Bosch Professional Gereedschap

Bosch Professional Gereedschap

Bosch Professional Gereedschap: Opgericht in Stuttgart in 1886 door Robert Bosch (1861–1942) als de “Workshop voor precisiemechanica en elektrotechniek”, levert Bosch nog steeds innovatieve elektrische gereedschappen.

Bosch Professional Gereedschap

Bosch Professional GBH 11 DE, 1500

Bosch Professional: GBH 11 DE
Bosch Professional: GBH 11 DE
Bosch Professional: GBH 11 DE

Bosch Professional GBH 11 DE, 1500 W nominaal opgenomen vermogen, 14,2 J impactenergie, 12 – 52 mm boor-diameter in beton met hamerboren, koffer, extra handvat.

Boren en beitelen
Professionele vakmensen die elke dag betonnen muren of tegels moeten verplaatsen, weten hoe vervelend dit kan zijn met een eenvoudige beitel of een klopboormachine. Dergelijke taken kosten tijd en moeite voordat u aan het echt belangrijke werk begint. De combinatie hamerboor is voor dergelijke doeleinden ontwikkeld. Met zijn krachtige motor en geoptimaliseerde hamermechaniektechnologie werkt de GBH 11 DE Professional van Bosch snel en krachtig door het hardste materiaal


GBH 11 DE

Bosch Professional GBH 11 DE: Krachtige combinatiehamer voor boren en beitelen
De GBH 11 DE Professional is een allround gereedschap voor snel boren en beitelen in beton. Uitgerust met de krachtige 1500 watt motor, is de enkele slagsterkte voor hamerboren en beitelen 14,2 J. Het boorgebied in beton voor hamerboren heeft een diameter tussen 12 en 52 mm. De geoptimaliseerde hamermechaniektechnologie en de krachtige motor zorgen voor de beste boorprestaties in hard materiaal. De constante elektronische functie zorgt voor een constante snelheid, zelfs bij hoge belastingen. De snelheid, het aantal slagen of de sterkte van de slagen kunnen worden aangepast aan de respectieve vereisten met behulp van het instelwiel.

GBH 11 DE

Trillingen gedempt en tegen stof beschermd
Ondanks zijn krachtige motor en hoge slagfrequentie maakt de GBH 11 DE Professional moeiteloos en dus veilig werken mogelijk. Een overbelastingskoppeling biedt extra bescherming voor de vakman en de machine. De SDS-max gereedschapshouder zorgt voor een veilige en snelle vergrendeling en compacte koppeloverdracht. Hierdoor worden hamerboren en holle kernbits optimaal geleid. De variabele beitelbevestiging maakt 12 hoekposities mogelijk. De geintegreerde stofbescherming garandeert een geoptimaliseerde stofafdichting, zelfs in de gereedschapshouder en maakt zo werk mogelijk dat zacht voor het gereedschap is. Een duidelijk servicescherm geeft aan wanneer de kolenwissel moet worden uitgevoerd. Een praktische extra handgreep en een koffer zijn inbegrepen, waarin de GBH 11 DE Professional veilig en gemakkelijk kan worden vervoerd.

GBH 11 DE

Hoge impactprestaties voor efficient werken
Met een enkele slagsterkte van 14,2 joule kan de professionele vakman snel vooruitgang boeken in materialen zoals beton of metaal. Met de GBH 11 DE Professional kunnen grote gaten in korte tijd en met weinig moeite worden geboord. Dankzij de ergonomische vorm van de behuizing ligt de combihamer comfortabel in de hand. De praktische dubbele handgreep maakt het ook mogelijk het zwaartepunt te verschuiven tijdens het vasthouden, afhankelijk van de behoefte. De handgreep aan de voorkant van de machine zorgt voor een rechte houding. Hoogwaardige materialen en componenten van glasvezelversterkte kunststof, aluminium en precisie-onderdelen van staal geven de GBH 11 DE Professional een lange levensduur en maken het een robuuste en betrouwbare metgezel.


Vergelijk steeds de prijzen soms grote prijsverschillen


Bosch Professioneel GSH 11 VC hamer

Bosch Professional GSH 11 VC hamer met SDS-max, 400 mm puntbeitel, 1.700 W, koffer

Bosch GSH 11 VC hamer
Bosch GSH 11 VC hamer
GSH 11 VC hamer

Krachtige helper voor sloopwerkzaamheden
De GSH 11 VC Professional voert sloop- en correctiewerk in beton en steen net zo betrouwbaar uit als doorbraken voor het leggen van buizen, ventilatie en kabelleidingen of het verwijderen van vloertegels. Het aantal slagen kan worden ingesteld van 900 tot 1.700 omwentelingen per minuut. Praktische extra functies helpen de vakman snel vooruit te gaan en tijd te besparen voor belangrijker werk. De trillingsoptimalisatie zorgt er ook voor dat minder kracht hoeft te worden gebruikt. De professionele vakman kan langer werken zonder moe te worden.

*****

Bosch Professional GSH 11 VC hamer

Bosch Professional GSH 11 VC: sloophamer met een optimale verhouding
De GSH 11 VC Professional biedt een optimale verhouding tussen prestaties en gewicht. Met 1.700 watt vermogen en 23 joule impactenergie is het een van de krachtigste elektrische sloophamers in de klasse van elf kilo. Het aantal slagen kan worden gevarieerd van 900 tot 1.700 omwentelingen per minuut. Om het werken nog aangenamer te maken, is het opvallende mechanisme van de GSH 11 VC Professional geoptimaliseerd voor trillingen, zijn de hoofd- en zijhandgrepen ontkoppeld. De trillingen blijven laag en bedragen slechts 8 m / s2. Om snel accessoires te verwisselen zonder extra gereedschap, heeft het apparaat een SDS-max houder met geintegreerde stofbescherming.

Bosch Professional GSH 11 VC hamer

Ontwerp zorgt voor comfortabel werken
Met zijn speciale ontwerp voor comfortabel werken naar de vloer toe, is de GSH 11 VC Professional een elektrische hamer voor doorbraken en sloopwerkzaamheden met grote impact. De behuizing van het slagmechanisme is langwerpig en bevindt zich bijna in het midden van het apparaat. Hierdoor heeft dit een uitgebalanceerd zwaartepunt en zorgen de extra centimeters lang voor comfortabel werken. Met behulp van de praktische SDS-max-houder kan het worden gebruikt met tal van toepassingshulpmiddelen zoals de SDS-max platte beitel “RTec Sharp” en de puntbeitel “RTec Speed”. Een zelfslijpende snijkant garandeert een continu hoge verwijderingssnelheid gedurende de gehele levensduur. Het “Vario-Lock-System” zorgt ervoor dat de beitels in twaalf posities kunnen worden vergrendeld.

Bosch Professional GSH 11 VC hamer

Optimale bediening en kracht voor efficient werken
Dankzij het langwerpige ontwerp en de centrale handgreep biedt de GSH 11 VC Professional een optimale handling voor het werken naar de grond. Met een indrukwekkende impactenergie van 23 joule kan de impactsterkte individueel worden aangepast aan de toepassing en het materiaal. Professionele vakmensen kunnen de GSH 11 VC Professional comfortabel en met weinig trillingen gedurende een lange periode bedienen. Dankzij het samenspel van hoge prestaties en verbeterde handling, kunnen ambachtslieden ook flexibeler en efficienter werken. De Constant Electronic-technologie zorgt voor constante prestaties onder belasting. Een servicedisplay kondigt ook de komende koolborstelwissel aan.


Vergelijk steeds de prijzen soms grote prijsverschillen


Bosch Professional sloophamer GSH 16-28

Bosch Professional sloophamer GSH 16-28, 400 mm puntbeitel, 28 mm gereedschapshouder, 41 J slagenergie, 1.750 W., zwart, blauw, 0611335000

GSH 16-28
GSH 16-28
GSH 16-28

Als je voor een ingrijpende verbouwing of sloopwerk behoefte hebt aan een veilige krachtpatser onder de boor- & breekhamers, kies dan voor de GSH 16-28 van Bosch Professional.

GSH 16-28

Bosch Professional GSH 16-28: hamer voor zwaar sloopwerk
Met zijn 17,9 kg is de GSH 16-28 Professional een lichte hamer voor het verwijderen van beton en andere harde materialen. Uitgerust met een krachtige 1.750 watt motor en een pneumatisch hamermechanisme met een enkele impactenergie tot 41 joule, bereikt het apparaat de hoogste verwijderingssnelheden voor beton (B25 / 30): in een uur slaat het ongeveer 1.700 kg beton B25 / 30. Deze Bosch-slaghamer stelt ook nieuwe normen op het gebied van trillingsbescherming: de GSH 16-28 Professional veroorzaakt zeer lage trillingen. Vanwege de lange levensduur is de investering in de slaghamer ook bijzonder winstgevend.

GSH 16-28

Extreme punch en praktische functies
De 1.750 watt motor en de individuele slagsterkte van 41 joules maken van de GSH 16-28 Professional een speciaal powerpack. De vibratieregeling vermindert trillingen die schadelijk zijn voor de gezondheid en maakt zo langer gebruik en meer bedieningscomfort mogelijk. De GSH 16-28 Professional heeft een zeskantbevestiging met 28 millimeter. De optimale positionering van de aan / uit-schakelaar voorkomt onbedoeld uitschakelen. Bovendien verbetert een grote handgreep de handling aanzienlijk. In de standaard geleverde trolley kan de GSH 16-28 Professional eenvoudig en gemakkelijk op wielen worden vervoerd. Ook inbegrepen: een 400 mm puntige beitel.

GSH 16-28

Licht van gewicht voor een goede handling
Met de GSH 16-28 Professional heeft de vakman een relatief licht gereedschap tot zijn beschikking als hij in korte tijd hard beton moet breken. Desondanks is de hamer extreem krachtig. De ingebouwde trillingsbescherming loont op de lange termijn omdat de professionele handelaar minder pauzes in zijn werk nodig heeft. Trillingsbescherming is bovendien een langetermijninvestering in gezondheid en werkvermogen, omdat de gevolgen van overbelasting vaak jaren duren. Een bijkomend voordeel is het speciale gevoel en de ergonomie van de handgreep.

GSH 16-28

Ideale investering voor concreet werk
Beton is een moeilijk materiaal dat veel gereedschappen niet aankunnen en de sloop van de drukbestendige kunststeen betekent ook een enorme last voor de professionele vakman. Het is daarom bijzonder belangrijk dat een sloophamer niet te zwaar is voor beton en dat hij ondanks zijn impact gemakkelijk te gebruiken is. De GSH 16-28 Professional heeft al deze functies, waardoor de investering in de slaghamer bijzonder winstgevend is.


Vergelijk steeds de prijzen soms grote prijsverschillen


Bosch Professional GDS 18 V-LI HT Batterij slagmoeraanzetter

Bosch Professional GDS 18 V-LI HT: krachtige draadloze slagschroevendraaier

Bosch Professional GDS 18

Bosch Professional GDS 18 V-LI HT: krachtige draadloze slagschroevendraaier
Een koppel van 650 Nm – en dat met een draadloos gereedschap: de GDS 18 V-LI HT Professional biedt de hoogste schroefprestaties in zijn klasse met een laag gewicht. Deze combinatie maakt het de ideale roterende slagmoersleutel – zelfs voor de zwaarste schroeftoepassingen in metaal en beton. Dankzij het geheel metalen tandwiel en de metalen behuizing is het extreem robuust, resistent en goed voorbereid op alle schokken. De lithium-ionbatterij, die het apparaat op 18 volt aandrijft voor maximale prestaties, gaat zeer lang mee dankzij de CoolPack-technologie, die zorgt voor optimale warmtestraling en Bosch Electronic Cell Protection. Bovendien is de batterij (4,0 Ah) met de snellader na slechts 45 minuten weer volledig operationeel. Zelfontlading treedt niet op. De batterij is dus ook na een lange tussen tijd nog operationeel.

Bosch Professional GDS 18

Overtuigt met hoog koppel
Hoge koppels en slagfrequenties: dit is belangrijk als het gaat om schroefverbindingen in metaal en beton. De GDS 18 V-LI HT Professional heeft hier veel te bieden: een koppel van 650 Nm is een absolute topwaarde in de 18 volt-klasse en verdient alle eer van de vakman. In combinatie met een slagsnelheid van 2.100 omwentelingen per minuut, draait het apparaat grote en zware schroeven in metaal en beton van M12 naar M20 en is daarom gemaakt voor de zwaarste toepassingen. Het apparaat weegt slechts 3 kilogram inclusief de batterij en is een van de lichtste roterende slagmoersleutels met hoog koppel op de markt. De leveringsomvang omvat de L-Boxx 136, twee 4 Ah lithium-ionbatterijen en een snellader.

Bosch Professional GDS 18

Voor de zwaarste en langste schroefverbindingen
Het hoge koppel van 650 Nm, waarmee deze draadloze roterende slagmoersleutel grotendeels alleen op de bouwplaats moet staan, maakt de zwaarste toepassingen in de staal-, machine- en betonconstructie mogelijk. Dankzij de combinatie van hoge prestaties en een laag gewicht is de GDS 18 V-LI HT Professional van Bosch ook ideaal geschikt voor langere schroefverbindingen. De uitrusting omvat ook een traploze schakelaar waarmee u de snelheid van de schroefverbindingen op elk gewenst moment onder controle kunt houden en kunt aanpassen aan de heersende omstandigheden ter plaatse. Ook praktisch is het statusdisplay van de batterij, dat informatie geeft over de status van de energiereserves en onnodig opladen voorkomt. Een geintegreerd LED-licht verlicht optimaal elk werkgebied.

Bosch Professioneell GDS 18

Overtuigend vanaf het begin
Gemaakt voor professionals: de draadloze slagmoersleutel GDS 18 V-LI HT Professional maakt de moeilijkste schroefverbindingen in metaal en beton. Het is het perfecte apparaat voor alle toepassingsgebieden waar grote, zware schroeven worden gebruikt, zoals voor vrachtwagenassemblage en ketel- en pijpleidingconstructie. Voor langer gebruik overtuigt hij met zijn gewicht van slechts 3 kilogram en zijn praktische batterijtechnologie. De zachte grip aan de achterkant van het handvat zorgt voor extra grip en bevestigt de positieve algemene indruk dat het apparaat op het eerste gezicht vertrekt – en handvat.


Vergelijk steeds de prijzen soms grote prijsverschillen


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *