Populairste Speelgoed 2019

Populairste Speelgoed 2019

Bij het Populairste Speelgoed 2019 hoort zeker deze fantastische robot.

Cozmo Robot het populairste-speelgoed-2019 voor jong en oud. Uren speelplezier.

anki Robots cozmo hoort bij het Meest populairste speelgoed 2019.

Dit robot huisdier past in elk huis: cozmo is een kleine robot met rupsaandrijving, die van Anki geprogrammeerd is om u en uw gezin ontelbare uren plezier te brengen.

Voeden, tunen en speel interactieve games met cozmo.

Om nieuwe bewegingen en interacties te schakelen of zelf te programmeren.

cozmo onthoudt zelfs gezichten en kan u daardoor herkennen.

Eens van de laadstation ontkoppeld, zal u cozmo in uw hart sluiten.

Gespreksweergave besturing via de gratis app voor iOS en Android via modulaire programmeerbaar voor extra functies.

kleine speelkameraad voor jong en oud is de robot cozmo slaapt meestal op zijn meegeleverde laadstation en wordt wakker via de gratis app voor iOS of Android tot leven.

Na een korte verkenning van zijn nieuwe omgeving bekijkt hij in een paar seconden het gezicht van zijn eigenaar.

Door de eenvoudige bediening en de overzichtelijkheid van de app kan cozmo met mensen communiceren en spelen. Voor elke leeftijdsgroep, als je iets anders wilt doen kunt u cozmo door een eenvoudige druk op de knop weer slapen sturen.

Cozmo is een kleine kerel met veel energie.

naast de oplader zijn er ook 3 interaktion dobbelstenen voor cozmo inbegrepen. Deze kubussen spelen een centrale rol, als u met cozmo games zoals hou mij of vang mij wilt spelen.

Waarschuwing: verliezen mag cozmo helemaal niet en dat toont hij op zijn beeldschermgezicht met een resolutie van 128 x.

Ook door zijn geluiden kunt u de sfeer kennen van uw kleine robot. Behoud het overzicht van Cozmo via app in het oog, zodat kleine kerel geen slechte humeur krijgt en zijn liedjes blijft zingen.

Super Intelligent. Super ondeugend.
Cozmo is een echte robot – een robot die voorheen alleen bekend was uit films. Cozmo kijkt ernaar uit om een meer trouwe metgezel te worden.
Daag Cozmo uit om te spelen of gebruik de verkenningsmodus om alles vanuit het perspectief van Cozmo te bekijken.
Met zijn beginnersvriendelijke interface is Cozmo perfect voor het leren van creatief programmeren.
Cozmo is veel gemakkelijker te gebruiken dan u denkt en hij is robuuster dan hij eruit ziet. Levensduur en veiligheid worden gegarandeerd door tests.
Het enige dat u hoeft te hebben is een compatibel iOS-, Android- of Fire-apparaat en de gratis Cozmo-app.

Super intelligent en zeker ondeugend is dit Populairste Speelgoed 2019

Door en door speels. Altijd nieuwe mogelijkheden.
Cozmo speelt graag. Zelfs heel blij. Of het nu gaat om het oppakken van zijn krachtblokjes of uitdagende spellen zoals “sla me!”, “Vang me!” En “onthoud!” – hij is altijd klaar. Cozmo biedt voortdurend nieuwe games en activiteiten aan via gratis app-updates, zodat u zich nooit zult vervelen.

Door en door speels. Altijd nieuwe mogelijkheden.
Cozmo speelt graag. Zelfs heel blij. Of het nu gaat om het oppakken van zijn krachtblokjes of uitdagende spellen

Verrukkelijke kerel, onverschrokken ontdekkingsreiziger.
Cozmo is een loyale robotgenoot die dol is op plezier maken. Dankzij AI kan hij gezichten herkennen en namen onthouden. Hoe meer tijd je met hem doorbrengt, hoe meer hij zich ontwikkelt. Zie hem pronken met de hond of activeer de verkenningsmodus om te zien wat hij ziet. Je kunt Cozmo sturen, hem vragen mensen en huisdieren te begroeten en zijn hef arm te gebruiken om de zogenaamde Power Cubes te vervoeren.

Dit Populairste Speelgoed 2019 is een loyale robotgenoot die dol is op plezier maken. Dankzij AI kan hij gezichten herkennen en namen onthouden.

Altijd iets nieuws
De Cozmo-app blijft zich ontwikkelen, met nieuwe games, programmering en verbeteringen aan zijn persoonlijkheid en emoties. Het enige dat u hoeft te doen, is de Cozmo-app bijwerken voor updates, zodat Cozmo zichzelf automatisch bijwerkt wanneer u hem de volgende keer start.

Dit Populairste Speelgoed 2019 zal binnen 10 jaar nog actief zijn door het blijven ontwikkelen van nieuwe games.

Creatief programmeren.
Zijn intelligentie en persoonlijkheid zijn gebaseerd op indrukwekkende technologie en kunnen worden bestuurd via een eenvoudige programmeerinterface. U kunt Cozmo programmeren voor verschillende activiteiten, zoals: Als een overwinning dans, niezen of laat hem trainen met zijn dobbelstenen. Sleep eenvoudig codeblokken op het scherm naar de gewenste locatie en laat Cozmo het programma uitvoeren. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Alles wat je nodig hebt is slechts een beetje fantasie.

Met het Populairste Speelgoed 2019 kan je zelf programmeren voor verschillende activiteiten.

Superkrachten in combinatie met intelligentie.
Cozmo is niet alleen slim genoeg om niet over boorden te vallen, er is veel meer voor hem dan een speelgoedrobot. Cozmo bestaat uit meer dan 300 afzonderlijke onderdelen – motoren, camera, luidsprekers, sensoren, wielen, armen, distributieriemen die samen met zijn software een complex robotsysteem vormen. Door middel van tal van tests en controles zorgen we ervoor dat Cozmo zich als een robot uit de film gedraagt en zijn gebruikers steeds opnieuw verbaast. Cozmo is zo divers dat het samen met Anki’s Software Development Kit (SDK) wordt gebruikt door robotica-studenten aan universiteiten zoals Stanford, MIT of Carnegie Mellon.

Onmiddellijk klaar voor gebruik
Cozmo is veel gemakkelijker te gebruiken dan u denkt en hij is robuuster dan hij eruit ziet. Niets hoeft te worden geassembleerd. Het enige dat u hoeft te spelen is een compatibel iOS-, Android- of Fire-apparaat en de gratis Cozmo-app. Veiligheid en levensduur worden gegarandeerd door te testen volgens de strengste criteria.

Waar kan je deze Robot Cozmo Kopen? Het Populairste Speelgoed 2019

Vergelijk de prijzen bij de verschillende verkopers.

Bekijk ook onze pagina over Bestverkochte Speelgoed

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *