Hogedrukreiniger, om alle aanslag te verwijderen.

Hogedrukreiniger, om harnekkige aanslag te verwijderen.

Hogedrukreiniger, om hardnekkige aanslag te verwijderen. Een hogedrukreiniger, ook wel hogedrukspuit genoemd. Hogedrukreinigers hebben veel verschillende toepassingen. Zo kun je met hogedrukreinigers bijvoorbeeld je tuingereedschap, terras of auto reinigen. Welke hogedrukreiniger het beste is hangt af van wat je wilt reinigen, houd daar bij het kiezen van een hogedrukreiniger dus rekening mee. Zo vraagt de ene reinigingsklus bijvoorbeeld om een krachtigere hogedrukreiniger dan de andere.

1/ Kärcher K 4 Full Control Home Hogedrukspuit – 130 bar – 30 m² per uur

 

Beschrijving van deze Hogedrukreiniger:

Deze hogedrukreiniger is geschikt voor de occasionele reiniging van gemiddelde vervuiling en heeft een oppervlakteprestatie van 30 m²/u. Het toestel omvat de home kit met de T 350 oppervlaktereiniger en 1 liter 3-in-1 steenreiniger.

Hogedrukreiniger Kärcher K 4
Hogedrukreiniger Kärcher K 4 licht van gewicht.
Hogedrukreiniger Kärcher K 4
Hogedrukreiniger Kärcher K 4 gemakkelijk te verplaatsen.

Met deze Full Control hogedrukspuit vindt u steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt op de spuitlans ingesteld en kan op het LED-scherm van het spuitpistool worden afgelezen – voor een maximale controle. Zo kan u omschakelen van hogedruk naar reinigingsmiddelen-stand zonder de lans te moeten vervangen. Het spuitpistool is gemakkelijk binnen handbereik en kan samen met de lans worden geparkeerd, tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de telescopische handgreep die in de hoogte kan worden aangepast, kan u het toestel op een comfortabele hoogte verplaatsen en compact opbergen. En met het handige Plug ‘n’ Clean systeem kan u met één simpele beweging van reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulniveau controleren.

Hogedrukreiniger Kärcher K 4 met verschillende spuitkoppen.
Hogedrukreiniger Kärcher K 4
Hogedrukreiniger Kärcher K 4 alle accessoires gemakkelijk op te bergen.
Hogedrukreiniger Kärcher K 4 druk is regelbaar.

De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt voor een betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto.

Hogedrukreiniger Kärcher K 4 voor terras.
Hogedrukreiniger Kärcher K 4 voor auto.
Hogedrukreiniger Kärcher K 4 voor gereedschap.
Hogedrukreiniger Kärcher K 4 voor de motor.
voor de fiets.
voor de wagen.
voor de oprit.
voor de garagepoort.

De oppervlaktereiniger T350 staat garant voor een spatvrije reiniging van grotere oppervlakken. Dankzij de VarioPower spuitlans (VPS), waarbij de waterdruk simpelweg kan worden aangepast door de lans te draaien, is de druk altijd aangepast aan het te reinigen oppervlak. De vuilfrees met roterende puntstraal lost zelfs de meest hardnekkige vervuiling op. De pomp van de K4 wordt beschermd door een waterfilter, wat zorgt voor een lange levensduur.

Hogedrukreiniger Kärcher K 4 met reinigingsmiddel.

Bekijk zeker onze Bestseller Hogedrukreinigers.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *