Bestverkochte Champagnes

Bestverkochte Champagnes

We zijn gaan zoeken naar de bestverkochte Champagnes en kwamen tot de vaststelling dat er meer dan 3.000 verschillende Champagnes te koop zijn.

De TOP 100 van de Bestverkochte Champagnes

De Top 100 van de Bestverkochte Champagnes ziet er op dit ogenblik zo uit. De Top 100 is samengesteld op basis van verkoopcijfers en wordt elk uur bijgewerkt

Champagne
Alleen de schuimwijn geproduceerd in de gelijknamige streek in Frankrijk mag officieel de naam Champagne dragen. Niet alle schuimwijn is dus per definitie Champagne. Champagne kan verschillen in suikergehalte, druivenras en jaargang.


Speciaal collector’s item

Bollinger Millesime 2011 James Bond 007 Limited Edition Champagne

Deze unieke en ronduit schitterende houten box bevat een fles Millesime Champagne van Bollinger uit oogstjaar 2011.
Op de fles zelf staat het cijfer 25, volledig samengesteld uit de 24 titels van de andere Bondfilms.
Wanneer je op het glas druk gaat het glas omhoog en wordt de fles opgetild. Prachtig!
Op het glazen deksel zijn alle Bond films gegraveerd.
De inspiratie voor deze prachtige box komt uit de film Golden Eye, waar James Bond een compartiment in zijn Aston Maritn opent om er een fles Bollinger uit te halen.
Kortom, een niet te missen collector’s item!

Klik op onderstaande foto om te bestellen

Bestverkochte Champagnes speciaal Bollinger Millesime 2011 James Bond 007 Limited Edition Champagne
Bestverkochte Champagnes special Bollinger Millesime 2011 James Bond 007 Limited Edition Champagne
Bestverkochte Champagnes speciale editie Bollinger Millesime 2011 James Bond 007 Limited Edition Champagne

Wat raden wij u aan


Moet & Chandon Ice Imperial
Dit product bevat alcohol en mag niet aan personen onder de wettelijke minimumleeftijd worden verkocht.
DE Moët & Chandon Ice Impérial is zeker de Bestverkochte Champagne

De populairste champagne ter wereld sinds 1743
Elke seconde wordt ergens ter wereld een fles Moet & Chandon geopend.
Elke seconde wordt ergens ter wereld een feestelijk moment gevierd met Moet & Chandon.
Dompel jezelf onder in de geschiedenis en geheimen van het grootste champagnemerk ter wereld.

Moet & Chandon Ice Imperial
Verfrissend – sprankelend – fruitig
De eerste champagne speciaal gemaakt voor het plezier op ijs. Op het strand, op het terras, bij het zwembad – geserveerd op ijs, biedt het een heerlijke verfrissing en een speciale champagne-verwennerij op elk moment van de dag.

Perfect Serveren:
1. Koel de Moet & Chandon Ice Imperial-fles tot de optimale drinktemperatuur van 7 graden.
2. Kies een groot wijnglas
3. Giet 0,1 liter Ice Imperial
4. Voeg 3-5 grote ijsblokjes toe
Alleen met de toevoeging van het ijsblokje komt de assemblage volledig tot zijn recht en ontvouwt zich de onmiskenbaar fruitig-frisse stijl van Moet & Chandon Ice Imperial.


Moet & Chandon Brut Imperial
Dit product bevat alcohol en mag niet aan personen onder de wettelijke minimumleeftijd worden verkocht.
Moet & Chandon Brut Imperial één van de bestverkocht Champagnes op dit moment

Iriserend, genereus, fascinerend Moet Imperial is het cultproduct van Moet & Chandon.

De champagne, gecreeerd in 1869, beaamt een unieke stijl die wordt gekenmerkt door heldere fruitigheid, verleidelijke smaakpapillen en elegante volwassenheid.

Assemblage Het is een assemblage van meer dan 100 lagen (inclusief 20 tot 30% een- tot driejarige reservewijnen die stabiliteit en balans bieden). Het wordt gekenmerkt door veelzijdigheid en complementariteit van de drie druivensoorten.

*De structuur is te wijten aan de Pinot Noir (30 tot 40%). *Pinot Meunier (30 tot 40%) zorgt voor soepelheid. *En Chardonnay (20 tot 30%) geeft finesse.

Dosering 9 g / liter Kelderrijping 24 maanden Rijping na ontgifte minstens 3 maanden Uiterlijk Gouden strogeel met groene reflecties Neus. De pittige intensiteit van groene appels en citrusvruchten en de frisheid van minerale nuances en witte bloemen, afgerond door de elegantie van rijpe, lichte aroma’s (gistgebakjes, granen , verse noten).

Smaak: genereus en toch subtiel Met zijn heerlijke, genereuze aroma’s van wit vruchtvlees (peer, perzik, appel), zijn flatterende, fijne parelmoer, de zachte levendigheid van citrusvruchten en kruisbesnuances, is Moet Imperial de perfecte champagne van aperitief tot dessert.

Bijpassende gerechten * Sushi, coquilles * Oesters * Witte vis * Licht vlees (bijv. Gegrilde scharrelkip in eigen sap met verse kruiden) * Licht gekleurd fruit (bijv. Fijne perzikcake op lichte creme van witte chocolade)


Veuve Clicquot Brut Yellow Label
Dit product bevat alcohol en mag niet aan personen onder de wettelijke minimumleeftijd worden verkocht.
Veuve Clicquot Brut Yellow Label één van de bestverkochte champagnes in Frankrijk.

Veuve Clicquot Ponsardin – kwaliteit boven kwantiteit
Veuve Clicquot Ponsardin – de afkorting staat voor de grondlegger Philippe Clicquot en zijn schoondochter, geboren Barbe Nicole Ponsardin. Die nam het bedrijf over na de vroege dood van haar echtgenoot, het bedrijf stond bekend als “de weduwe (Franse Veuve) Clicquot”.
Het zijn de vintage-onafhankelijke wijnen – dus geen Millesimes – die de reputatie van een champagnehuis bepalen.
Trouw aan het leidende principe van zijn oprichter, was het Yellow Label een uitgebalanceerde en onderscheidende Veuve Clicquot-champagne, aangevuld met Pinot Noir, aangevuld met de elegantie van Chardonnay en aangevuld door Pinot Meunier.

Veuve Cliquot Yellow Label
Complexiteit en volume
Een pittige champagne met een karakteristieke assemblage gedomineerd door Pinot Noir, die staat voor kracht, structuur en body. Een deel van Chardonnay biedt elegantie en frisheid, tot 20 procent van Pinot Meunier geeft fruit en rondt de cuvee af. Deze champagne behoort ongetwijfeld tot de categorie van goed gestructureerde, zelfbewuste wijnen.

De Veuve Clicquot Brut fascineert met zijn prachtige, goudgele glanzende kleur. Het is krachtig en aangename geur, waar het aanvankelijk fruitige nuances (wit fruit en gebakken fruit) ontvouwt, die vervolgens geleidelijk overgaan in vanille.


Champagne Perrier-Jouet Grand Brut
Dit product bevat alcohol en mag niet aan personen onder de wettelijke minimumleeftijd worden verkocht.
Proef even de Champagne Perrier-Jouët Grand Brut en je zal ontdekken waarom deze champagne tot de bestverkochte champagnes behoort.

Champagne Perrier-Jouet Grand Brut
Geboren uit liefde.
Wil je het meesterwerk van Perrier-Jouet leren kennen? De Grand Brut geeft je inzicht in hoe talent, kwaliteit en liefde zo’n unieke champagne kunnen creeren. De finesse, delicate structuur en harmonie zijn te danken aan de beste Chardonnay-, Pinot Noir- en Pinot Meunier-druiven van de Champagne in de Champagnestreek.
Het subtiel glanzende, gouden uiterlijk presenteert frisheid en levendigheid. Smaken van vers geel fruit worden gecombineerd met hints van boter en vanille, die het unieke karakter produceren. Een frisse en uitgebalanceerde champagne met een lange afdronk – Champagne Grand Brut.

Gratie en elegantie met liefdevolle toewijding: de hoekstenen van de Perrier Jouet-stijl
Een roeping en een erfenis doorgegeven met groot respect voor de oorsprong van de Champagne-traditie:
In 1811 trouwde Pierre-Nicolas Perrier met Adele Jouet en richtte samen met haar een van de meest indrukwekkende Champagne-huizen in Epernay op. Geleidelijk aan verwierven ze wijngaarden in een nobele positie, creeerden het minder zoete ras als het eerste huis en verkochten als een van de eerste huizen een “Millesime” vintage champagne. Het resultaat was een rijk dat sterker werd met de groeiende liefde van Perrier-jouets. Vandaag staat Chef de Cave, Butler Herve Deschamps, voor zijn dagelijkse uitdaging om het erfgoed te cultiveren met een unieke toewijding die zijn enige zes voorgangers hem sinds 1811 hebben voorgedaan. Perrier-Jouet zet zijn zoektocht naar perfectie en kwaliteit voort.


Pommery Brut Rose Champagner
Dit product bevat alcohol en mag niet aan personen onder de wettelijke minimumleeftijd worden verkocht.
Pommery Brut Rosé Champagner deze champagne is de bestverkochte rosé champagne.

Pommery Brut Royal – onze klassieker
Brut Royal is de Pommery-klassieker! De traditie van de smaak “Brut” in het huis van Pommey gaat vele decennia terug. Niet voor niets wordt de Domaine Pommery beschouwd als een pionier van dit soort champagne. De Brut Royal rijpt meer dan drie jaar in de Krijtkelder en verenigt 40 verschillende locaties in de Champagne-regio. De beroemde krijtachtige grond van de gekozen Premier en Grand Cru locaties geeft de Brut Royal Champagne zijn finesse, mineraliteit en substantie.

Pommery Brut Rose – elegant en krachtig
De geur ontvouwt fruitige aroma’s van witte bessen en aardbeigelei en licht nootachtige aroma’s van geroosterde macadamia-noten. Een vleugje laurier geeft de nodige finesse. De smaak is de animerende Perlung sterk en fris. De champagne is fruitig, sappig in de Antrunk en eindigt met een goede en precieze galm met citrusindrukken.


Klik hier waar je de bestverkochte champagnes kan kopen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *