Infraroodlamp IL 50, help bij verkoudheid en spierpijn

Beurer  Infraroodlamp IL 50 , voor de behandeling van verkoudheid en spierspanning.

Infraroodlamp IL 50

De diep doordringende warmte van de 300W van de infraroodlamp IL 50 bevordert de doorbloeding en ondersteunt zo het genezingsproces. Bovendien werkt de warmtelamp ontspannend op de spieren en verlicht spanningspunten.
Infrarood licht helpt bij de behandeling van hals-, neus- en ooraandoeningen en verkoudheid, het vermindert nek- en rugklachten, maar kan ook worden gebruikt voor gezichts- en schoonheidsbehandeling, met name bij onreine huid. 


De behandelingsduur kan met een timer op maximaal 15 minuten worden ingesteld. De resterende tijd wordt op het led-display weergegeven; na afloop van de tijd wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.
De infraroodlamp IL50 beschikt over een hoogwaardige keramische glasplaat, die samen met de lamp een intensieve en veilige infraroodstraling met 100% UV-bescherming biedt.
Voor precies gebruik kan de warmtestraler (bestralingsveld 30 x 40 cm) traploos in een hoek van 0-50 graden worden ingesteld. Bovendien beschikt de IL 50 over een bescherming tegen oververhitting, met actieve ventilatie.

Infraroodlamp IL 50

Kenmerken

Beurer infraroodlamp IL 50 infrarood warmtestraler
Rustgevende infraroodwarmte voor preventie en verlichting van verkoudheid en spierspanning.
De Beurer IL 50 infraroodverwarmer is ideaal voor verkoudheid, spanningen of pijnlijke spieren. Door het oppervlakte-infraroodlicht kunnen zelfs grote delen van het lichaam worden bestraald. Bovendien zorgt traploze aanpassing van de kantelhoek voor een perfecte uitlijning tijdens bestraling.
De belangrijkste kenmerken van de IL 50 infrarood-warmtelamp in één oogopslag:
Bestralingsveld 30 x 40 cm
Traploos instelbare schaduw van 0 – 50 graden
Keramische glazen ruit
100% UV-blocker
Weergave van behandelingstijd
Timer met automatische uitschakeling
beveiliging tegen oververhitting
Actieve ventilatie
300 watt / 220-240 V 50-60 Hz

Infraroodlamp IL 50

Gebruik van infraroodtherapie
Infraroodlicht kan worden gebruikt als een aanvullende therapie bij de behandeling van oor-, neus- en keelaandoeningen, evenals voor de ondersteuning van gezichts- en schoonheidsverzorging, vooral bij een onzuivere huid. Bovendien kan het worden gebruikt als ondersteuning bij de behandeling van spierspanning en verkoudheid, omdat de bloedsomloop wordt gestimuleerd door de hitte.


Voor meer informatie klik op infraroodroodlamp IL 50


Bekijk ook onze andere infraroodlampen: klik hier 

Didoland

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *