Grillwagen Toronto Click, model 2019

Tepro Grillwagen Toronto Click, model 2019, antraciet/roestvrij staal

Grilloppervlak: ca. 56 x 41,5 cm
Warmhoudvlak: ca. 53,9 x 24,1 cm
1 geëmailleerd grillrooster.
Grilloppervlak met uitneembare grillroosterset
1 geëmailleerd warmhoudrooster.

Grillwagen Toronto Click

Grillwagen Toronto “Click” 2019 – veelzijdiger en mobieler in de tuin
Zoals de naam al doet vermoeden, is onze houtskoolgrill voornamelijk door middel van een paar “klikken”, ongecompliceerd in de constructie. De opvolger van het 2018-model wordt gekenmerkt door zijn robuuste en in de hoogte verstelbare kruk, waarmee u de houtskoolpan op de perfecte hoogte kunt plaatsen.

Grillwagen Toronto Click

Dankzij de twee wielen kan de grillwagen gemakkelijk worden verplaatst en perfect worden uitgelijnd. Zijn poten bieden u de hoogste stabiliteit.

Grillwagen Toronto Click

De barbecue van 56 x 41,5 cm biedt voldoende ruimte voor hele barbecuemenu’s voor familie en vrienden. De extra opslagruimte stelt u in staat om het voedsel altijd klaar te hebben om nieuwe dingen toe te voegen, indien nodig. Het aparte opwarmrek voorkomt afkoeling.

Grillwagen Toronto Click

Met onze houtskoolgrill verwacht u volledig nieuwe bereidingsmogelijkheden. Of het nu gaat om biefstuk, groenten, pizza, gebraden vlees of zelfs koken in de wok, met ons veelzijdige roest-in-roostersysteem staat niets in de weg.

Grillwagen Toronto Click

De speciale ventilatieopeningen zorgen tijdens het grillproces voor een uitgebalanceerde luchtcirculatie en voorkomen het uitdoven van de kolen met gesloten deksel.
En last but not least: wat zou een barbecue zijn zonder een flesopener?

Grillwagen Toronto Click

Ventilatieopeningen zorgen voor een betere luchtcirculatie
Speciale ventilatieopeningen zorgen voor een uitgebalanceerde luchtcirculatie tijdens het grillproces en voorkomen het uitdoven van de kolen met gesloten deksel.

Grillwagen Toronto Click

thermometer
Dankzij het soepel lopende deksel staat de indirecte grillmethode, waarbij het te grillen voedsel zich in een afgesloten ruimte bevindt en niet direct boven de gloeiende kool staat. Met behulp van de ingebouwde dekselthermometer kan de chef eenvoudig de temperatuur controleren.

Grillwagen Toronto Click

Klik hier op Buitenbarbeques om onze Top 100 te zien van onze best verkochte Barbeques

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *