Bestverkochte Gins

Bestverkochte Gins

We zijn gaan zoeken naar de bestverkochte Gin en kwamen tot de vaststelling dat er meer dan 40.000 verschillende Gins te koop zijn.

De TOP 100 van de Bestverkochte Gins

De Top 100 van de Bestverkochte Gins ziet er op dit ogenblik zo uit. De Top 100 is samengesteld op basis van verkoopcijfers en wordt elk uur bijgewerkt

Gin is tegenwoordig voornamelijk bekend van de gin-tonic, maar wat is gin? Voor gin heb je twee ingredienten nodig: neutrale alcohol en jeneverbes. Daarnaast kunnen er nog botanicals zoals cranberry worden toegevoegd.

Wat raden wij u aan.

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin
Dit product bevat alcohol en mag niet worden verkocht aan mensen onder de 18 jaar.
De Monkey 47 gin staat bovenaan in de lijst van de Bestverkochte Gins.

De Monkey 47 Black Forest Dry Gin is meer dan 60 jaar geleden ontstaan ​​uit pure heimwee naar Engeland: De heer Montgomery Collins verhuisde in 1951 naar het Zwarte Woud en opende daar zijn herberg “Zum Wild Monkey”. Hij was heel erg in de beginjaren voor de Berlijnse dierentuin en nam zelfs de sponsoring van een aap over. Hij hield van Gin en ontwikkelde in het Zwarte Woud zijn eigen Monkey 47 gin. Zijn eigen creatie van Britse traditie, Indiase specerijen, kruiden en fruit evenals bronwater uit het Zwarte Woud.

Jaren na zijn dood werd in zijn huis een doos jenever gevonden met het bijgevoegde originele recept. Dat was de reden voor de Monkey 47 Black Forest Dry Gin getrouw te reconstrueren.
Bij de productie van de Monkey 47 Dry Gin, een totaal van 47 uitgekozen, plantaardige ingredienten bereid in zacht bronwater van de zwarte Woud.
De onvergetelijke complexiteit en kwaliteit van het bos: dennen, vlierbloesem, sleedoorn, bramenbladeren en verse veenbessen komen meteen uit het Zwarte Woud. Deze worden gecombineerd met andere exotische kruiden, specerijen en fruit uit India.

Op deze manier bekom je de enige fruitig-fijn-bloemige smaak met kruidig-evenwichtig aroma.

De Monkey 47 Dry Gin is puur en origineel: het smaakt puur evenals in verschillende mixdrankjes.

Monkey 47 Black Forest Dry Gin
Het Zwarte Woud-DNA
De eigenaardigheid van de Monkey 47 Gins is de oorsprong – de natuurlijke eenvoud van het Zwarte Woud wordt duidelijk weerspiegeld in zijn unieke smaak. Een totaal van een derde van de ingredienten komt uit de regio en maakt zijn oorspronkelijke smaak dus uniek.
Dit is de beste Britse gin-master ambacht gecombineerd met natuurlijke ingredienten van het Zwarte Woud.

Hoe de aap naar het Zwarte Woud kwam
In juli 1945 kwam de Brit Montgomery Collins naar Berlijn. Zijn hart lag bij de herbouw van de dierentuin van Berlijn en het was geen verrassing toen hij al snel de sponsor werd van een aap genaamd Max.

In 1951 verhuisde Montgomery echter naar het Zwarte Woud, vestigde zich daar en opende zijn herberg genaamd “The Wild Monkey” – ter herinnering aan de aap Max.
Als gin-liefhebber had hij de wens om zelf gin te maken. Jeneverbes, kruiden en het beste Zwarte Woud-water waren voor hem beschikbaar – dus zijn gin was geboren. Gelukkig liet hij, voordat hij stierf, een paar flessen gin en het recept in zijn eigen huis achter. Beide werden na jaren gevonden en het recept werd opnieuw gerealiseerd – Monkey 47 Gin werd herboren.

Mensen schreven het volgende over Monkey 47

*Ik ben al heel lang een gepassioneerde gin drinker en tot op de dag van vandaag is deze gin gewoon een van de beste. Ik kan alleen iedereen aanbevelen als iemand een gin wil proeven, dan zeker deze proeven.

Houd er rekening mee dat elke gin net zo goed smaakt als je het juiste tonic water kiest. Hier kunt u verschillende smaakervaringen ervaren. Dus probeer het uit met verschillende tonic water om uw smaakervaring te vinden.

*Deze gin komt met zijn 47% in een prachtige apothekersfles uit het Zwarte Woud.
De smaak van Monkey47 is zeer complex, een aangename overheersing van jeneverbes gaat gepaard met prachtige kruidenaroma’s. Het alcoholgehalte van 47% is op geen enkel moment onaangenaam, maar is perfect als aromatische dragers. Ik geniet van deze gin uitsluitend puur.
Voor mij een van de beste Gins op de markt te koop.


Bombay Sapphire London Dry Gin
Dit product bevat alcohol en mag niet worden verkocht aan mensen onder de 18 jaar.
Bij de bestverkochte gins kan men zeker de Bombay Sapphire London Dry Gin rekenen.

Bombay Sapphire London Dry Gin
Bombay Sapphire is gebaseerd op een geheim Engels recept uit de 18e eeuw. De Engelsman Thomas Dakin was degene die de basis legde voor Bombay Sapphire in 1761 met zijn recept. Bombay Sapphire is meer dan alleen een gin – het is een verhaal van 250 jaar verbeelding, evolutie en de passie om een premium gin te maken.

productieproces
Het geheim van de Bombay Sapphire ligt in het mengsel van tien zorgvuldig geselecteerde botanicals en een speciaal destillatieproces genaamd dampinfusie (Vapor Infusion).

Even uitzonderlijk als de premium gin is het speciale destillatieproces dat wordt gebruikt om Bombay Sapphire te maken: de stoominfusie. De smaken en aroma’s van de tien zorgvuldig geselecteerde botanicals uit de hele wereld worden op een bijzonder zachte manier vastgelegd.

Van pure Schotse graanalcohol wordt in de koperen zuigers geproduceerd. De resulterende stoom stijgt op en dringt zachtjes door in de tien uitgekozen botanische producten. Deze worden opgeslagen in een geperforeerde koperen mand, wat resulteert in een bijzonder zachte absorptie van de verschillende smaken en aroma’s.

Na de alcoholdamp wordt voorzichtig afgekoeld en teruggebracht naar de vloeibare toestand.
Tenslotte wordt de geëxtraheerde gin gereduceerd tot drinksterkte met gedemineraliseerd water, waardoor het gewenste alcoholgehalte wordt bereikt.

Bombay Sapphire krijgt zijn perfect uitgebalanceerde, pure en frisse smaak door deze unieke dampinfusie. 

De ingredienten van een cocktail moeten elkaar uiteindelijk aanvullen, zonder dat het ene aroma het andere bedekt.


Tanqueray London Dry
Dit product bevat alcohol en mag niet worden verkocht aan mensen onder de 18 jaar.
Tanqueray gin is de favoriete gin bij barmannen, daarom is Tanqueray gin één van de bestverkochte gins ter wereld.

Tanqueray London Dry
Tanqueray wordt door velen gezien als de maatstaf voor alle London Dry gins. We zijn maar al te graag bereid om aan dit standpunt te voldoen. De verse gin heeft een intense jeneverbessensmaak die nodig is voor de levendigste gin tonic en de droogste martini-cocktails.
onderscheiding
Tanqueray is: – De favoriete gin bij de barmannen, uitstekend van kwaliteit, de ideale gin voor gin-tonic, de gin die niet mag ontbreken in de beste bars ter wereld. *
Bron: onderzoek van 167 Europese barmannen uitgevoerd door MMR Research Worldwide, november 2012

Geschiedenis
Het hart van het merk Tanqueray ontstond meer dan 170 jaar geleden, toen Charles Tanqueray, wiens voorouders in drie generaties geestelijken waren, besloot de roeping van zijn familie niet na te streven, maar een distilleerderij te openen in Bloomsbury, Londen. Charles was nooit tevreden met wat hij had bereikt, en vele jaren probeerde hij de beste botanicals (ingredienten) van over de hele wereld. Tegenwoordig is Tanqueray Gin nog steeds een erfenis van de uitstekende prestaties van Charles Tanqueray. Vers fruit zoals grapefruit, limoenen en sinaasappels worden toegevoegd voor een fijn, fris citrusaroma. De formule van Tanqueray wordt nog steeds zo goed bewaakt dat slechts zes mensen ter wereld het weten en kunnen maken. De kenmerkende flesvorm van de Tanqueray is een eigentijdse evolutie van het oorspronkelijke ontwerp uit 1948, die op zijn beurt werd geïnspireerd door de vorm van een klassieke cocktailshaker. Het wapen van de familie Tanqueray toont een ananas. Traditioneel brachten wereldreizigers de exotische ananas mee naar huis als symbool van hun rijkdom.


Brockmans Intensly Smooth Premium Gin
Dit product bevat alcohol en mag niet worden verkocht aan mensen onder de 18 jaar.
Brockmans één van de bestverkochte Gins op dit ogenblik.

BROCKMANS Gin is een gin als geen ander en heeft dien overeenkomstig het motto “ALS GEEN ANDERE” aangenomen: een diepzwarte, nobele fles bevat de gin, die duidelijk opvalt van alle anderen. De zwarte fles verwijst naar de nacht. De premium gin uit Engeland is niet langer een geheim, maar een geheime tip. De inhoud is fascinerend en opwindend met het eerste smaakmonster.

Zelfs degenen die niet erg geneigd zijn tot Gin zullen verrast en ingenomen worden met de Brockmans Gin. De eerste steen is gelegd door vier vrienden die hun kennis van de industrie hebben gebundeld en zichzelf tot doel hebben gesteld een speciale gin smaak te creeren. Het resultaat was een premium gin die ongelooflijk zacht en harmonieus is en toch een unieke smaakervaring biedt, daarom is BROCKMANS Gin een van de bestverkochte Gins op dit ogenblik.

BROCKMANS Gin uit Engeland wordt gemaakt met behulp van alleen 100% graan-neutrale alcohol in traditionele koperdistillatoren. Alle plantaardige componenten worden 24 uur in de neutrale alcohol geplaatst voordat ze worden gedistilleerd om hun aroma’s voldoende te laten ontwikkelen.

Het resultaat is een infusie van voortreffelijke botanicals uit de hele wereld met de dominantie van fruitige bessenaroma’s die de BROCKMANS tot een geheel nieuwe gin-ervaring maken. Klassieke botanicals zoals engelwortel, koriander, Toscaanse jeneverbes, citrusschil en sinaasappelschil uit Spanje worden aangevuld door de onopvallende Botanicals Blueberry en Blackberry, die de onmiskenbare, intense milde en fruitige smaak van BROCKMANS Gin kenmerken. De bramen uit verschillende delen van Noord-Europa creëren ook een aangename geur en ronden de rijke smaak van de jenever af. Het unieke smaakprofiel van de BROCKMANS Gin wordt vooral gecreëerd door de aanwezige bosbessen en bramen, die de gin een fruitige noot geven.

De verleidelijke smaak van BROCKMANS Gin is puur genieten, op ijs, als gin tonic, met ginger ale (“G & G”), als braam, als martini met citrus zest of in een gin cocktail naar keuze.


Hendrick’s Gin – de unieke gin met komkommers en rozenblaadjesessenties
Dit product bevat alcohol en mag niet worden verkocht aan mensen onder de 18 jaar.
Dit zou de bestverkochte gin mogen zijn voor mij.

Een botanische afleiding van onze prachtige gin
Elf uitzonderlijk fijne botanicals uit alle hoeken van de wereld kennen we Hendrick’s zijn opmerkelijke smaak. Elke botanische plant brengt zijn eigen magie in onze betoverende jenever.

Hendrick’s is de combinatie van twee verschillende destillaten uit twee verschillende soorten spuitgaten:
De Bennett en de Carter-Head Brennblase. Door de twee te combineren, creëren we een buitengewoon soepele gin met het nodige karakter en een subtiele balans van subtiele smaken.


Berliner Brandstifter Dry Gin
Dit product bevat alcohol en mag niet worden verkocht aan mensen onder de 18 jaar.
De Berliner Brandstifter Dry Gin de bestverkochte gin uit Berlijn.

product Beschrijving
De Berlin Dry Gin is nationaal en internationaal bekroond voor smaak en design en behoort tot de bestverkochte gins ter wereld. Het is een uitzonderlijk zachte, bloemige en frisse jenever. Het unieke karakter wordt afgerond door vlierbloesem, kaasjeskruid bloemen, bedstro en verse komkommers. Veel botanische producten worden regionaal geteeld, met de hand geplukt en tot hoge kwaliteit verwerkt. De Berlin Dry Gin wordt geproduceerd in kleine edities en met de hand gebotteld en genummerd voor kwaliteitsborging.

Merk informatie:
Berliner Brandstifter is betrokken geweest bij de ontwikkeling en productie van bijzonder nobele banden
toegewijd aan een onafhankelijk Berlijns karakter. Veel ingrediënten voor de Berlin Dry Gin, Berlin Vodka en Premium Kornbrand komen uit Berlijn en de omliggende gebieden.
Ze worden 7 keer gefilterd en elke fles wordt met de hand gebotteld. De hoge kwaliteit en de unieke smaak kenmerken de geest van Berliner Brandstifter.

De Berlin Dry Gin
In 2013 werd het assortiment van Berliner Brandstifter uitgebreid met de Berlin Dry Gin.
De visie was om een gin te creëren die de geest van Berlijn draagt. De zomer in de stad, wanneer de oudste bloeit, de mallows in de weiden en het bedstro zijn allemaal perfecte geuren en smaken om in een fles jenever te worden bewaard.
De productie
Met de hand geplukte bloemen en botanicals van Speisegut, een boerderij in Berlijn Gatow, worden jaarlijks gebruikt om de 7-voudige gefilterde Berlin Dry Gin te produceren.
De gebruikte basisalcohol is het tarwedestillaat van Kornbrands, waarvan de tarwe uitsluitend uit Duitsland komt en de hoogste kwaliteitsklasse heeft.
De ingrediënten voor de Berlin Dry Gin worden samen met onze partner in Berlijn geassembleerd en elke fles wordt met de hand gebotteld.


Roku Japanese Craft Roku Gin
Dit product bevat alcohol en mag niet worden verkocht aan mensen onder de 18 jaar.
De Roku Japanese Craft Roku Gin is de bestverkochte Gin uit Japan.

Roku Japanese Craft Gin
Harmonische smaak
Roku, in het Japans synoniem met nummer zes, is de Japanse premium ambachtelijke gin van de drankstudio van Suntory in Osaka. De unieke mix van zes in Japan gevestigde botanicals geeft deze speciale gin zijn onderscheidende Japanse identiteit.

Perfekte Balance

In een complexe balans ontmoeten Japanse kersenbloesem, fijne gyokuro-thee, Sencha groene thee, Japanse sansho-peper en een citrusnoot van de schil van Yuzu-fruit ginaromen van jeneverbes, korianderzaden, engelwortel en zaden, evenals kaneel, kardemomzaad en bittere sinaasappelschil.

De Japanse botanicals worden geoogst in hun optimale rijpheid volgens het principe van “MIJDEN” wanneer ze de perfecte smaak hebben bereikt en gedistilleerd in verschillende pot stills. Dus de smaak van elke Botanicals kan worden geextraheerd. Het resultaat is een complexe en harmonieuze gin.

Roku Japanese Craft Gin (de bestverkochte gins uit Japan).
“Japanse gin-tonic”
Zorgvuldig bereid, de Japanse gin-tonic wordt geserveerd met ijsblokjes en plakjes gember, met de nadruk op de verfrissende dominante yuzu-noot. De voorbereiding is gebaseerd op de “Geest van Omotenashi” – de diepe band tussen gast en gastheer – en is een verfrissend ritueel dat met vrienden moet worden gedeeld.


Tanqueray Rangpur Distilled Gin
Dit product bevat alcohol en mag niet worden verkocht aan mensen onder de 18 jaar.
De Tanqueray Rangpur Distilled Gin hoort zeker bij de bestverkochte gins ter wereld.

De Tanqueray Rangpur Distilled Gin werd voor het eerst gemaakt in 2006. Het werd gecreëerd door de toevoeging van Rangpur, een exotisch citrusfruit uit India met het kruid van limoen en de sappigheid van mandarijnen. Samen met gember en laurierblaadjes werd dit toegevoegd aan het premium product Tanqueray London Dry Gin. De Tanqueray London Dry Gin wordt vandaag nog steeds gemaakt in dezelfde klassieke en tijdloze formule die Charles Tanqueray in 1830 heeft gemaakt. Om alle sporen van een alcohol uit de landbouw te verwijderen, wordt het vier keer gedistilleerd. De vier klassieke GinBotanicals, waarvan de smaken de perfecte balans bieden, zijn ook zo sprankelend: verfrissende jeneverbes, peperige koriander, aromatische engelwortel en zoethout. Het resultaat van de toevoeging van Rangpur, gember en laurier aan het originele PremiumProduct is een smakelijke gin met een vleugje citroen. De Rangped Distilled Gin heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder een onlangs bekroonde zilveren medaille op de World Spirits Awards 2016 voor zijn ronde en volle aroma. Tanqueray Rangpur is zijn tijd ver vooruit. Als je met gin wilt experimenteren en nieuwe smaken wilt ontdekken, probeer het dan vandaag nog! Deze Gin is niet voor niets 1 van de bestverkochte Gins op dit ogenblik.

Tanqueray Rangpur Gin
Tanqueray Rangpur Distilled Gin werd voor het eerst gecreëerd in 2006 toen Tanquerary’s Premium London Dry Gin Rangpur, een exotisch citrusfruit uit India, werd toegevoegd. De laatste wordt nog steeds gemaakt volgens hetzelfde klassieke, tijdloze recept van Charles Tanqueray uit 1830.
Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de recente prijzen bij The World’s 50 Best Bars (Drinks International Brands Report 2016).

Smaken
Tanqueray Rangpur Gedistilleerde Gin wordt vier keer gedistilleerd met de planten Juniper, Koriander, Angelica root en Drop in de normale Tanqueray Gin. Vervolgens worden Rangpur, gember en laurierblaadjes toegevoegd om een mooie gin met citrustonen te produceren.

portie
Een ongecompliceerde gin met een intense citrustoon die de exotische touch van het merk benadrukt. Het wordt het best genoten met tonic water, ijs en een schijfje limoen.


Waar kan men al deze Bestverkochte Gins kopen?

Al deze Bestverkochte Gins kan je hier vinden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *