Best Verkochte Boormachines

Best Verkochte Boormachines

We zijn gaan zoeken naar de best verkochte Boormachines en kwamen tot de vaststelling dat er meer dan 7.000 verschillende Boormachines te koop zijn.

De TOP 100 van de Best verkochte Boormachines.

De Top 100 van de Best verkochte Boormachines ziet er op dit ogenblik zo uit. De Top 100 is samengesteld op basis van verkoopcijfers en wordt elk uur bijgewerkt.

Boormachine

Een boormachine is een machine om veelal ronde gaten in materialen te maken.

Een ronddraaiende beitel, de boor, werkt materiaal weg waardoor in het materiaal een gat ontstaat.

Over het algemeen worden spiraalboren gebruikt om de gaten te boren. De spiralen dienen dan voor de afvoer van het verpulverde of verspaande materiaal. Uitzonderingen komen echter ook voor.

De meeste handboormachines zijn van een klopfunctie voorzien, om gemakkelijker door baksteen of beton te boren. De boor wordt dan krachtig heen-en-weer bewogen in de lengte van de boor. Door deze ‘hamerslag’ wordt het materiaal verpulverd, terwijl de roterende beweging deze afvoert. Zulke machines worden nog onderverdeeld in klopboormachines en boorhamers.

Handboormachines worden vaak multifunctioneel uitgevoerd, zodat ze ook dienst kunnen doen als schroefboormachine, slijpmachine, drilboor enzovoort.

De aandrijving voor een handboormachine is bijna steeds elektriciteit, ofwel rechtstreeks van het net, ofwel van een herlaadbare accu.

Wat raden we u aan!

Schroefmachines

Bij schroefmachines raden wij aan de:

Makita DTD152Z accu-slagschroevendraaier

De krachtige Makita DTD 152 Accu-slagschroevendraaier is met zijn perfect ergonomisch gevormde handgreep en zijn korte bouwvorm van slechts 138 mm een must voor elke vakman. Door de robuuste constructie met beschermkappen op behuizing en gummiafdichtingen tegen stof en spatwater is de Makita DTD 152 slagschroevendraaier uiterst belastbaar. De LED verlichting maakt ook werken op minder goed verlichte plaatsen zonder problemen mogelijk.

Bij de best-verkochte-boormachines in de afdeling slagschroevendraaiers is deze Makita DTD152Z de bestseller.
BELGIE EN NEDERLAND
Deze Makita DTD152Z is de bestseller bij de best-verkochte-boormachines in de afdeling slagschroevendraaiers.
DUITSLAND

[bol_bestsellers limit=”24″ block_id=”bol_5da4a44a3a416_bestsellers” cat_id=”13169″ name=”Bestsellers in Schroefmachines” sub_id=”” title=”Bestsellers in Schroefmachines” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”1000″ cols=”4″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Accuboormachines

Bij Accuboormachines raden wij aan de:

Bosch PSB 1800 LI-2 Accu klopboormachine 18V – 2 accu’s – Incl. 241 accessoires

Productbeschrijving: Bosch PSB 1800 LI-2 accu-slagboorschroevendraaier, incl. 241-delig.

Eigenschappen: draaimoment met 20 standen en boor- en slagboorpositie – optimale prestaties in alle situaties – schroeven, boren, klopboren in hout, metaal en metselwerk _ -orde en overzicht met georganiseerde opbergbox -Syneon chip – intelligent energiebeheer voor alle projecten –

1 batterij voor alle klussen – geschikt voor alle klussen machine- en tuingereedschap van het Li-ion-accusysteem Power for ALL-zelfspannende voering met Bosch Auto-Lock – voor snelle en eenvoudige gereedschapswissel –

Ledlamp voor optimale verlichting van donkere werkplekken Technische gegevens: accu: 18 V looptijd: 1,5 Ah stationair toerental (1. versnelling. versnelling): 0-400/1.350 o/min max. Draaimoment: 38 Nm, max.

De best Verkochte Accuboormachine is deze Bosch PSB LI-2Accu klopboormachine. Een aanrader voor elke klusser.
BELGIE EN NEDERLAND
Bosch PSB LI-2Accu klopboormachine is al jaren één van de meest verkochte Accuboormachine in Duitsland.
DUITSLAND

[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_5da4ac0cdf2a3_bestsellers” cat_id=”21178″ name=”Bestsellers in Accuboormachines” sub_id=”” title=”Bestsellers in Accuboormachines” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”1000″ cols=”4″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Klopboormachines

Bij klopboormachines raden wij aan de

DeWalt DCD796P2 Accu klopboormachine – 18V – 2 accu’s

Onvergelijkbaar – Uitzonderlijk – Krachtig
Dewalt staat voor innovatieve, hoogwaardige elektrische gereedschappen en accessoires die zijn ontworpen om de meest extreme uitdagingen aan te gaan en aan de hoogste eisen te voldoen. Prestaties, robuustheid en betrouwbaarheid kenmerken de geel-zwarte gereedschappen. Altijd scherp: de behoeften en eisen van onze klanten. Ruwe omgevingen en grote bouwplaatsen met extreme continue belastingen zijn plaatsen waar Dewalt-gereedschappen worden gebruikt. Hier ontvouwen ze hun volledige sterkte en kracht – wereldwijd.

DeWalt DCD796P2 Accu klopboormachine – 18V – 2 accu’s

18V XR Brushless Li-Ion schroef/klopboormachine met 5.0 Ah XR accu
Dankzij de Brushless motor technologie nu met een uitzonderlijke efficientie
Volledig metalen transmissie met 2 snelheden voor een Zeer compact en lichtgewicht ontwerp laat toe om in kleine plaatsen te werken
Volledig metalen transmissie met 2 snelheden voor een langere levensduur van de machine
Klopboorfunctie voor meerdere toepassingen
Instelbaar koppelmechanisme met 15 standen voor uniforme resultaten en optimale precisie bij het schroeven
De intelligente schakelaar beveiligt de machine en regelt progressief het toerental voor optimale controle bij elke toepassing.
NL NEW 3 Position LED torch, High/Medium/Low settings with High output 20min LED delay lighting up your work place
Ergonomisch verbeterde handgreep met rubber bekleed.
XR Li-Ion schuifaccu zorgt voor snel en probleemloos plaatsen en verwijderen van de accu.
Stevige metalen riemhaak en magnetische bithouder zorgen voor handige opbergmogelijkheden.
Onderdeel van het intelligente XR Li-Ion platform dat is ontworpen voor nog meer efficiëntie om de klus sneller te klaren.
Inclusief multilader te gebruiken voor 10,8 V, 14,4 V en 18 V XR Li-Ion schuifaccu van DEWALT.

Deze Dewalt Klopboormachine hoort al jaren bij de Beste Boormachines. Onvergelijkbaar en krachtig.
BELGIE EN NEDERLAND
Deze Dewalt Klopboormachine is al jaren bestseller bij de Boormachines. Dewalt staat voor innovatieve, hoogwaardige elektrische gereedschappen.
DUITSLAND

[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_5da70276bc5e6_bestsellers” cat_id=”24783″ name=”KLOPBOORMACHINES” sub_id=”” title=”Bestsellers in Klopboormachines” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”1000″ cols=”4″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Boorhamers

Bij boorhamers raden wij aan de

Powerplus POWX1195 Boorhamer – 1500 W – Incl. BMC-koffer, 3 SDS-plus boren en 2 SDS-plus beitels

Krachtige boorhamer met 1500 Watt SDS-plus beitelen. Boren en hamers
Hoogwaardige boorhamer, geschikt voor het hamerboren (klopboren) in beton, steen en metselstenen en voor lichte beitelwerkzaamheden of sloopwerkzaamheden. Behalve voor het klopboren is de machine ook geschikt voor het boren in metaal en hout.

Deze robuuste 1500W-boorhamer heeft maar liefst vier functies. Je kan hameren (slagkracht), boren (rotatie), hamerboren (krachtige combinatie slagkracht rotatie) en beitelen (platte beitel in gewenste stand draaien). Met de schakelaar wissel je eenvoudig en snel tussen de vele mogelijkheden. Zo kan je allerhande materialen probleemloos aan: je kan boren in hout, metaal, keramiek en plastic, hamerboren in beton, baksteen en steen en ook licht beitelen.

Waar is deze boorhamer voor geschikt?
Deze sterke boorhamer haalt een slagkracht van 6 Joule dat je toelaat om tot 42 mm diep in hout, 32 mm in beton en 13 mm in staal te boren.

De voordelen van de POWX1195 boorhamer:
Dankzij het verbeterde anti-trilsysteem voel je zelf erg weinig van al dat boren, want de trillingen worden actief gedempt.
De boorhamer beschikt over een functiekeuzeknop met veiligheidsvergrendeling.
De POWX1195 beschikt over een stofkap om rondvliegend stof te beperken en een extra afneembare handgreep voor nog meer grip.
In de opbergkoffer zitten naast de boorhamer met stofbeschermkap ook drie SDS boren, 1 SDS puntbeitel en 1 SDS platte beitel.
De boorhamer is relatief zwaar (8,5 kilo).

De Power Plus boorhamer voor licht en zwaar werk. Zeker een aanrader voor elke klusser.
BELGIE EN NEDERLAND
De Power Plus Boorhamer voor hameren (slagkracht), boren (rotatie), hamerboren (krachtige combinatie slagkracht rotatie) en beitelen (platte beitel in gewenste stand draaien)
DUITSLAND

[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_5da71d0705d81_bestsellers” cat_id=”13171″ name=”Boorhamers” sub_id=”” title=”Bestsellers in Boorhamers” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”1000″ cols=”4″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Breekhamers

Bij Breekhamers raden wij aan de

Maki Breekhamer HM0871C SDS-MAX 1110W

Duurzame machine met uitstekende prestaties.

* Uitgerust met automatisch uitschakelende koolborstels die 8 uur vooraf aangeven dat ze vervangen dienen te worden.Makita HM0871C 230 V Breekhamer Laag trillingsniveau door actieve Anti Vibratie Technologie (3 uur en 7 minuten werken zonder grenswaarde overschrijding).

* Werkt sneller door elektronica voor een constant toerental.

* Voorzien van instelbaar toerental.

* ‘Soft no load’; comfortabeler en duurzamer door lager stationair toerental.

De maki Breekhamer is een duurzame machine met uitstekende prestaties. Kopen en klussen maar.
BELGIE EN NEDERLAND
De Maki werkt sneller door elektronica voor een constant toerental.
DUITSLAND

[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_5da7285270dda_bestsellers” cat_id=”24782″ name=”breekhamers” sub_id=”” title=”Bestsellers in Breekhamers” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”1000″ cols=”4″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Slagschroevendraaiers

Bij Slagschroevendraaiers raden wij aan de

TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V

Waar conventionele accuschroevendraaiers hun prestatielimieten bereiken, draait de krachtige PIDS 10-20V accuschroevendraaier met zijn krachtige 20 V / 2,0 Ah krachtige Flexpower multi-accu, een hoge slagsnelheid tot 3.600 tpm. en een maximaal koppel van 180 Nm. De ¼ “6,35 mm inbussleutelhouder (met meegeleverde ¼” buitenste vierkante adapter) zorgt voor flexibel gebruik van standaard inbussleutelbits en doppen en maakt van de PIDS 10-20V slagmoersleutel een draadloze alleskunner voor een verscheidenheid aan toepassingen , Dankzij mechanische vergrendeling kunnen de hulpstukken snel en eenvoudig zonder gereedschap worden verwisseld. Daarom is dit toestel al jaren 1 van de Best Verkochte boormachines.

BELGIE EN NEDERLAND
DUITSLAND

[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_5da72dce08264_bestsellers” cat_id=”24784″ name=”slagschroevendraaiers” sub_id=”” title=”Bestsellers in Slagschroevendraaiers” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”1000″ cols=”4″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Bekijk hier nog veel meer Boormachines.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *