Best Verkochte Nederlandstalige Boeken over honden

Best Verkochte Nederlandstalige Boeken over honden

Best Verkochte Nederlandstalige Boeken over honden. Er zijn zo veel honden in Belgie en Nederland die we houden als huisdier. Maar wat is de beste opvoeding voor je hond? Welke voeding is goed voor je hond? Al deze vragen kan je terug vinden in de Best Verkochte Nederlandstalige Boeken over honden.

Kalmerende Signalen (in gesprek met je hond)

Kalmerende Signalen. Best Verkochte Nederlandstalige Boeken over honden

Laat u kennismaken met de oer signalen die honden uitzenden en waarop ze reageren. Kennis van deze ”Kalmerende signalen” kan bijdragen aan een stressvrije omgang tussen mens en dier.


Voor Dummies – Honden opvoeden en trainen voor dummies

Voor Dummies - Honden opvoeden en trainen voor dummies. Best Verkochte Nederlandstalige Boeken over honden

Wil je dat je hond zich goed gedraagt? Streef je naar een relatie van wederzijds respect tussen jou en je hond? Dit positieve boek laat zien hoe je voor jouw hond de juiste trainingsmethode kiest, gebaseerd op zijn unieke persoonlijkheid.


Praktische gids voor een gelukkige hond

Praktische gids voor een gelukkige hond. Best Verkochte Nederlandstalige Boeken over honden

Met Cesars praktische tips en zijn inzicht in het gedrag van mens en hond is het opvoeden van je hond tot een gezond, blij en evenwichtig dier dichterbij dan ooit. Cesar doet aanbevelingen voor het vinden van de juiste hond, het aanpassen aan veranderende levensomstandigheden en het corrigeren van het meest voorkomende wangedrag.


Een puppy in huis

Een puppy in huis. Best Verkochte Nederlandstalige Boeken over honden.

Martin en Sacha Gaus laten in Een puppy in huis zien hoe je ervoor zorgt dat een puppy opgroeit tot een leuke, betrouwbare hond. Hoe leer je een puppy om buiten te plassen of om alleen thuis te blijven? En hoe kunnen kinderen veilig met de hond spelen?


Border Collie – OD Basis boek

Border Collie - OD Basis boek

Deze hond is niet zo maar een hond, zo blijkt uit dit boek. De Border collie is bijzonder actief, nieuwsgierig, intelligent en heeft een sterke Ôwill to pleaseÕ. De van oorsprong Engelse border collie werd gefokt voor het schapendrijven. Maar de border collie van nu wordt ook ingezet als speurhond en reddingshond.


De Australische Labradoodle

De Australische Labradoodle

Australian Labradoodles zijn de meest lieve, stabiele en vrolijke honden die je je kunt voorstellen. Ze hebben een uitzonderlijk groot geduld met kinderen. Ze zijn aanhankelijk, loyaal, grappig en ze zijn geschikt voor mensen met een allergische of astmatische aanleg. Omdat ze intelligent, sensitief en welwillend zijn, worden ze ook steeds vaker ingezet als hulp- of therapiehond.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *