Acties 9 september 2018

Op 9 september 2018 willen we enkele artikelen, producten of websites in de kijker zetten.
De bedoeling is dat de consument er beter van wordt. Wij bieden producten aan, waar er meestal een verhoogde korting wordt gegeven. Wil je weten welke producten de vorige dagen in aanbieding waren? Klik dan op meer aanbiedingen

De mooiste vakantiewoningen te huur in de Ardennen.
Ourthe & Somme beheert en verhuurt uitsluitend in de Ardennen ca 175 vakantiewoningen en 10 bungalowparken. De medewerkers van Ourthe & Somme kennen de streek perfect. De meeste onder hen wonen er reeds geruime tijd. Ze kiezen dus met zorg de vakantiewoningen op de mooiste plekjes.

Start vandaag je nieuwe toekomst! Behaal je diploma via Thuisstudie.
Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is één van de belangrijkste kwaliteitsvolle opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs. Via onze school kan je professionele opleidingen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.
Daarnaast organiseren we ook opleidingen voor beschermde beroepen als voorbereiding op de centrale examencommissie van de Vlaamse of de Brusselse Overheid.


Onze online webshop is voor iedereen die opzoek is naar dames badjassen, heren badjassen, baby badjassen of kind badjassen. Wij hebben de mooiste badjassen van dit moment tegen scherpe prijzen. Het assortiment is erg gevarieerd, maar het is ook mogelijk om badjassen zelf te ontwerpen. Een badjas voorzien van naam en of logo is al mogelijk vanaf 1 stuk. Wij hebben alle badjassen op voorraad en bestellingen voor 15:00 worden dezelfde dag nog verstuurd.
The Make Up Spot is in 2012 opgericht met een simpele, maar heldere doelstelling: het beschikbaar maken van exclusieve cosmetica producten die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland.
Met meer dan 85 merken en ruim 6000 producten is The Make Up Spot inmiddels uitgeroeid tot één van de grootste beauty webshops van Nederland. Bij The Make Up Spot zijn vrouwen in alle leeftijdscategorieën op de juiste plek voor een exclusief aanbod cosmeticamerken, skincare, haarproducten en accessoires.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *