Best Verkochte Koelkasten of ijskasten

Best Verkochte Koelkasten

We zijn gaan zoeken naar de Best Verkochte Koelkasten en kwamen tot de vaststelling dat er meer dan 300.000 verschillende Koelkasten te koop zijn.

De TOP 100 van de Best Verkochte Koelkasten.

De Top 100 van de Best verkochte Koelkasten ziet er op dit ogenblik zo uit. De Top 100 is samengesteld op basis van verkoopcijfers en wordt elk uur bijgewerkt.

Koelkast, IJskast of frigo.

Is het nu Koelkast, IJskast of Frigo?

Koelkast is volgens Onze Taal gebruikelijker om te zeggen, omdat er tegenwoordig geen ijs meer in de koelkast zit om etenswaren gekoeld te houden. Voor de komst van de koelkast was dat anders, toen werden producten koel gehouden door middel van ijsbroden (grote stukken ijs), vandaar de benaming ijskast. Bij het introduceren van de koelkast werd al snel deze nieuwe naam gebruikt. Voornamelijk in hogere kringen is men nog geneigd om het oude woord “IJskast” te gebruiken.

Men zegt dat dit te maken heeft met het prehistorische tijdperk waarin voedsel alleen bewaard kon worden door het in een kast met grote staven ijs te stoppen. Er wordt gekibbeld over of ijskasten en koelkasten al dan niet hetzelfde object zijn, maar zeker weet men dat in de hogere klassen gesproken wordt over een ijskast.

Het begon met kasten waar ijs in zat, waar je goederen in kon bewaren. Dat was een luxueus fenomeen, alleen de elite beschikte erover en noemde het een ijskast. Later werd het een kast met een machine erin die koelde.
De industrie noemde het een koelkast, de elite bleef het woord ijskast gebruiken.

Een koelkast of ijskast (in Vlaanderen informeel ook frigo) is een apparaat voor het gekoeld bewaren van etenswaren en dranken.
Het is een van de grote, vast opgestelde, elektrische huishoudelijke apparaten die door de handel witgoed worden genoemd en in de 20e eeuw tot de standaarduitrusting van het ‘westerse’ huishouden zijn gaan behoren.

In Vlaanderen is IJskast volledig vervangen door de kortere vorm frigo, ontleend aan Frans frigo (koelkast).

De moderne ijskast deed in Nederland en Vlaanderen in de eerste helft van de 20e eeuw zijn intrede. Met de ontwikkeling van moderne koeltechnieken en de verspreiding van elektriciteit konden ijskasten hun eigen koelsysteem krijgen en op het lichtnet worden aangesloten.

Wat is het doel van een Koelkast? Een koelkast heeft een thermostaat die ingesteld kan worden op een bepaalde temperatuur, vaak enkele graden Celsius boven nul. Dit remt het bederf van etenswaren en andere substanties zonder ze veel te veranderen, kan voor het consumeren van dranken een gewenste temperatuur zijn, en voorkomt bijvoorbeeld het smelten van chocola.
Vaak heeft een koelkast ook een vriesgedeelte.

Wat raden wij u aan?

Koelkasten kan men onderverdelen in verschillende groepen.

Tafelmodel koelkasten bij Best Verkochte Koelkasten.

Heb je niet veel ruimte en ben je op zoek naar een kleine koelkast? Dan zijn tafelmodel koelkasten ideaal. Deze modellen zijn tot 95 cm en passen onder de meeste aanrechten.

Bomann KB 389 minikoelkast/A++

Innovatieve technologie met laag energieverbruik.
Bomann-apparaten voldoen aan de trend van de tijd met de nieuwste technologie, laag verbruik en uitstekend vakmanschap. De twee kleurvarianten in tijdloos design zullen je overtuigen.
De compacte minikoelkast KB 389 met geintegreerd vriesvak van Bomann is perfect voor alleenstaanden, studenten of voor gebruik op kantoor.
Zeer efficient en energiezuinig
De Bomann-koelkast beschermt uw huishouden en onze omgeving met een laag stroomverbruik. Dankzij energie-efficientieklasse A ++ is het energieverbruik tot 25% lager dan vergelijkbare apparaten met energie-efficientieklasse A +.
Handige functies
De verwisselbare deurstop geeft u extra flexibiliteit bij het gebruik van uw Bomann-koelkast. Met de traploze temperatuurregeling kunt u de koeler op elk gewenst moment aan uw behoeften aanpassen. Dankzij het afneembare rooster is het volledige volume van de koeler voor u beschikbaar. In de deur kunt u ook drankjes en snacks altijd bij de hand bewaren.
Een praktische ijsblokjesbak is ook inbegrepen.

Bomann KB 389 minikoelkast/A++ de Best Verkochte Koelkast bij de tafelmodellen. Laag verbruik en uitstekend vakmanschap. De twee kleurvarianten in een tijdloos design
Exquisit KS117 A++

Met deze Exquisit KS117 haal je een compacte koelkast voor campers of een kleine keuken in huis. Het kan ook dienen als een tweede kleine koelkast als je niet voldoende plaats hebt in je eerste koelkast. De omkeerbare deur maakt het mogelijk deze koelkast overal te plaatsen. Deze energiezuinige 3 sterren koelkast heeft een koelcapaciteit van 69 liter en een vriescapaciteit van 11 liter. De energieklasse is A++. Je bergt je eten netjes op dankzij het afleg- en afdekplateau en een groentelade.

De Exquisit KS117 Koelkast de Best verkochte koelkast tafelmodel in Vlaanderen en Nederland.

Kastmodel koelkasten bij Best Verkochte Koelkasten.

Een kastmodel koelkast beschikt over 1 deur en is verkrijgbaar in hoogtes van 90 tot 190 cm. Een 1-deurs kastmodel kan een vriesvak hebben, deze zit dan achter dezelfde deur als de koelruimte. Je koelkast staat dag en nacht aan, let daarom op het energieverbruik. Een koelkast met energieklasse A+++ is bijvoorbeeld ruim 50% zuiniger dan energieklasse A.

Zanussi ZRA40100WA – Kastmodel Koelkast

De Zanussi Koelkast ZRA40100WA koelkast is zeer ruim met een netto inhoud van 395 liter en valt in de zuinige energieklasse A+. In de koelruimte vind je 6 plateaus en 1 groentelade. Deze kastmodel koelkast heeft een geluidsniveau van slechts 39 dB. Hartstikke stil dus.

Extra ruimte voor je producten
Dankzij de Space+ koelkast beschik je over extra opslagruimte door het gebruik van innovatieve isolatiematerialen, zodat je meer voedsel kunt bewaren en minder vaak boodschappen hoeft te doen. In de deur bevindt zich het EasyStore bewaarvak waarin je perfect al je kleine ingredi├źnten en benodigdheden kunt bewaren.

Heldere en zuinige LED verlichting
Deze koelkast heeft LED verlichting, hierdoor wordt de gehele koelkast goed verlicht waardoor je gemakkelijk je producten kan vinden. Ook verbruikt LED verlichting minder stroom en heeft een langere levensduur dan conventionele koelkastverlichting!

Eenvoudige bediening
Het enige nadeel van een nieuw apparaat is het lezen van een ingewikkelde handleiding om te weten te komen hoe je nieuw apparaat werkt. Niet met deze koelkast, de bedieningsknoppen zijn zo duidelijk en eenvoudig, je zult onmiddellijk weten voor wat ze dienen en hoe je ze moet gebruiken!

Veilig opbergen van zware producten
Elk legplateau in deze koelkast is gemaakt van sterk veiligheidsglas. Deze koelkast heeft daarom het beste materiaal voor stabiliteit en robuustheid. Door de sterkte van het glas kunnen er zware producten op gezet worden, die veilig op elk niveau kunnen worden opgeborgen.

Zeer stil
Het geluidsniveau is slechts 39 dB, je hoort hem dus nauwelijks.

Zuinig
Bewaar je voeding nog energiezuiniger – met deze koelkast uit de A+ klasse. Energieklasse A+ is in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A.

Omkeerbare deur voor flexibele plaatsing
Dankzij de omkeerbare deur kan je de deurrichting van rechts naar links verplaatsen. Hierdoor kan je deze koelkast overal naar wens in de keuken plaatsen.

Zanussi ZRA40100WA - Kastmodel Koelkast De Meest Verkochte Koelkast in de groep Kastmodel Koelkast door zijn ruimte van 395 liter, zijn eenvoudige bediening en laag verbruik.
AEG rkb52512ax koelkast/Silver + Stainless steel deur with/A +

Dankzij het optimale ontwerp heeft dit apparaat een grotere binnenruimte van 235 liter.
De rvs-deur deze koelkast in professionele uitstraling met roestvrij stalen coating past perfect in elke moderne keuken.
Deze koelkast heeft stevige schappen van veiligheidsglas, zodat zelfs de zwaarste producten kunnen worden opgeslagen.
Het aparte vak met klep in de deur is ideaal voor het opbergen van boter en kaas.

Glazen planken met stijl
Het perfecte ontwerp komt tot uiting in elk functioneel detail: een verscheidenheid aan opslagopties en een duidelijk overzicht bepalen de koelruimte. Binnenruimte met zijn verstelbare glazen planken, die ook ruimte bieden voor karaffen of grote slakommen.

Boter / kaasplateau
Het aparte compartiment met klep in de deur is ideaal voor het bewaren van boter en kaas. Ze behouden hun frisheid en hun smaak langer.

Best Verkopende Koelkast kastmodel is deze AEG rkb52512ax koelkast. Dankzij het optimale ontwerp heeft dit apparaat een grotere binnenruimte van 235 liter.

Kijk ook eens bij Bestsellers Koelkasten om te zien welke koelkasten er meest worden verkocht.

Waar kan men koelkasten kopen?

Koelkasten kan men kopen bij onderstaande warenhuizen.

Koelkasten bekijken volgens merk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *