HUISPARFUMS

Huisparfums

Grootste collectie huisparfums!
Huisparfums zijn er in veel verscheidene soorten en maten & worden meestal gebruikt om een bepaalde sfeer in een ruimte te creëren of om nare luchtjes te maskeren. Wij hebben een groot aanbod huisparfums van diverse topmerken voor u geselecteerd! Wist u dat er naast geurkaarsen nog vele andere manieren zijn om uw huis heerlijk van geur te voorzien? Hieronder vind u alle informatie over de diverse manieren van parfumeren en de belangrijke verschillen.

Huisparfums

Welke manier van parfumeren is het beste?
Wij kunnen per definitie niet zeggen dat er één specifieke manier van parfumeren het beste is. Dat hangt namelijke van een aantal dingen af. Welke ruimte, de grote van de ruimte en uw persoonlijke voorkeur. Wij onder verdelen de verscheidene soorten parfumeren eigenlijk in 2 categorieën: Passief en actief parfumeren, voorbeelden van passief parfumeren zijn bijvoorbeeld geurstokjes en geurzakjes. Voorbeelden van actief parfumeren zijn bijvoorbeeld Aroma’s diffusers en Geurbranders.

Welke manier van parfumeren past bij mij?
Het grote verschil tussen deze manieren van geur verspreiden zit hem vooral in de snelheid waarmee de geur zich verspreid, de intensiteit en de plaatsing van deze huisparfums. Geurstokjes en Geurzakjes doen er bijvoorbeeld langer over om hun geurenpallet te verspreiden en zijn vooral geschikt in kleinere ruimten zoals de badkamer, toilet, gang, slaapkamer en linnenkast. In tegenstelling tot een Aroma diffuser waarbij u de geur meteen zal opmerken en deze ook de capaciteit heeft om grotere ruimten te voorzien van hun geurenpallet zoals, de woonkamer, keuken & overloop.

Welke Huisparfums hebben wij?

BEKIJK ZE HIER

Aroma Diffusers
Er zijn vele manieren om heerlijke geuren door uw huis te verspreiden, een aroma diffuser is wellicht de efficiëntste manier om dit te realiseren. U hoeft slechts een beetje water & enkele druppels geurolie in de aroma diffuser te stoppen en de aroma diffuser doet voor u de rest. Binnen enkele minuten ruikt uw huis heerlijk naar de door u gekozen aroma’s. Tevens kunt u gemakkelijk wisselen tussen aroma’s door schoon water en een andere soort geurolie in de Geurverspreider te stoppen.

Auto Parfum voor uw auto
Met de auto parfum van Millefiori stapt u elke dag met een glimlach in uw auto en geniet van een heerlijk geurenpalet tijdens het rijden. Daarnaast zijn onze auto parfums ook ideaal om mee op vakantie te nemen maar natuurlijk ook als uw auto een beetje muf ruikt. De auto parfum wordt op een subtiele manier verspreid en is niet overheersend aanwezig. De Millefiori auto parfums geven geen standaard geur af, maar bestaan uit 3 verschillende noten namelijke: een topnoot, middennoot & een basisnoot. Hierdoor zult u elke keer verrast worden door dit uniek geurenpalet. Bekijk de verschillende auto parfums en uitvoeringen. Met de autoparfum van Millefiori Milano heeft u tot 2 maanden een aangename geur in uw auto! Websa heeft een zeer uitgebreid assortiment van auto parfums, vele verassende geuren en uitvoeringen van chique en elegant tot kleurrijk en vrolijk.

Geurbrander

Om de geur van wax blokjes in uw huis te verspreiden heeft u een geurbrander nodig. Deze geurbranders zijn naast de waxbars ook geschikt voor de Geurolieen. Geurbranders staan garant voor een stille en constante geurverspreiding in elke ruimte waar u de brander plaatst.

Met Geurkaarsen parfumeren
Er zijn vele manieren om heerlijke geuren door uw huis te verspreiden, geurkaarsen zijn wellicht de meest sfeervolle manier om dit te realiseren. Geurkaarsen zijn niet anders dan gewone kaarsen naast het feit dat er in deze kaarsen een geurige olie verwerkt zit, die ervoor zorgt dat er een heerlijk aroma verspreid wordt door u huis wanneer u de geurkaars aansteekt.

Geurolie voor in huis
Wij hebben een groot assortiment aan geurolie. Geurolie kunt u op verscheidene manieren gebruiken. In een aroma diffuser, een schaaltje met een theelichtje eronder of in combinatie met een geurbrander. Met een beetje water en paar druppels geurolie kunt u elke ruimte voorzien van een heerlijk geurenpalet.
U kunt de Geurolie gebruiken in combinatie met één van onze Geurbranders of Aroma Diffusers.

Geurstokjes

Om uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, toilet of gang op een decoratieve manier te voorzien van een heerlijke geur zijn geurstokjes de perfecte keuze. Onze geurstokjes zorgen op een subtiele manier voor de verspreiding van een heerlijke geur. Tegelijkertijd zien de geurhouders er chique uit. De speciaal geselecteerde geurstokjes zorgen voor een subtiele verdeling van de geur, zodat deze niet te overheersend word. Aanvankelijk van de hoeveelheid vloeistof en type stokjes kunt u een ruimte wel 5 tot 6 maanden voorzien van een heerlijke geur met onze geurstokjes.

GEURZAKJES

Om kleine ruimtes zoals de, badkamer, toilet of kledingkast op een subtiele manier te voorzien van een heerlijke geur zijn geurzakjes de perfecte keus! Onze geurzakjes zorgen op een subtiele manier voor de verspreiding van een heerlijke geur zodat deze niet te overheersend word. De Bridgewater geurzakjes gaan 3-4 maanden mee. De Millefiori geurzakjes gaan gemiddeld 2-3 maanden mee. Als de geur wat vermindert, kunt u het zakje schudden, waardoor hij weer heerlijk ruikt. De Bridgewater geurzakjes zijn gemaakt van gerecycled papier en zijn biologisch afbreekbaar.

Kamerspray

De kamersprays van Parfum Berger is een kamerspray die een heerlijke geur verspreid op een eenvoudige manier door simpelweg op de spuit te drukken. Hierdoor komt de geur vrij in de vorm van een spray die de geur in uw huis zal verspreiden. De kamersprays zijn verkrijgbaar in een luxe glazen fles met daarop een elegante dop. Het hele huis zal na gebruik van deze geur dan ook weer heerlijk fris gaan ruiken. De mooie elegante, glazen kamerspray fles bevat maar liefst 90ml parfum. Het grote voordeel van deze kamerspray is dat deze makkelijk in uw tas of handtas pas en u deze dus overal mee naartoe kunt nemen. Gebruik de kamerspray in uw huis, vakantiewoning of op de camping. De parfums van Parfum Berger zijn uit 3 verschillende delen opgebouwd, een topnoot, middennoot en basisnoot, deze noten beschrijven de geur die u ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd.

Lampe Berger
Lampe Berger is in 1898 opgericht door Maurice Berger die van oorsprong een apotheker was. Het idee was om met Lampe Berger de bacterieoverdracht die plaatsvond in grote ziekenhuizen te verminderen door de lucht te reinigen. Hij verhitte keramisch materiaal dat via een lont in contact stond met alcohol. Na aanvankelijk de steen met een vlam te verhitten kwam er katalytische verbranding van de alcohol op gang. Dat proces hield zichzelf in stand bij een veel lagere temperatuur. Uiteindelijk werd er ook parfum gemaakt zodat het ook voor privéwoningen gebruikt kon worden. Het eerste kleine Lampe Berger model zag in 1930 haar hoogtepunt. De branders werd al snel een collectors item, elke brander wordt geassocieerd met een grote ontwerper en fabrikant zoals Cristal de Baccarat, Cristalleries de Saint Louis en vervolgens de top producenten van de de jaren 1950. Coco Chanel, Jean Cocteau, Colette en Picasso hadden elk hun eigen brander. Tegenwoordig is Lampe Berger nog steeds een groot succes met veel verschillende branders, parfums en andere producten zoals Lampe Berger Gift Sets.

Met onze Waxmelts zorgt u voor een heerlijke geur in huis op een hele gemakkelijke manier. Het enige wat u hoeft te doen is een waxmelt blokje op een geurbrander te leggen en die aan te steken om van een heerlijke geur te kunnen genieten in huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment van geuren van het bekende merk Bridgewater. Elke waxmelts bar bestaat uit 6 blokjes, zo heeft u dus voor ongeveer 12 avonden een heerlijke geur in huis.

Op deze pagina van Huisparfums hebben we een korte uitleg gegeven over onze verschillende Huisparfums. Voor nog meer informatie over onze Huisparfums klik je best op één van bovenstaande gekleurde knoppen.

Kijk ook even bij Bestsellers Didoland

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *