3 minuten voor zowel privé- als zakelijke gebruikers voor de prijs van 1,99€ per maand. Als het uw eerste website is, of u een gevorderde gebruiker bent, wij bieden een pakket aan met alles dat u nodig heeft.
Met onze Website Builder is het maken van een website eenvoudiger dan ooit. Na inloggen op ons configuratiescherm bent u in een paar keer klikken klaar. Ingewikkelde software of kennis van een codetaal zijn niet nodig. Begin met een template en personaliseer het met uw eigen inhoud en pagina’s. Uw abonnement is inclusief uw eigen domein, 25 GB opslagruimte en ongelimiteerde overdracht.
Onze hostingpakketten bieden u alles wat u nodig hebt om online aanwezig te zijn, inclusief domein, website creators, e-mail, fotogalerij, blog, cloud drive, Google Adwords Voucher, 24/7 klantendienst. Onze visie is om een simpel, flexibel en gebruiksvriendelijk product aan te bieden voor zowel nieuwe als professionele gebruikers.
Persoonlijke e-mail met uw eigen domeinnaam!
Professionele uitstraling met een gepersonaliseerd e-mailadres op uw eigen domein. Organiseer uw zaken: bewaar uw e-mails en kalender centraal, met e-mailhosting op uw domein bij Ons.
Stel alle e-mailadressen in die u wilt. Al uw e-mailadressen komen met een ingebouwd virus- en spamfilter, zodat uw inbox schoon blijft. Lees en schrijf uw e-mails vanaf uw smartphone, uw favoriete e-mailprogramma of vanuit ons programma webmail en beheer uw contacten en agenda. Dit alles is inbegrepen in ons hostingpakket van 25 GB: uw eigen domein en alle hulpmiddelen die u nodig heeft.

Professioneel ontworpen templates om u aan het werk te zetten!

Meer info klik op onderstaande banner

Klik hier voor onze andere producten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *