Bestverkochte Eierkokers

Bestverkochte Eierkokers

We zijn gaan zoeken naar de bestverkochte Eierkokers en kwamen tot de vaststelling dat er meer dan 350 verschillende Eierkokers in Duitsland en 80 in Belgie te koop zijn.

De TOP 100 van de Bestverkochte Eierkokers in Duitsland

De Top 100 van de Bestverkochte Eierkokers ziet er op dit ogenblik zo uit. De Top 100 is samengesteld op basis van verkoopcijfers en wordt elk uur bijgewerkt.

De TOP 25 van de Bestverkochte Eierkokers in Belgie en Nederland.

De TOP 25 van de meest verkochte eierkokers de laatste 24 uur in Belgie en Nederland.


Weet jij hoe je een ei moet koken?
Een ei koken kan best wel moeilijk zijn. Vaak is je ei net te hard of als je het medium wilt net te hard of juist te zacht. Met een eierkoker, kook je je eieren altijd zoals jij het wil hebben.

Eieren kunnen op verschillende manieren gekookt worden, waarbij kan worden gevarieerd naar kooktijd, kooktemperatuur, hoeveelheid water en eventuele voorbereiding en afwerking. Zo worden eieren vaak eerst op kamertemperatuur gebracht omdat een te groot verschil tussen de temperatuur van het ei en dat van het kookwater de schaal kan doen barsten. Om te voorkomen dat een ei uitloopt -wanneer het onverhoopt toch barst- kan men een scheutje azijn of zout aan het water toevoegen. Met een speciale eierprikker een klein gaatje maken aan de stompe kant van het ei kan er ook voor zorgen dat het ei niet barst. Door die open verbinding met de luchtkamer kan de uitgezette warme lucht ontsnappen. Het kookproces blijft doorgaan zolang het ei nog warm is, dus ook nadat het uit het kookwater is gehaald; daarom worden eieren soms direct gekoeld in koud water. Dit wordt ook wel schrikken genoemd. Een ander voordeel van het ‘schrikken’ is, dat het vlies om het eiwit loslaat van de schaal, waardoor het ei eenvoudiger te pellen is.

Hard- en zachtgekookt.
De meest gebruikte verdeling van gekookte eieren is die tussen zacht- en hardgekookt.
Bij een hardgekookt ei zijn zowel eiwit als eigeel gestold. Dat kan zowel door het koken als door het even af laten koelen na het koken. Deze eieren kunnen zowel warm als koud gegeten worden en zijn, mits men ze in de schaal laat zitten, tot enkele dagen na het koken houdbaar in de koelkast. Ze worden veel gebruikt in salades of op broodjes. Er bestaan verschillende manieren waarop een ei hard kan worden gekookt. De eenvoudigste manier is met een eierkoker.

Bij zachtgekookte eieren is het eigeel en soms ook het eiwit nog deels vloeibaar. Deze eieren worden vaak geserveerd in eierdopjes en gegeten met een theelepel. Zachtgekookte eieren worden afgeraden voor mensen die vatbaar zijn voor salmonella, zoals jonge kinderen of mensen met een verzwakt immuunsysteem.


Welke eierkoker raden wij u aan

De Tristar EK-3076 eierkoker

wordt uw favoriete apparaat voor het koken van eieren. U bereikt altijd het perfecte resultaat – of u nu zachte of harde eieren wilt. Plaats 1 tot 7 eieren in de eierhouder en meet met de meegeleverde maatbeker de juiste hoeveelheid water. De eierkoker schakelt automatisch uit en zoemt wanneer uw eieren klaar zijn. Echt heel praktisch.

roestvrijstalen ontwerp
De Tristar eierkoker kookt niet alleen perfect eieren, hij ziet er ook buitengewoon luxueus uit. Het roestvrijstalen deksel heeft een opening voor stoom om te ontsnappen. Meet met de meegeleverde maatbeker de juiste hoeveelheid water voor zachte, middelharde of hardgekookte eieren en giet het op de verwarmingsplaat. De maatbeker heeft een Eierpiekser hieronder. Prik de eieren door zodat ze niet barsten tijdens het koken.

Bestverkochte eierkoker in Belgi√ę en Nederland, smakelijk.
Bestverkochte eierkoker in Belgie en Nederland
Bestverkochte eierkoker in Duitsland, voor een heerlijk eitje bij je ontbijt.
Een van de Bestverkochte eierkoker in Duitsland.

Severin EK 3056 eierkoker

Praktisch eierkoker met piep.
‘S Ochtends, tussendoor of onderweg – met deze eierkoker smaakt je ei altijd zoals gewenst. Door de instelling op basis van het hardheidsniveau is de tijdbesturing al optimaal vooraf ingesteld en dankzij de signaaltoon is nauwkeurige tijdwaarneming niet meer nodig. De eenvoudig te reinigen eierkoker tovert snel en gemakkelijk tot 6 heerlijk gekookte eitjes op tafel.

Maximaal 6 eieren per keer
Deze eierkoker kan tot 6 eieren tegelijkertijd in een cirkelvormige opstelling koken. Het kookproces is onafhankelijk van het aantal geplaatste eieren en zorgt zo voor een optimaal succes.

6 eieren kan deze eierkoker aan.

Bediening
Het praktische LED-indicatielampje geeft altijd aan of de eierkoker in werking is. De bijbehorende aan-uitschakelaar kan worden bediend door op te drukken en start en stopt het kookproces

Met LED-indicatielampje als de eierkoker in werking is.

Basisstation met waterbassin
Voordat het kookproces wordt gestart, moet het waterbassin van het basisstation met voldoende water worden gevuld. Het meegeleverde waterreservoir met Eierstekker hier voor. De markering maakt het gemakkelijk om de vulhoeveelheid af te lezen en snel te vullen via de uitloopopening.

eierkoker met waterbassin.

SEVERIN – Friends for Life
Als een traditioneel Duits merk produceert en verkoopt SEVERIN al meer dan 65 jaar hoogwaardige elektrische apparaten, waardoor het dagelijks leven gemakkelijker wordt. Elk product dat het huis verlaat, wordt een kleine vriend. Volledig ongecompliceerd en betrouwbaar, deze producten behoren tot de helden van het dagelijks leven! Als een goede vriend verrast SEVERIN met nieuwe producten en ideeen. En staat al meer dan 125 jaar voor betrouwbaarheid en innovatie. Dit betekent door en door Duitse kwaliteit: in ontwerp, in productontwerp en -ontwikkeling of in materiaalkeuze en -verwerking.

Severin EK 3056 eierkoker koop je in Belgie en Nederland via deze verkoper

In Duitsland via deze handelaars

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *