Best Verkochte Miele Wasmachines

Best Verkochte Miele Wasmachines

Best Verkochte Miele Wasmachines: We weten dat de Miele Wasmachines de Best verkopende wasmachine is. Maar hier willen we je tonen welke wasmachines van Miele het meest worden verkocht in Europa.

Miele WDB 005 WCS Wasmachine, frontlader, A+++, 1400 tpm, 7 kg, DirectSensor-bediening, Profi-Eco-motor, CapDosing, automatische dosering, Watercontrol-systeem [Energieklasse A+++]

Best Verkochte Miele Wasmachines

Miele-kwaliteit getest op 20 jaar levensduur.
Eenvoudige bediening door aanraking met DirectSensor.
De perfecte aanvulling voor speciale toepassingen: CapDosing.
Voorzichtige wasbehandeling dankzij de SoftCare-trommel van Miele.
Sterk en zuinig wassen met de Profi-Eco-motor.

Was uw wasgoed comfortabel met de Miele WDB 005 WCS wasmachine

Hoogste energie-efficientieklasse: Dankzij de automatische hoeveelheidsregeling gebruikt de wasmachine slechts zoveel water en elektriciteit als nodig is voor een wascyclus voor de beste wasresultaten en korte looptijden.

Zacht wassen: Een fijne waterfilm vormt zich tussen de honingraatvormige beschermende trommelwand en het textiel, waarop het wasgoed heel zachtjes glijdt en daarom voorzichtig wordt gewassen.

CapDosing: Met deze praktische functie kunnen speciale wasmiddelen, wasverzachters of additieven automatisch op het optimale tijdstip in het wasproces worden gedoseerd.

Directe bediening sensor: De Miele-machine kan heel eenvoudig worden bediend met een druk op de knop met behulp van de geintegreerde sensorknoppen, waardoor het gemakkelijk is om de verschillende functies te selecteren.

Watercontrol-System (WCS): Een extra sensor regelt de waterinname en lekken worden vroegtijdig gedetecteerd. Overtollig water in de vloerpan wordt herkend en automatisch weggepompt.

Energie-efficientieklasse A +++: Best Verkochte Miele Wasmachines

Energie-efficientieklasse A +++
Miele wasmachines zijn ecologisch en verbruiken slechts zoveel water en elektriciteit als nodig is.

Alle Miele-voorladers behalen de hoogste energie-efficientieklasse A +++. Dus ook de Miele WDB 005 WCS.

CapDosing . Best Verkochte Miele Wasmachines

CapDosing *
Speciale toepassingen voor uw wasgoed kunnen eenvoudig worden opgelost met Miele-portiecapsules. Ze worden eenvoudig in het wasverzachtervak gestoken. Het apparaat doseert de inhoud op het optimale tijdstip – volledig automatisch. U hebt de keuze: zes speciale wasmiddelen (sport, dons, buiten, WoolCare, SilkCare, impregneermiddel), drie wasverzachters (Aqua, Nature, Cocoon) en de booster tegen hardnekkige vervuiling.

* Patent: EP 2 365 120

Getest tot 20 jaar levensduur. Best Verkochte Miele Wasmachines

Getest tot 20 jaar levensduur
Om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen, test Miele zijn apparaten tijdens de ontwikkeling in zware duurzaamheidstests. In deze test moeten de apparaten 10.000 uur wassen. Er worden ongeveer 5.000 verschillende programma’s uitgevoerd. Met betrekking tot de dagelijkse wasbeurt komt dit overeen met ongeveer 5 programma’s per week met een gemiddelde looptijd van 2 uur – meer dan 20 jaar.

Directe bediening sensor. Best Verkochte Miele Wasmachines

Directe bediening sensor
Eenvoudige bediening met 1 vinger: directe selectie van functies via sensorknoppen.

ProfiEco Motor

ProfiEco Motor*
In Miele-wasmachines zult u bijzonder krachtige motoren ervaren. De ProfiEco-motor van Miele is ook bijzonder zuinig en stil. Omdat de motor elektronisch wordt aangestuurd, heeft hij geen koolborstels nodig en is hij dus slijtvast. Voor jarenlang efficient en comfortabel wassen.

* Patent: EP 2 840 679

Mengenautomatik

Mengenautomatik
Alle Miele-wasmachines hebben intelligente automatische hoeveelheidscontrole. Dit analyseert de huidige belasting en gebruikt slechts zoveel water en elektriciteit als nodig is voor een optimaal reinigings- en spoelresultaat.

Waterbeheersing-System

Waterbeheersing-System
Het Watercontrol System (WCS) regelt de waterinlaat met een waterniveausensor. Als het normale waterniveau niet binnen een redelijke tijd wordt bereikt, stopt de instroom. Als er water in het apparaat lekt, is de inlaatklep in het apparaat gesloten en wordt het water in de kuip weggepompt. Een vlotterschakelaar in de vloer detecteert ook lekkend water.

De zachte trommel van Miele

De zachte trommel van Miele
De honingraatstructuur van de zachte Miele-trommel zorgt voor een fijne waterfilm tussen de trommelwand en het textiel. Het wasgoed glijdt er soepel op en is zo optimaal beschermd. Door de verkleinde en gepolijste randopeningen wordt het textiel gespaard van knoppen en draadtrekkers. Vreemde voorwerpen zoals paperclips of beha-riemen kunnen niet meer in de afvoerpomp komen.

Emaille Front

Emaille Front
Miele emaille de fronten van alle wasmachines, drogers en wasdrogers. De hoogwaardige emaillering is kras-, corrosie-, zuur- en alkalibestendig, gemakkelijk te reinigen en kleurecht. Het apparaat ziet er na jaren nog steeds als nieuw uit.


Miele WDB 030 WCS ECO – Wasmachine

Op zoek naar een wasmachine met handige opties om kort te wassen? Dan is de Miele WDB 030 WCS ideaal voor jou. Wassen doet deze wasmachine snel, krachtig en energiezuinig. Deze machine is bovendien een stuk stiller dan de gemiddelde wasmachine. Binnen elk programma kun je zelf de temperatuur en het centrifugetoerental kiezen, via een toegankelijk touchscreen-scherm. Door de honingraatstructuur in het oppervlak van de Miele SoftCare-trommel ontstaat er een dun laagje water tussen de trommelwand en het textiel. Het wasgoed glijdt daarop zacht door de trommel en wordt zo optimaal beschermd. Als je enkele kledingstukken hebt die alleen even opgefrist moeten worden, kan je ook het opfrisprogramma van 20 minuten kiezen. Daarom staat deze machine op 1 in Nederland bij de Best Verkochte Miele Wasmachines.

Kleding blijft langer mooi

Bij het wassen van kleding wil je zeker weten dat er na een aantal wasbeurten geen pillen en losse naden gaan ontstaan. Door de honingraatstructuur in het oppervlak van de Miele SoftCare-trommel ontstaat er een dun laagje water tussen de trommelwand en het textiel. Het wasgoed glijdt daarop zacht door de trommel en wordt zo optimaal beschermd.

Kleine wasjes, grote wasjes

Het komt je nú uit om te wassen, maar de wasmand is nog lang niet vol. Is dat dan geen zonde van het water en de elektriciteit? Niet met een Miele: alle Miele-wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. De wasmachine weegt de was en gebruikt precies zo veel water, stroom en tijd als voor een optimaal schone en frisse was wenselijk is.


Miele WDB 330 WPS SpeedCare Voorladerwasmachine


Miele WDB 330 WPS SpeedCare

Sneller schoon gaat niet: QuickPowerWash.
Eenvoudige bediening met vingertip – DirectSensor
De perfecte aanvulling voor speciale toepassingen: CapDosing.
Voorzichtige wasverzorging dankzij Miele-trommel.
Zuinig, krachtig, slijtvrij: de ProfiEco-motor.

Deze machine staat in de TOP 5 van Best Verkochte Miele Wasmachines

Miele WDB 330 WPS SpeedCare

PowerWash 2.0
PowerWash 2.0 biedt reinigingsprestaties op het hoogste niveau – met het QuickPowerWash-programma zelfs in minder dan 1 uur. Apparaten wassen tot 40% * zuiniger dan de hoogste energie-efficientieklasse vereist en met gemiddelde gebruiksduur: geen programma duurt langer dan 3 uur. Zelfs kleine ladingen worden spaarzaam schoongemaakt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Spin & Spray-technologie, die op een zeer laag waterniveau werkt – dit bespaart verwarmingsenergie.

* Afhankelijk van het model, tot 40% zuiniger dan de grenswaarde (46) van de energie-efficientieklasse A +++

Miele WDB 330 WPS SpeedCare

QuickPowerWash *
Echte netheid in minder dan 1 uur – moeilijk te geloven. Met QuickPowerWash bereikt Miele hoge reinigingsprestaties in een verrassend korte tijd.

* Getest en bevestigd door wfk

Miele WDB 330 WPS SpeedCare

CapDosing *
Speciale toepassingen voor uw wasgoed kunnen eenvoudig worden opgelost met Miele-portiecapsules. Ze worden eenvoudig in het wasverzachtervak ​​gestoken. Het apparaat doseert de inhoud op het optimale tijdstip – volledig automatisch.

U hebt de keuze uit 6 speciale wasmiddelen (sport, dons, buiten, WoolCare, SilkCare en impregneermiddel), 3 wasverzachters (Aqua, Nature, Cocoon) en een booster tegen hardnekkige vervuiling.

* Patent: EP 2 365 120

Geniet van deze pagina, vertel het verder

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze