Best Verkochte Modeltreinen

Best Verkochte Modeltreinen

We zijn gaan zoeken naar de Best Verkochte Modeltreinen en kwamen tot de vaststelling dat er meer dan 60.000 verschillende Modeltreinen en accessoires te koop zijn.

De top 100 van Best Verkochte Modeltreinen

De Top 100 van de Best Verkochte Modeltreinen ziet er op dit ogenblik zo uit. De Top 100 is samengesteld op basis van verkoopcijfers en wordt elk uur bijgewerkt.

Modeltrein

Een modeltrein is een schaalmodel van een trein. Het bouwen van modellen van spoormaterieel en spoorwegen is in de loop van de negentiende eeuw ontstaan en werd in de decennia na de Tweede Wereldoorlog een populaire hobby onder mannen en kinderen, die meestal binnenshuis plaatsvond. Het bouwen van treinmodellen en spoorbanen werd steeds geavanceerder en omvattender, resulterend in complete nagebootste modellandschappen en modelsteden, die computermatig bestuurd kunnen worden. Er zijn verschillende schalen, typen en merken ontwikkeld. Meer info.

Wat raden wij u aan bij de aankoop van een modeltrein.

Startpakketten modeltreinen

Wanneer men start bij het bouwen van modeltreinen kan men best starten met een starterspakket. Hier onder kan je een paar starterpakketten vinden die wij u aanraden.

Marklin my world – Startset “Goederentrein”

Goederentrein samengesteld uit een diesellocomotief en 2 containerwagens die met twee 20-ft containers respectievelijk een 40-ft container zijn beladen.

Bij de Best Verkochte Modeltreinen is dit starterspakket van Marklin een verkooptopper omdat het pakket volledig is.

*Kindvriendelijke bediening dankzij de Marklin Power Control Stick
*Snel opladen met accu en USB-laadkabel
*3-delige trein van ca. 48 cm lang
*Met verschillende geluiden en verlichting
*Extra veel sporen en wissels

Info: Locomotief met accuaandrijving en magneetkoppeling achteraan op het laatste voertuig. Motor, accu en gehele elektronica zijn kindveilig ingebouwd. De locomotief kan met de bijgeleverde laadkabel worden opgeladen. Telkens 3 snelheden bij voor- en achteruitrijden, 3 geluidsfuncties en een drie-punt frontsein, regelbaar via de kindvriendelijke Marklin Power Control Stick. Containerwagen met magneetkoppelingen. De kindvriendelijke, stabiele containers kunnen worden geopend en beladen. Een vast in de containers ingebouwd metalen onderdeel maakt magnetisch beladen mogelijk, in combinatie met goederenemplacement 72211. Lengte van de trein 47,7 cm. Inhoud: 21 gebogen kunststof rails (R1), 7 rechte kunststof rails (171,7 mm), 4 rechte kunststof rails (188,3 mm), 2 gebogen kunststof rails (wisselbochten), 1 linkse wissel, 1 rechtse wissel, 1 kruising en een draadloze, handige Marklin Power Control Stick. Een her-spoor hulp, een laadkabel voor de locomotief en 2 AAA-batterijen in de levering inbegrepen. Verder zijn er stickers toegevoegd met verschillende, buitenlandse spoorwegmaatschappijen om de locomotief op te smukken.


Marklin Digitale startset “Personentrein tijdperk VI”

Elektrische locomotief Siemens Vectron als EuroSprinter ES 2007 serie HLE 18 en 2 dubbeldeksrijtuigen van de NMBS/SNCB. 1 dubbeldeksrijtuig als M6 A 1e klasse en 1 dubbeldeksrijtuig als M6 B 2e klasse.

Bij de Best Verkochte Modeltreinen is dit starterspakket een aanrader. De locomotief en wagons van de NMBS heb je zeker al in het echt gezien in België.

*Ideale instap in de digitale wereld van Marklin H0.
*Automatische aanmelding van de locomotief bij het Mobile Station door de ingebouwde mfx-decoder.
*Gemakkelijk op te bouwen C-rails modelbaan.

Info: De locomotief Vectron en de dubbeldeksrijtuigen zijn voorbeeldgetrouwe imitaties. Elektrische locomotief in metalen uitvoering, met digitale mfx-decoder en uitgebreide geluidsfuncties. Speciale motor, centraal ingebouwd. 4 via cardan aangedreven assen. Antislipbanden. Met de rijrichting wisselend drie-punt frontsein en 2 rode sluitseinen, in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontseinen aan loczijde 2 en 1 elk afzonderlijk digitaal uitschakelbaar. Wanneer het frontsein aan beide zijden van de loc is uitgeschakeld, is aan weerszijden de dubbele A-verlichting ingeschakeld. Verlichting met warm-witte en rode ledlampjes. 2 mechanisch werkende dakstroomafnemers. Dubbeldeksrijtuigen met getinte zijruiten. Lengte van de trein: ca. 75,4 cm. Inhoud: 12 gebogen rails 24130, 5 rechte rails 24188, 7 rechte rails 24172, 2 gebogen rails 24224 en 1 set wissels 24611 en 24612. Railaansluitbox, voeding 230 V/36 VA en Mobile Station. Geillustreerd speelboek met veel tips en ideeen. Uitbreidbaar met uitbreidingssets voor C-rails en met alle C-rail-producten.


Locomotieven

Een locomotief wordt gebruikt voor het aandrijven van treinen of rangeerdelen. Bij getrokken treinen trekt de locomotief de trein. Bij trek-duwtreinen kan de locomotief de rijtuigen ook duwen. Hier onder kan je een paar Model Locomotieven vinden die wij u aanraden.

Marklin 37108 modelspoorbaan Elektrische locomotief, meerkleurig

Elektrische locomotief serie 110.1 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Met vijf lampen (dubbele lampen omlaag). Dubbele straalventilator met verticale bladen en afgeronde machinekamerramen. Met omringende goot. Kobaltblauw / zwarte basiskleur. Wegnummer 110 263-1. Bedrijfstoestand rond 1973.

Deze Locomotief van Märklin is een goed verkopende locomotief in de Best Verkochte Modeltreinen.

Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogensaandrijving met vliegwiel, centraal ingebouwd. Vier cardan aangedreven assen. Antislipbanden. Met de rijrichting wisselend driepunt frontsein en 2 rode sluitseinen in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontseinen aan loczijde 2 en 1 elk afzonderlijk digitaal uitschakelbaar. Wanneer het frontsein aan beide zijden van de loc is uitgeschakeld, is aan weerszijden de dubbele A-verlichting ingeschakeld. Verlichting met onderhoudsvrije warm witte en rode ledlampjes. Gemonteerde metalen handgrepen. Opsteekbare remslangen en koppelingsslangen worden bijgeleverd. Lengte over de buffers ca. 18,9 cm.


Marklin 36195 Elektrische locomotief serie 193

Elektrische locomotief serie 193 Vectron, verhuurd aan SBB Cargo International. Multifunctionele locomotief met 4 dakstroomafnemers. Zoals in gebruik rond 2018.

Deze Locomotief Nieuw bij Best Verkochte Modeltreinen. Elektrische locomotief serie 193 Vectron, verhuurd aan SBB Cargo International. Multifunctionele locomotief met 4 dakstroomafnemers. Zoals in gebruik rond 2018.

Met mfx/DCC-decoder en veel geluids- en lichtfuncties
Model met complete, digitale geluiden in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Elektrische locomotief in metalen uitvoering. Met digitale mfx/DCC-decoder en uitgebreide geluidsfuncties. Speciale motor, centraal ingebouwd. 4 via cardan aangedreven assen. Antislipbanden. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en 2 rode sluitseinen, in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontseinen aan loczijde 2 en 1 elk afzonderlijk digitaal uitschakelbaar. Wanneer het frontsein aan beide zijden van de loc is uitgeschakeld, is aan weerszijden de dubbele A-verlichting ingeschakeld. Verlichting met warmwitte en rode ledlampjes. 4 mechanisch werkende dakstroomafnemers. Lengte over de buffers 21,8 cm.


Modelspoorwegrijtuigen

Modelspoorwegrijtuigen kunnen we onderverdelen in verschillende categorieen. Goederenwagons en personenwagons.

Marklin Personenrijtuig 1e klasse

Couperijtuig 1e klasse type Avumz 111 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Uitvoering met steile dakuiteinden. Zoals in gebruik rond 1973.

Wagon voor personen zoals gebruikt in het jaar 1973 bij de Deutsche Bundesbahn.

Met draaistellen van het type Minden-Deutz zwaar met schijfremmen en elektromagnetische railrem. Typespecifieke vormgegeven bodemplaat en schort. Voorbereid voor stroomvoerende koppelingen 7319 of 72020/72021, binnenverlichting 73400/2 (2x), sleepcontact 73406 en staartlicht 73407. Trajectborden en indelingsnummers van de IC Gambrinus worden meegeleverd. Lengte over de buffers 28,2 cm. Gelijkstroomwielstel E700580.


Marklin personenrijtuig 1 e klasse

Couperijtuig Avmz 107 1e klasse van de Deutsche Bahn AG (DB AG). Drukbestendige uitvoering in productkleurstelling. Zoals in gebruik rond 2001.

Bij de Best Verkochte Modeltreinen hoort dit personenrijtuig van Märklin. Het rijtuig is een model gebaseerd op een wagon uit 2001.

Kleinst berijdbare boogradius 360 mm. Typespecifiek vormgegeven schort. Met Fiat-draaistellen Y 0270 S met rolstabilistator. Constructieve kenmerken van de voor printer geschikte wagen zijn bijvoorbeeld SIG-overgangen, instapdeuren en ramen. Voorbereid voor stroomgeleidende koppelingen 7319 of stroomgeleidende kortkoppelingen 72021, binnenverlichting E73400/73401 en sleepcontact 73406. Opgedrukte trajectborden. Lengte over de buffers ca. 28,2 cm.


Gesloten goederenwagen Gbl

Gesloten goederenwagen Gbl van de Zweedse spoorwegen (SJ). Basis is het vroegere verwisselbare type Gl “Dresden”. Korte uitvoering, zonder handrem, remplatform en remhokje. Uitvoeringen zonder kopschotdeuren. Zoals in gebruik rond 1970.

Gesloten goederenwagen Gbl van de Zweedse spoorwegen (SJ). Basis is het vroegere verwisselbare type Gl "Dresden". Korte uitvoering, zonder handrem, remplatform en remhokje. Uitvoeringen zonder kopschotdeuren. Zoals in gebruik rond 1970.

Op deze blog over Best Verkochte Modeltreinen hebben we enkele modeltreinen voorgesteld. Ons gamma bestaat uit duizende modeltreinen , wagons, locomotieven accessoires. We kunnen ze hier niet allemaal voorstellen. Maar kijk even op modeltrein en je zal meer dan 60.000 artikelen vinden die te maken hebben met modeltreinen.

Marklin H0 het orgineel

Marklin is de eerste fabrikant geweest die met de schaal H0 de dromen van vele modelbouwers, een eigen miniatuurbaan te kunnen bouwen, in vervulling liet gaan. Sterk genoeg om dag in dag uit in een kinderkamer te blijven functioneren, Marklin H0 (schaal 1:87) schept een boeiende en bijzonder realistische spelomgeving.

We hebben meer dan 450 artikelen in voorraad van het type Marklin H0

Marklin Spoor 1 de ware grootte

De stoom stijgt, een signaal weerklinkt en een locomotief serie 44 komt majestueus in beweging. De details, de gebruikte materialen, de authentieke effecten zorgen ervoor dat de miniatuurtreinen van de royale Märklin klasse bijzonder realistisch overkomen. De excellente afwerking en de imponerende allure van de schaal 1:32 weten zowel jong als oud te bekoren.

We hebben verschillende artikelen in voorraad van het type Spoor 1

Marklin Spoor Z magnifiek

Marklin Z wordt zowel door veeleisende bewonderaars als door precieze hobbyisten gewaardeerd: de charme van deze verfijnde “mini” straalt vanaf de kleinste oppervlakte. Want ondanks de miniaturisering tot 1:220 biedt deze schaal bijna onbeperkte rij- en spelmogelijkheden. Als dat geen hele voorsprong is…

We hebben verschillende artikelen van het type Spoor Z

We hebben ook meer dan 1.000 accessoires in voorraad zoals, overwegen, Tunnels, Dorpen, Lichten enz…

Bekijk hier al onze accessoires.


Bekijk ook al ons ander speelgoed op Best Verkocht Speelgoed.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *