Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge

Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge

De Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge is een Modern horloge van de Ice Duo collectie, behuizing geïntegreerd in de armband, geribbelde kroon, mineraalglas, waterdicht tot 10 bar, breedte 40 mm, hoogte 9,5 mm, donkergrijze siliconen band met oranje binnenkant en gepolijste gesp, precies kwartsuurwerk, grijze wijzerplaat met orangefarbener omranding, oranje wijzers, centrale secondewijzer

Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge. Modern horloge.

Ice Watch

Ice Watch-horloges vangen de tijdgeest op en worden gekenmerkt door buitengewone diversiteit.
Ze bieden een frisse wind in de horlogemarkt met hun kleurrijke en hoogwaardige design.
De vele verschillende collecties spreken voor individualiteit en spontaniteit.
De horloges zijn niet alleen divers in hun kleuren, maar ook in gebruik,
of in een vergadering, op kantoor, op straat, op school of gewoon thuis.

De armbanden van comfortabele polshorloges zijn meestal gemaakt van siliconen,
echter, in sommige modellen gemaakt van polycarbonaat.
De behuizingen zijn in principe gemaakt van eenvoudig plastic.
Vanwege het geringe gewicht ligt het horloge losjes om de pols
en heeft een comfortabele pasvorm.
Alle Ice Watches zijn uitgerust met mineraal glas en roestvrij stalen bodem.

Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge de kleurenleider

Super trendy polshorloges, het contrast in kleur. Ze zijn verkrijgbaar in antraciet grijs en geel, stoffig en koraalrood, roze en mintgroen of in zwart en oranje. Welke past bij jou?
Elk model combineert vakkundig een zachte tint voor de wijzerplaat en de bovenkant van de armband met een gewaagde kleur voor de wijzers, de binnenste cirkel van cijfers en de onderkant van de armband.
De 20 trendy, tweekleurige referenties passen bij elke garderobe en elke gelegenheid. Ze geven jong en oud een dynamische toets en zijn nooit eentonig.

Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge. Ice Duo collectie. Super trendy polshorloges

Over het merk Ice-Watch

Het merk Ice-Watch werd in 2007 opgericht door de getalenteerde Belgische ondernemer Jean-Pierre Lutgen en werd al snel een van de marktleiders op de Europese horlogemarkt.
Ondertussen worden er ongeveer 500 trendy horloge artikelnummers aangeboden, die worden verkocht in meer dan 55 landen. Het merk is internationaal, intercultureel en intergenerationeel dankzij verschillende modellen, kleuren en stijlen, dus het heeft een zeer breed publiek.

Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge. Jean-Pierre Lutgen

Kwaliteit heeft prioriteit

De horloges van Ice-Watch zijn vervaardigd van zorgvuldig geselecteerde en goed doordachte materialen, waardoor ze zich onderscheiden van anderen vanwege hun kwaliteit.
Maak 10 ATM waterdicht, de wijzerplaten zijn geschroefd en niet gelijmd, de armbanden zijn soepel en garanderen een hoog draagcomfort op alle collecties. Dit alles maakt Ice-Watch tot het horlogemerk, dat met zijn modellen uw pols optimaal benadrukt.

Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge

Belgische creaties Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge

Elk horlogemodel van Ice-Watch is ontworpen en ontwikkeld in Belgie en werd ontworpen door het designteam van het merk in Bastenaken, in het hart van Belgie. Het Belgische ontwerp wordt aangevuld door de beste buitenlandse mechanismen, zoals Japanse Miyota-bewegingen in de klokken.
De sleutelwoorden bij het introduceren van nieuwe collecties zijn creativiteit, trends en moderniteit. Elke maand komen nieuwe of herziene modellen op de markt om het assortiment uit te breiden en nog origineler te maken.

Belgische creaties Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge
Belgische creaties Ice-Watch Duo Unisex Polshorloge

Bekijk hier verschillende Ice-Watch horloges.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *