Geld Verdienen Met…

Geld Verdienen Met …

Je hoort het meer en meer, op het einde van de maand komen mensen niet toe met hun maandelijks budget. Je ziet het ook op het internet dat veel mensen op zoek zijn naar een bijverdienste. Wij hebben met acht mensen beginnen zoeken, wat je kan doen om maandelijks een extra inkomen te verdienen.

Het begon ongeveer twee jaar geleden, we zaten met drie vrienden iets te drinken, toen plots Robert zei “Wat zou ik kunnen doen om iets bij te verdienen?”  De ene zei  in het weekend gaan werken in de horeca, de andere zei gaan klussen bij de mensen zoals gras maaien, schilderen enz.. Maar ook werd er gezegd je ogen open doen en eerst kijken wat anderen doen om bij te verdienen. We spraken af dat we alle drie dit zouden doen en onze bevindingen aan elkaar doorgeven.

Enkele weken nadien zaten we terug bij elkaar en er waren nog twee vrienden bijgekomen. We begonnen te vertellen wat we de laatste weken allemaal gevonden hadden om iets bij te verdienen. Er werd uiteraard ook veel gelachen onder ons met wat mensen zoal doen om aan extra geld te geraken. Ondertussen zijn we met acht mensen die regelmatig bij elkaar komen om onze bevindingen aan elkaar uit te wisselen en ook om elkaar en andere mensen te helpen. We gaan regelmatig deze pagina bijwerken met nieuwe ondervindingen van ons team, dus kom regelmatig eens terug naar deze pagina.

Geld verdienen met

Wat je best eerst even doet is je netto maandinkomen door te gaan werken, pensioen, uitkering enz. te delen door 30 (30 dagen), dan weet je wat je inkomen per dag is. Van je dagloon moet je proberen 10%  bij te verdienen. Voorbeeld 1200 Euro inkomen delen door 30 is 40 Euro. 10% van 40 Euro is 4 Euro per dag proberen bij te verdien. Dit lijkt niet veel maar maandelijks is dit toch 120 €. Dit is een begin, verder hieronder kan je verschillende verhalen lezen van mensen die ook ooit begonnen zijn van onderaan om iets extra te verdienen.


Geld Verdienen Met gaan koken bij mensen

Het begon voor Walter ongeveer 5 jaar geleden. Hij kookte thuis graag en als vrienden op bezoek kwamen maakte hij steeds een lekker hapje klaar. Iedereen was dol enthousiast over zijn kookkunsten. Hij kocht verschillende kookboeken om recepten uit te proberen. Hij schafte ook een heel pannenset en kommen aan. Hij probeerde verschillende recepten uit en liet zijn vrienden steeds mee proeven. Toen een vriend verjaarde vroeg hij aan Walter om voor zijn verjaardag te koken. Walter stemde in en ze bespraken verschillende recepten voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert wat Walter zou klaarmaken. Walter kocht alles producten aan om voor 12 man te koken. Hij bereidde alles thuis voor en de dag zelf ging hij bij zijn vriend koken. Op dat feest vroeg terug iemand om ook voor hem te komen koken en terug aanvaarde Walter de uitdaging. Zo ging het steeds verder en verder en Walter kookt nu wekelijks verschillende malen bij mensen thuis.

Wat Verdiend Walter nu om voor die mensen te koken? Walter kookt tot maximum 16 personen, Hij gaat alle ingrediënten zelf kopen. Hij vraagt 5 Euro per persoon + de totaalprijs van die ingrediënten X2. Hij brengt ook alle borden en bestek mee en doe voor die prijs ook de afwas. Hij verdient hiermee elke maand tussen de 1300 en 1800 Euro.


Geld verdienen met verkopen op het internet

Twee jaar geleden wilde ik beginnen met verkopen op het internet. Ik wist niet hoe ik daar eigenlijk moest aan beginnen. ik kocht enkele kleine spullen die op een website in aanbieding stonden en begon ze te verkopen via facebook en tweedehands. Dit bracht mij slechts 16 € op. Gelukkig kon ik alles wat ik gekocht had verkopen, had ik 1 artikel niet verkocht, zou ik zelfs verlies hebben gedaan. Een vriend van mij had die artikelen gezien op facebook en vertelde mij dat ik daar niet veel aan zou verdienen. Hij had dit ook geprobeerd en was overgestapt naar een andere manier van verkopen op het internet. Hij had ongeveer 100 € geïnvesteerd. Hij vertelde mij dat hij ongeveer 450 € per maand bijverdiende met dit systeem.  Ik was nieuwsgierig en wilde weten hoe hij het deed. Hij toonde mij op de computer welke lessen dat hij eerst had gevolgd. Ik volgde ook deze lessen, de eerste 2 maanden verdiende ik niets, ik deed verder en in mijn derde maand verdiende ik plots 1,28 €. Het systeem werkte dan toch. Ik begon de lessen opnieuw vanaf het begin en stelde vast dat ik verschillende fouten had begaan. Ik zag mijn fouten in en paste alles aan zoals voorgeschreven in de lessen. Na 4 maanden begon ik ongeveer 20 Euro per maand te verdienen. Iedere maand verdiende ik 20 tot 45 Euro. Ik wilde meer en deed nog eens de lessen over. De derde keer ontdekte ik in die lessen 1 zin die verschillende keren terug komt in de lessen, die zin heb ik toegepast met het resultaat dat ik nu ongeveer na 2 jaar 300 € per maand bijverdien. Ik werk ongeveer 5 uren per week om mijn site te verbeteren, als ik meer tijd er zou insteken, zou ik wel tegen de duizend Euro per maand kunnen verdienen. Als je geld wil verdienen op het internet volg dan deze lessen. Mij hebben ze zeker overtuigd om dit te doen met resultaat.


Geld Verdienen Met verkopen van alles wat je niet meer nodig hebt.

Kijk thuis even in je kasten, zolder, tuinhuis wat je allemaal niet meer gebruikt. Zet het te koop op 2de hands of op facebook, je zal verschieten wat je allemaal zal kunnen verkopen die je toch niet gebruikt.


Geld Verdienen Met Spullen Uit De Kringloopwinkel.

Roger stond vroeger bijna wekelijks op rommelmarkten. Dat was meestal leuk als het mooi weer was. Verschillende keren heeft Roger bij slecht weer zijn spullen niet moeten uitpakken of snel terug moeten inpakken omdat het niet nat zou zijn. plots had hij er genoeg van. Hij kocht hem een nieuwe laptop en begon via het internet te verkopen. Nu verkoopt hij dagelijks via het internet. Hij gaat heel wat dingen kopen in de kringloopwinkel aan een zeer lage prijs en verkoop ze dan via het internet. Ook krijgt hij heel wat spullen van mensen.


Geld verdienen met te besparen

Je kan heel veel geld verdienen met te besparen op van alles en nog wat.

Laat je auto vaker staan, ga te voet naar de winkel of met de fiets. Je zal zien dat je snel 30 km per week minder met de auto zal rijden.

Zorg voor zo weinig mogelijk afval. Door mijn afval te sorteren bespaar ik per maand 2 vuilniszakken = 2x 1,5 € Doe aan afvalscheiding.

Zet de verwarming iets lager en trek een warmere trui aan.

Gebruik voor je verlichting spaarlampen of Ledlampen


Geld verdienen met… 

Er bestaan duizende manieren om geld te verdienen. Vroeger toen ik klein was had ik een rood plastieken spaarvarken. ik was blij als ik regelmatig wat geld in het varken kon stoppen. Nu wil ik een gouden spaarvarken die mij het leven gemakkelijker zou maken door extra inkomen te verdienen.

Geld verdienen met

Geld verdienen met… 

Hier verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. Hou er rekening mee dat je enkel geld kan verdienen door te werken, eerst te investeren en heel veel geduld. 20 jaar geleden leerde ik iemand van 40 jaar kennen die een eigen zaak had en 23 eigendommen bezat, nu weet die man zelf niet hoe rijk hij is. 20 jaar geleden zei hij tegen mij Als je met een idee in je hoofd zit dan moet je dat uitvoeren en het zal je lukken om geld te verdienen. Van 1 woord moet je oppassen en dit is het woord “maar” het moment dat je het woord maar zegt moet je er niet aan beginnen. Maar ik zou mijn geld kwijt zijn, Maar het zou moeten mislukken, Maar het is te veel geld, Maar… Dus wanneer je het woord maar zegt raad ik je aan om er niet aan te beginnen.


Hier verschillende mogelijkheden om geld te verdienen:

 1. Maak jezelf vrij! “Van zorgen om geld naar zorgen voor geld” “10 manieren om je inkomen van toekomst te voorzien, geschreven door twee ondernemers die hun sporen verdienden.
 2. Hoe kan je van uw 200 euro per maand in 25 jaar meer dan een miljoen maken… Als u het goede doet.
 3. Beleg slim in crypto’s en trap niet in de vele valkuilen.

 4. Run nu je eigen online business.

 5. Wil Jij Nooit Meer Hoeven Werken?
  Dat kan gebeuren met dit crypto portfolio!
 6. Financiële vrijheid dankzij cryptocurrency’s.
 7. Opties structureel winstgevend inzetten. Ideaal voor een eerste serieuze introductie met optiebeleggen.
 8. Het nummer één Internet Marketing: Affiliate Marketing Revolutie
 9. Vanaf Nu Kun Jij Succesvol Worden Online En Zelf Bepalen Hoe Groot Je Jouw Bedrijf Wilt Laten Groeien…Master Marketeer Is Jouw Persoonlijke Online Training En Coaching Platform Met Een Bewezen Succesvolle Marketing Strategie!
 10. AANRADER, AANRADER, AANRADER, AANRADER,                                Hoger in Google komen met je website en daarmee veel geld verdienen. Mij is het gelukt, ik sta reeds weken met honderden producten op de eerste pagina van google. Mijn omzet is sindsdien gestegen x7. Mijn geheim? Hoger in Google Dit is een investering die je zeker terug zal verdienen. Mijn bezoekers aantal is plots X 30 geworden, mijn omzet x7. Zeker doen.

Kom regelmatig terug naar deze pagina, deze pagina zal regelmatig worden aangevuld met verschillende methoden om geld te verdienen.

De gouden regel is: Investeren, werken en geduld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *