Zakmes TOP 3 van de best verkochte zakmessen.

 Zakmes TOP 3 van de best verkochte zakmessen het laatste jaar.

Hallo, ik ben Dido de Messenmaker en hier kan je de Top 3 vinden van de best verkochte zakmessen. Het zijn alle 3 messen van een uitstekende kwaliteit.

Een zakmes is een hulpmiddel voor iedere outdoor liefhebber. De essentie van een mes is dat deze opvouwbaar is en dus gemakkelijk mee te nemen. Zakmessen kunnen beschikken over één enkele functie maar er bestaan ook zakmessen met wel 30 functies. Het lemmet van het mes is veelal gemaakt van RVS of staal. De handvaten verschillen van kunststof, tot hout en van leer tot nylon.

1.Victorinox Huntsman – Zakmes – 15 Functies – Rood

Victorinox Original Swiss Army zakmes ‘Huntsman’ met gladde rode beschaling. Alle onderdelen zijn van roestvrij staal. Dit grote mes van superieure Zwitserse kwaliteit heeft de volgende 15 functies: groot mes, klein mes, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, boorpriem met naaioog, sleutelring, pincet, tandenstoker, schaar, multifunctionele haak en houtzaag.

Kenmerken:

• Superieure Zwitserse kwaliteit
• Alle onderdelen van roestvrij staal
• Gladde rode beschaling
• 15 functies
• Lengte gesloten 91 mm
• In doosje
• Levenslange garantie

Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.

couteau de poche


2.MacGyver zakmes 20cm met LED licht en USB aansluiting

De multifunctionele MacGyver zakmes met oplaadbaar licht, heeft diverse handige toepassingen. Dit een super mes is voor thuisgebruik, camping of outdoor. Het sterke messenblad is gemaakt van roestvrij staal en heeft een messenafmeting van 8cm. Het mes beschikt over de mogelijkheid van een USB-aansluiting. Een LED-verlichting. De functie tot glasbreken en het bevestigen aan een broeksriem. Het mes heeft geen vaste vergrendelfunctie .

Zakmes Taschenmesser pocket knife zakmes zakmes

zakmes


3.Homeij Apache – Zakmes – RVS / Titanium / Aluminium

Dit Homeij Apache mes is 20 cm lang. Zwart mes van roestvrij staal, titanium en aluminium. Het slanke heft heeft een handige clip. Rescue 1-hands opening & sluiting: duimknop & linerlock. In doosje.

Een Homeij voor elke situatie. Voor plezier of werk, een zakmes komt altijd van pas. Ook ben je voorbereid op onvoorziene situaties. Het Verhoogt je veiligheid. Aan een Homeij mes kun je de nodige eisen stellen. Een vlijmscherp lemmet en eventueel een blokkering van het uitgeklapte lemmet, wat het blessurerisico verlaagt. Twee punten die ook bijdragen aan effectief optreden in noodsituaties. Elk Homeij mes is met zorg vervaardigd, waarbij professionele techniek en kwaliteit voorop staan. Alle stalen delen zijn optimaal gehard. Alle overige delen zijn van hoge kwaliteit. Daarom verleent Homeij 5 JAAR GARANTIE. Elk mes is verpakt in een blister of doosje (incl. kunstlederen zaketui) mét garantiebewijs.

zakmes zakmes


www.didoland.be werkt samen met meer dan 100 partners in Europa waaronder:
Aliexpress
Bol.com

Geniet van deze pagina, vertel het verder

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze