Best Verkochte elektrische tandenborstels

Best Verkochte elektrische tandenborstels


Best Verkochte elektrische tandenborstels: Op deze pagina willen we een overzicht geven van de meest verkochte elektrische tandenborstels.


Oral-B De nummer 1 in Best Verkochte elektrische tandenborstels?

Oral-B PRO 2 2500 Elektrische tandenborstel, met visuele drukregeling voor extra tandvleesbescherming en gratis reisetui, zwart

Best Verkochte elektrische tandenborstels

Ervaar de Oral-B Pro 2, het nummer 1 tandenborstelmerk dat door tandartsen wereldwijd wordt aanbevolen. Het elegante handstuk van de Pro 2 2500 elektrische tandenborstel helpt u te poetsen zoals uw tandarts aanbeveelt: de timer helpt u uw tanden professioneel gedurende 2 minuten te poetsen en herinnert u eraan om het poetsgebied om de 30 seconden te veranderen. Terwijl u de tandenborstel eenvoudig in uw mond beweegt, doet de unieke ronde opzetborstel van Oral-B de rest voor u. Het verwijdert tot 100% meer tandplak dan een conventionele handtandenborstel, zorgt voor gezonder tandvlees en verheldert uw glimlach door oppervlakverkleuring vanaf de eerste dag van gebruik te verwijderen. Bovendien helpt de tandenborstel je om je gevoelige tandvlees te beschermen met de drukregeling. De reinigingssnelheid is verminderd, als u teveel druk uitoefent. De Oral-B Pro 2 Pro 2 2500 tandenborstel is ideaal voor iedereen die wil overstappen op een elektrische tandenborstel om zijn mondgezondheid te verbeteren. Geen wonder dat Oral-B het nummer 1 tandenborstelmerk is dat tandartsen over de hele wereld het meest aanbevelen. Compatibel met de volgende opzetborstels: CrossAction, 3D White, Sensi UltraThin, Sensitive Clean, Precision Clean, Deep Cleaning, TriZone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.


Best Verkochte elektrische tandenborstels

Ronde reinigt beter *
De unieke opzetborstel van Oral-B omsluit elke tand afzonderlijk voor optimale reiniging – voor schonere tanden en gezonder tandvlees. *

* Vs .. een conventionele handtandenborstel


Best Verkochte elektrische tandenborstels

Wittere tanden vanaf de eerste dag
Vanaf de eerste dag van gebruik worden de tanden van nature wit gemaakt door oppervlaktevlekken te verwijderen. Voor effectieve reiniging en zachte verlichting.


Houd u aan de juiste reinigingstijd
Met de ingebouwde timer kunt u uw tanden minstens twee minuten poetsen – de poetstijd die wordt aanbevolen door tandartsen en mondhygiënisten.


Beschermt uw tandvlees
De drukregeling vermindert de reinigingssnelheid als u te veel druk uitoefent.


Meer dan twee weken schoonmaaktijd met één lading
De Oral-B PRO 2 heeft een moderne lithium-ionbatterij die langer dan twee weken meegaat. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u de lader altijd bij de hand heeft wanneer u op vakantie bent.


Clip-on borstels ontwikkeld samen met tandartsen
Oral-B opzetborstels zijn speciaal ontwikkeld voor uw elektrische tandenborstel en hebben speciale eigenschappen om uitstekende resultaten te bereiken. De afgeronde haren zijn zacht voor het tandvlees, de perfecte hoek zorgt voor een grondige reiniging in de interdentale ruimtes en de UltraThin-haren reinigen bijzonder zacht.


Het nummer 1 tandenborstelmerk dat tandartsen wereldwijd het meest aanbevelen *
Oral-B werd niet alleen samen met tandartsen ontwikkeld, maar is ook het nummer 1 tandenborstelmerk dat wereldwijd het meest wordt aanbevolen door tandartsen *. Ontdek de volgende stap in mondverzorging met Oral-B.

* Gebaseerd op wereldwijde enquêtes van een representatieve groep tandartsen, uitgevoerd door P&G in de periode van oktober 2016 tot mei 2018.Oral-B PRO 1 200 Elektrische tandenborstel, voor het voorzichtig reinigen van gevoelig tandvlees

De Oral-B PRO 1 200 is GOED (1.9) toegekend door Stiftung Warentest (testrun 01/2019). De elektrische tandenborstel helpt u met de timer om uw tanden professioneel te poetsen als een tandarts gedurende 2 minuten en waarschuwt u elke 30 seconden om het poetsgebied te veranderen. Terwijl u de tandenborstel eenvoudig in uw mond beweegt, doet de unieke ronde opzetborstel van Oral-B de rest: deze verwijdert tot 100% meer tandplak dan een conventionele handtandenborstel, waardoor het tandvlees gezonder wordt en uw glimlach vanaf de eerste dag van gebruik helderder wordt door oppervlakverkleuring te verwijderen. De ultradunne borstelharen zijn zacht voor het tandvlees en sterk tegen tandplak. De Oral-B PRO 1 200 is ideaal voor iedereen die wil overstappen op een elektrische tandenborstel. Geen wonder dat Oral-B het nummer 1 tandenborstelmerk is,
De tandenborstel kan worden gebruikt met de volgende opzetborstels van Oral-B: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive, Precision Clean, diepe reiniging, TriZone, Ortho Care.


Best Verkochte elektrische tandenborstels

tandplakverwijdering
Verwijdert tot 100% meer tandplak dan een conventionele handtandenborstel, zorgt voor gezonder tandvlees en verheldert uw glimlach door oppervlakverkleuring vanaf de eerste dag van gebruik te verwijderen.


Best Verkochte elektrische tandenborstels

2 minuten timer
Zorgt ervoor dat u de door tandartsen aanbevolen reinigingstijd van 2 minuten volgt en herinnert u eraan om het reinigingsgebied om de 30 seconden te veranderen.


Best Verkochte elektrische tandenborstels

Lange batterijduur
De batterij van de Oral-B PRO 1 gaat tot 10 dagen mee met één lading.


Best Verkochte elektrische tandenborstels

Clip-on borstels ontwikkeld samen met tandartsen
De verschillende ronde opzetborstels van Oral-B passen zich aan elke tand aan en maken zo schonere tanden en gezonder tandvlees mogelijk in vergelijking met conventionele handtandenborstels.


Best Verkochte elektrische tandenborstels

Meest aanbevolen door tandartsen wereldwijd *
Oral-B is niet alleen ontwikkeld samen met tandartsen, maar is ook het nummer 1 tandenborstelmerk dat wereldwijd het meest wordt aanbevolen door tandartsen. * Ontdek de volgende stap in mondverzorging met Oral-B. * Gebaseerd op wereldwijde enquêtes van een representatieve groep tandartsen die tussen oktober 2016 en mei 2018 voor P&G zijn uitgevoerd.


Oral-B Vitality 100 Crossaction Elektrische tandenborstel

Oral-B Vitality 100 CrossAction elektrische tandenborstel
De Oral-B Vitality 100 CrossAction oplaadbare elektrische tandenborstel biedt een klinisch bewezen, superieure reiniging in vergelijking met een conventionele handtandenborstel en is daarom een ​​ideaal instapmodel voor elektrische tandverzorging. De professionele CrossAction-opzetborstel omsluit elke tand met zijn haren onder een hoek van 16 graden, terwijl met behulp van 2D-reinigingstechnologie, oscillerende en roterende bewegingen tandplak beter verwijderen dan met een conventionele handtandenborstel.


Met de timer in het handstuk kunt u uw tanden 2 minuten poetsen, zoals aanbevolen door de tandarts. Oral-B – het nummer 1 tandenborstelmerk dat tandartsen wereldwijd het meest gebruiken. Compatibel met de volgende opzetborstels: CrossAction, 3D White, SENSI UltraThin, SENSItive Clean, Precision Clean, Deep Cleaning, TriZone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.


Kijk hier onder wat er in de TOP 50 staat van de Best Verkochte elektrische tandenborstels


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *