Best Verkochte Wasmachines voor een mooie was

Best Verkochte Wasmachines

Best Verkochte Wasmachines: We zijn gaan kijken in Europa welke de meest verkochte wasmachines zijn op dit ogenblik. Bij aankoop van een nieuwe wasmachine zijn verschillende factoren belangrijk, de prijs, het verbruik, de service enz…


Haier HW80-BP14636 Wasmachine, voorlader, A+++, 8 kg, 1400 toeren per minuut,

Haier HW80-BP14636 Wasmachine, voorlader, A+++, 8 kg, 1400 toeren per minuut,

Haier Hatrium HW80-BP14636 wasmachine
8 kg / 1.400 Toeren / Aqua Protect Plus
Of het nu gaat om fijn, gemengd of gekookt wasgoed – met het nieuwe Haier Hatrium met een capaciteit van 8 kg bent u goed voorbereid op het dagelijks leven. Met een energie-efficientie van A +++ (- 40%), is het een van de meest economische machines op de markt. Om waterschade geen kans te geven, heeft de Haier Hatrium volledige waterbescherming, bestaande uit een AquaProtect-slang en een vloerpan met een vlotterschakelaar. Dankzij de automatische hoeveelheidsregeling verbruikt u slechts zoveel water en energie als nodig is.

Inverter Motor

Inverter Motor
Met de borstelloze invertermotor is de Haier Hatrium met een energie-efficiëntie van A +++ (- 40%) een van de meest economische apparaten op de markt.Super zuinig en stil op slechts 56 dB tijdens het wassen.

AquaProtect

AquaProtect
Met Aqua Protect + biedt Haier maximale bescherming met behulp van de AquaProtect-slang en extra vloerpan. De AquaProtect-slang is een dubbelwandige toevoerslang. Als de toevoerslang beschadigd is en lekt, wordt de toevoer mechanisch op de kraan vergrendeld. De vloerpan vangt het ontsnappende water wanneer water ontsnapt. De watertoevoer wordt elektrisch gestopt. Geen lekkage meer.

Zachte trommel van roestvrij staal

Zachte trommel van roestvrij staal
Haier produceert zijn lasergelaste roestvrijstalen trommel. Dankzij de zachte vorm van het drumontwerp, hebben Haier zachte drums geen scherpe randen. De golfvormige aandrijfribben en vele kleine openingen in de trommel maken bijzonder zacht wassen mogelijk en voorkomen het binnendringen van de draad.

ABT Technologie

ABT Technologie
Om de vorming van biofilm in bijzonder kwetsbare gebieden te voorkomen, produceert Haier zijn deurkragen en wasmiddellade van een speciaal antibacterieel materiaal (ABT). Het materiaal is VDE-gecertificeerd * en voorkomt bacteriegroei met meer dan 99% effectiviteit – lokaal en oppervlakte-effectief.

Best Verkochte Wasmachines: scala aan programma's

scala aan programma’s
Of het nu gaat om katoen, synthetische stoffen, mix, dagelijkse was of babyverzorging: de machine biedt u een gevarieerde selectie programma’s. Van optimale verzorging voor gevoelig wollen textiel, tot de volledige wascyclus in slechts 15 minuten, tot het babyverzorgingsprogramma voor baby- en kindertextiel – de keuze is aan u.

Best Verkochte Wasmachines: Woolmark

Woolmark
Dankzij de lage centrifugeersnelheid en het speciale programma-algoritme dat wrijving tussen de vezels van machinewasbare wollen artikelen voorkomt, wast Woolmark uw wollen artikelen bijzonder zacht en zonder schade.

Best Verkochte Wasmachines: Express 15 Minuten

Express 15 Minuten
Het Express-programma is bij uitstek geschikt voor licht vervuild wasgoed van katoen of synthetische stoffen, bijvoorbeeld na het sporten of voor de eerste wasbeurt van nieuw gekocht textiel.

Best Verkochte Wasmachines: 24 uur eindtijd vertraging

24 uur eindtijd vertraging
Blijf flexibel met de eindtijdvertraging van maximaal 24 uur.


Bosch WAB28262NL – Serie 2 – Wasmachine

Bosch WAB28262NL - Serie 2 - Wasmachine

Op zoek naar een eenvoudige wasmachine met een klein laadvermogen en handige opties om kort te wassen? Dan is de Bosch WAB28262NL Serie 2 geschikt voor jou. Het toerental van 1400 zorgt ervoor dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 15 minuten schone was te hebben. Met de optie wasprogramma verkorten kan je de meeste wasprogramma’s met een druk op de knop verkorten. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de startuitstel-functie om zelf aan te geven wanneer het programma moet starten.


Samsung WW90K4420YW/EG Wasmachine, voorlader, A+++, 1400 tpm [Energieklasse A+++]

Omschrijving
Samsung WW90K4420YW. Kastontwerp: Vrijstaand, Type lader: Voorbelading. Capaciteit trommel: 9 kg, Centrifuge-droger klasse: A, Geluidsniveau bij centrifugeren: 74 dB, Geluidsniveau (wassen): 53 dB, Maximale centrifugesnelheid: 1400 RPM. Energie-efficiëntieklasse: A+++-10%, Jaarlijkse energieverbruik wassen: 196 kWu, Jaarlijks waterverbruik wassen: 9400 l. Kleur van het product: Wit. Breedte: 600 mm, Diepte: 550 mm, Hoogte: 850 mm


Whirlpool FSCR70410 – Wasmachine

Best Verkochte Wasmachines: Whirlpool FSCR70410 - Wasmachine

Op zoek naar een wasmachine met een klein laadvermogen en handige opties om kort te wassen? Dan is de Whirlpool FSCR70410 een prima keuze. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de Whirlpool FSCR70410. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Kies voor het korte wasprogramma om in korte tijd schone was te hebben. Als je enkele kledingstukken hebt die alleen even opgefrist moeten worden, kan je ook het opfrisprogramma kiezen.


Beko WML 61023 N wasmachine voorlader [Energieklasse A+++]

Beko WML 61023 N wasmachine voorlader [Energieklasse A+++] Best Verkochte Wasmachines

Beko WML 61023 N 
Praktisch ruimtebesparend model in een nieuw ontwerp
Of het nu alleen of klein gezin is: de WML 61023 N is de ideale huishoudhulp. Met een laadvermogen van 6 kg, de variabele centrifugeersnelheid tot 1000 tpm, de voorselectie van de starttijd of de 15 programma’s – u wilt niet meer zonder. Ontwerp uw leven zoals u dat wilt: met speciale programma’s zoals shirts, dons of wol worden alle soorten textiel geleverd. En als je weer snel moet gaan, wast het Express-programma je kleren in 30 minuten. Dit is ook de reden waarom deze machine & van de Best Verkochte Wasmachines is.

Energieclasse A+++Beko WML 61023 N wasmachine voorlader [Energieklasse A+++]

Energie-efficientieklasse A +++
Met Beko-apparaten van energie-efficientieklasse A +++ bespaart u geld en beschermt u tegelijkertijd het milieu. Op deze manier levert u een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu en verbetert u uw huishoudbudget.

(Op een schaal van A +++ (hoogste efficientie) tot D (laagste efficientie)).

Beko WML 61023 N wasmachine voorlader [Energieklasse A+++]

Mengenautomatik
Omdat het wasgoed vaak uit verschillende textielsoorten bestaat en de hoeveelheid wasgoed varieert, bepaalt de automatische hoeveelheidsregeling automatisch de hoeveelheid water die daadwerkelijk nodig is. Dankzij deze automatisering is minder water en minder energie nodig om het water te verwarmen. Dit beschermt niet alleen het milieu, maar ook het gezinsbudget.

Kinderslot Beko WML 61023 N wasmachine voorlader [Energieklasse A+++]

kinderslot
Het elektronische kinderslot kan worden geactiveerd om de functies te vergrendelen en te voorkomen dat kleine kinderen deze per ongeluk activeren.


Bekijk hier de Best Verkochte Wasmachines bij BOL

[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_5e3fe20bb7a98_bestsellers” cat_id=”11064″ name=”Best Verkochte Wasmachines” sub_id=”” title=”BEST VERKOCHTE WASMACHINES” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]


*****

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *