Investeren in een hotel.

Investeren in een hotel op een centrum locatie is altijd een goed idee.

Je spaargeld beter laten renderen? Dit gloednieuwe hotelproject in het centrum van één van de grootste steden in België creëert voor u een extra aanvullend inkomen die u doet genieten van de extra’s in het leven.

WAAROM KIEZEN VOOR HOTELVASTGOED?

Zekerheid en rendement zijn de twee belangrijkste zaken bij een investering en deze zijn dan ook heel erg moeilijk te vinden. Met deze nieuw hotelvastgoedinvestering geniet u van beide zaken zodat u na een termijn van 15 jaar een heel erg mooi spaarbedrag heeft verzameld om te genieten van het leven. Waar willen de mensen dan vooral verblijven? Inderdaad het centrum!

investeren in een hotel

Dit stijlvolle hotel beschikt over moderne en comfortabel ingerichte accommodaties en ligt in de nieuwe passagiersterminal van de luchthaven Luik-Bierset, op slechts 400 meter van de luchthaventerminal.

In het centrum van één van de grootste steden in België aan een aantrekkelijke prijs wat een mooie kans biedt op meerwaarde!

Eigen verhuurservice met een professionele partner die u vrijwaart van alle zorgen rond wanbetalers, leegstand of administratie

Aantrekkelijk huurrendement met het oog op uw pensioen en inkomen (hoeveel betaalt u ongeveer voor een hotelkamer? Stel nu dat u dit bedrag/ nacht gewoon verdient!)

Mikkend op zowel toeristen als zakenlui, cliënteel gedurende heel het jaar door
U deelt in alle opbrengsten van het hotel (alle hotelkamers, bar, restaurant) wat leidt tot meer zekerheid

Bricks and Leisure is uw centrale aanspreekpunt en one-stop-shop.

Investeren in een hotel dichtbij een luchthaven is altijd interessant.

investeren in een hotel
U geniet van de opbrengsten, wij doen het dagelijkse werk  

Na aankomt op de luchthaven Luik kunnen de mensen eenvoudig inchecken in Park Inn by Radisson Liege Airport en heerlijk ontspannen in de stijlvolle inrichting van het hotel.

Ze kunnen een bezoek brengen aan 1 van de belangrijke bedrijventerreinen in de omgeving, zoals de Liège Logistics, de Grâce-Hollogne, de Les Hauts Sarts en het Liège Science Park.

Toeristen kunnen een dag doorbrengen in het charmante stadscentrum van Luik, dat zich op slechts 10 minuten van het hotel bevindt, of voor zaken naar het conferentiecentrum van de stad.

Conferenties en seminars organiseren in 1 van de veelzijdige vergaderzalen van Park Inn by Radisson Liege Airport.

Genieten van voortreffelijke gerechten in het trendy restaurant en hun favoriete drankje bestellen in de gezellige bar.

De avonden kunnen ze doorbrengen op uw volledig uitgeruste kamer en daarna genieten van een goede nachtrust.

Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Hollogne-aux-Pierres! Gasten geven het een hogere score dan aan andere accommodaties in de buurt.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8,3 voor een reis voor twee.

Dit hotel scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Hollogne-aux-Pierres! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad.

Daarom is investeren in een hotel als PARK INN BY RADISSON zeer interessant.

Klik hier voor meer info  

Bekijk onze bestsellers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aéroport, Airport, Chambre d’hôtel, EFFICACITÉ LOCATIVE, Einsparungen, Épargne, Flughafen, Hollogne-aux-Pierres, Hotel, Hotel room, Hotelkamer, Hotelzimmer, HUURRENDEMENT, Immobilien, Immobilier, Investeren, Investieren, Investing, Investir, Liege, Liège-Bierset, Luchthaven, Luik, Luik-Bierset, Lüttich, Lüttich-Bierset, MIETEFFIZIENZ, MietserviceHollogne-aux-Pierres, Real estate, RENTAL EFFICIENCY, Rental serviceHollogne-aux-Pierres, Savings, Spaargeld, Vastgoed, Verhuurservice

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *