Acties 10 september 2018

Op 10 september 2018 willen we enkele artikelen, producten of websites in de kijker zetten.
De bedoeling is dat de consument er beter van wordt. Wij bieden producten aan, waar er meestal een verhoogde korting wordt gegeven. Wil je weten welke producten de vorige dagen in aanbieding waren? Klik dan op meer aanbiedingen


Bold Banana maakt tassen. Handige rugtassen die nu bij je passen en ook bij de stijl die je overmorgen hebt. Met verwisselbare straps, frisse kleuren en een merk dat staat voor positieve vibes, zelfverzekerde keuzes en er is voor iedereen.
A new kind of label.
Bold Banana is een nieuw label uit Eindhoven. Sinds 2018 brengen we jonge, creatieve mensen bij elkaar om de ontwikkeling van het label vorm te geven. We maken tassen van hoge kwaliteit met verwisselbare straps. Zo kun je zelf de beste combinaties maken, maar ook later de tas aanpassen om weer een hele nieuwe look te krijgen en altijd rond te lopen met kleuren waar je blij van wordt.

10 september 2018 Hier de 6 best verkochte laptops op dit ogenblik.
[bol_bestsellers limit=”6″ block_id=”bol_5b916248f0366_bestsellers” cat_id=”4770″ name=”laptops” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]


Jiggy is het leukste online spaarprogramma van Nederland. Leden kunnen via Jiggy besparen op hun online aankopen bij heel veel webshops.
Jiggy leden kunnen punten (Jiggies) sparen door het online winkelen via Jiggy, enquêtes invullen middels het online panel, klikken op de e-mail, spelletjes spelen of door vrienden lid te maken van Jiggy en meer. Leden kunnen met hun gespaarde Jiggies een uitbetaling aanvragen vanaf € 11,50 en deze laten storten op hun bankrekening.
Aanmelden gaat makkelijk, snel en is bovendien helemaal GRATIS. Nieuwe leden ontvangen een welkomstbonus van 1,500 Jiggies (€ 1,-) en maken kans op een iPhone!


Als specialist in het aanbieden van goedkope en kwalitatieve meubelen gaat Meubis elke dag tot het uiterste, en maken we wonen echt betaalbaar sinds onze oprichting in 2010. Van eet- tot slaapkamers tot het inrichten van je nieuwe bureau of horecazaak, wij hebben het allemaal. Dagelijks breiden wij ons aanbod uit om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten en in te spelen op de laatste trends.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *