Geld Bijverdienen Deel 1 Stap voor stap

In geld bijverdienen deel 1

In geld bijverdienen deel 1 wil ik je uitleggen op welke eenvoudige manier je geld kan bijverdienen.
Mijn naam is Dido De Koning en wil mijn eigen ervaring met je delen.

Een drietal jaren geleden heb ik verschillende malen mij volgende vraag gesteld: Hoe doen ze dat?
Ik heb het hier over mijn buren, vrienden, collega’s op het werk. Kunnen zij met 1 € meer dan ik?
Hoe kunnen zij zo in luxe leven? Waarom kunnen zij meer dan eenmaal per jaar op reis gaan? Zij kunnen ieder 4 jaar een nieuwe auto kopen? Een tweede eigendom hebben zij reeds kunnen kopen? Dit en nog veel meer vragen had ik, drie jaar geleden.

Heb je die vragen ook reeds gesteld? Waarschijnlijk wel.

Ik moet toegeven dat ik die vragen niet meer stel over mijn buren, vrienden, collega’s op het werk. Maar ik weet dat zij zich nu afvragen “Hoe doet hij dat”?

Drie jaar geleden ben ik op zoek gegaan hoe kan ik geld bijverdienen. Ik wilde op een gemakkelijke manier door het leven gaan. Er wordt gezegd dat veel geld een mens niet gelukkig maakt, dit is waar. Je moet toegeven dat het wel gemakkelijk is als je er hebt.

Ik heb het geluk dat ik nog een job heb, waardoor ik een maandelijks inkomen heb. Ik ben gelukkig met mijn job, het enige negatief daaraan is dat mijn werkgever veel meer verdiend aan mij dan dat ik van hem krijg. Het grootste deel van mijn loon gaat naar de belastingen, het netto dat ik over heb kan ik gebruiken om te leven. Als ik mijn nettoloon uitgeef, gaat er terug een deel daarvan naar de staat. Bij de eindrekening stel ik vast dat ik werk net als iedereen voor “Vadertje Staat”

Als je wat over hebt is het vandaag de dag niet interessant om het op een spaarboekje te zetten, het brengt toch niets meer op, in tegendeel door de inflatie zakt de waarde van je geld ieder jaar met 2%.

Heb je ooit je nettoloon of je uitkering dat je krijgt op het einde van de maand gedeeld door het aantal dagen van de maand? Dat moet je eens doen, je zal verschieten hoeveel je maar verdiend per dag. Dan moet je eens je loon dat je verdiend per dag delen door het aantal uren dat je werkt per dag. Je zal nog meer verschieten aan welk uurloontje je werkt.

Wil je het vervolg lezen van mijn verhaal, ga dan naar deel 2

Snel Geld Bijverdienen     

Geniet van deze pagina, vertel het verder

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 268
error

Geniet van deze pagina en deel ze