Alarmsysteem, bescherm uw huis en gezin

Alarmsysteem, bescherm uw huis en gezin. Geef inbrekers geen kans.
70.000 gezinnen in België worden jaarlijks getroffen door inbraak. Met een alarmsysteem kan je inbrekers afschrikken.

Alarmsystemen zijn heel betrouwbaar. Je laat het best installeren door een professionele installateur. Die installateur biedt u een installatie aan die aangepast is aan je huis en behoeften. Zo zijn uw gezin en bezittingen steeds in veilige handen.
De voordelen van een alarmsysteem zijn: Groot afschrikeffect, Uw eigendom is altijd beschermd, Eenvoudige installatie en betaalbaar.

Alarmsysteem
Uw besluit staat vast en u wilt investeren in een degelijk alarmsysteem? Een verstandige beslissing. Maar welk type kiest u?

Draadloos alarmsysteem

De voordelen van een draadloos alarm zijn: U hoeft geen vloeren en muren openbreken om het alarm te installeren. Hier door bespaart u heel wat geld. Het alarmsysteem blijft werken bij een stroompanne. De inbrekers kunnen uw alarm niet uitschakelen door de draden door te knippen. Je kan je alarm later steeds uitbreiden in een handomdraai. Je hoeft terug niets open te breken. Het draadloos systeem werkt op de zelfde manier als een klassiek alarm.
Beide systemen zijn verbonden met een meldkamer die de politie of brandweer meteen verwittigt wanneer uw alarm afgaat.

De nadelen van een draadloos systeem: Een draadloos alarmsysteem werkt op batterijen. Dat betekent dat u deze af en toe moet vervangen. Daarnaast maakt deze variant gebruik van radiogolven, waardoor toestellen die dezelfde frequentie benutten, kunnen leiden tot storingen. Hierdoor scoort het draadloze systeem op vlak van betrouwbaarheid wat minder goed dan het klassieke systeem. Vandaag de dag zijn er echter systemen voorhanden die gebruik maken van een dubbele frequentie, waardoor het probleem van eventuele storingen verdwijnt.

Prijs draadloos alarmsysteem
Een standaard draadloos alarmsysteem kan u kopen en laten monteren vanaf €750. Wanneer u voor een meer uitgebreide versie kiest, voorziet u daar best een budget voor van ongeveer €1200. Uiteraard zijn dit slechts richtprijzen. Hoe meer u wilt, des te hoger ook de kost is.

alarmsysteem met camera

Voordelen van een systeem met camera: Eerst en vooral hebben camera’s een groot preventief effect. Wanneer uw huis voorzien is van één of meerdere, duidelijk zichtbare buitencamera’s, zullen potentiële dieven met een boogje om uw woning heenlopen. Daarnaast kan een camera videobeelden opslaan, waardoor inbrekers achteraf makkelijker te identificeren en op te pakken zijn.
Bovendien kan u uw beveiligingscamera’s verbinden met uw smartphone of tablet, waardoor u uw woning fulltime in de gaten kunt houden. Tot slot is het aanbod aan camera’s enorm. Klein of groot, vaststaand of beweegbaar, permanente of tijdelijke werking, u vindt sowieso een camera volgens uw wensen.

Nadelen van een systeem met camera: Behalve de extra en vaak ook hoge kostprijs, kent een beveiligingscamera niet echt nadelen. Slecht weer zoals mist en felle regen kan de kwaliteit van de videobeelden echter wel verminderen.

Een Alarmsysteem kost geld, laat een prijsofferte maken door verschillende installateurs door op onderstaande banner te klikken

Er zijn verschillende types alarmsystemen die je thuis kunt installeren. Zo kun je kiezen tussen een bedraad of draadloos alarm. Bij een draadloos alarmsysteem communiceren de beveiligingscamera’s en accessoires via uw thuisnetwerk met elkaar en het basisstation. Let op: veel camera’s worden alsnog gevoed via het elektriciteitsnet. Daarnaast kun je kiezen voor slimme alarmsystemen die je kunt bedienen via een app. In België moeten alarmsystemen geregistreerd worden na aankoop.

Bestseller Alarmsystemen Didoland

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *