Fitness smartwatch Garmin

Garmin Vivoactive Fitness-smartwatch

Van de renbaan tot de bakkerij – de vivoactive 3 Music combineert trainings- en betalingsfuncties. Met geintegreerde GPS, meer dan 15 vooraf geinstalleerde sport-apps, Garmin Pay en de muziekspeler kunt u uw smartphone en tas thuis achterlaten. Dankzij slimme meldingen, bijvoorbeeld Oproepen of berichten van uw smartphone worden direct op het vivoactive 3 Music-scherm weergegeven. Met een batterijlevensduur van maximaal 7 dagen, een waterbestendigheid tot 50 m.

Fitness smartwatch Garmin
Fitness smartwatch Garmin
Fitness smartwatch Garmin
Fitness smartwatch Garmin

Alles werkt beter met je muziek,danzij de Fitness-smartwatch Garmin.
Van de renbaan tot de bakkerij – de vivoactive 3 Music combineert trainings- en betalingsfuncties. Met geintegreerde GPS, meer dan 15 vooraf geinstalleerde sport-apps, Garmin Pay en de muziekspeler kunt u uw smartphone en tas thuis achterlaten.
Met de juiste beat in het oor, dagelijkse boodschappen en training zijn nog leuker. Laat je inspireren door je favoriete muziek en kopieer maximaal 500 nummers of upload offline afspeellijsten van samenwerkende streaming-services naar de vivoactive 3 Music. Compatibele Bluetooth-hoofdtelefoon in het oor, favoriete nummer aan en laat de smartphone gewoon thuis.

Fitness smartwatch Garmin. Alles werkt beter met je muziek.

De juiste app voor elk van uw sporten
Supereenvoudig: selecteer een app voor je favoriete sport en je bent klaar. Met meer dan 15 vooraf geinstalleerde sport-apps, 24/7 hartslagbewaking op de pols en GPS, is de vivoactive 3 Music uw perfecte metgezel. Of het nu yoga is, zwemmen, hardlopen, skien, golfen of krachttrainen, vivoactive 3 Muziek is overal leuk.

De juiste app voor elk van je sporten met Fitness smartwatch Garmin

Je conditie en gezondheid
Je conditie en gezondheid zijn altijd in beeld met de vivoactive 3 Music. VO2max en Fitness Age informeren over je conditie en helpen je om de training effectiever te maken. Stressniveau en slaapkwaliteit bieden informatie over uw rustperiodes en helpen u meer balans te vinden.

Je conditie en gezondheid altijd in beeld met je Fitness smartwatch Garmin.

Trainingsplannen voor uw doelen
Een gevarieerd trainingsplan is niet alleen leuker, het brengt je ook dichter bij je doelen. Gebruik bestaande trainingsschema’s of maak uw eigen loop-, fiets-, cardio- en krachttraining en laad het op uw horloge. De vivoactive 3 Music slaat vervolgens de oefeningen, herhalingen, frases en de hersteltijd voor u op.

De Fitness smartwatch Garmin met trainingsplannen.

Je actieve levensstijl
Je staat flink op de been? Super! Vivoactive 3 Music toont je de stappen, vloeren, afgelegde afstanden en verbrande calorieen. Individuele dagelijkse doelen en herinneringen aan activiteiten motiveren u om meer te oefenen in het dagelijks leven en om de lift om te wisselen voor trappen.

Betaal zonder contant geld en bankpas / creditcard
Vanaf nu kunt u heel gemakkelijk betalen met uw vivoactive 3 Music – bankonafhankelijk en cashloos. Of het nu gaat om een verfrissing tijdens je tour of een kleine snack tijdens de lunchpauze – je hebt betaald in een oogwenk en kunt weer vertrekken. Je draagt je portemonnee op elk moment direct om de pols.

Blijf in contact met je geliefde
Met de vivoactive 3 Music mis je niets. Ontvang e-mail-, oproep- en berichtmeldingen rechtstreeks op uw horloge. Of het nu gaat om een snelle controle van uw agenda of het weer, uw smartwatch houdt u op de hoogte. U kunt zelfs een back-up maken van vrienden met vooraf gedefinieerde antwoorden.

Zo individueel als jezelf.
Geef de vivoactive 3 Music een persoonlijke touch en stijl. Met een brede selectie polsbanden kunt u het horloge aanpassen aan uw gelegenheid en stijl. De Garmin Connect IQ App Store biedt verschillende weergaveontwerpen, widgets en apps om uw vivoactive 3 Music naar uw wens aan te passen.

Garmin Connect – uw motivator
Gebruik Garmin Connect, de online sport- en actieve community. Leg contact met andere leden, neem het op tegen uitdagingen en motiveer elkaar om uw sport- en fitnessdoelen te bereiken. Vier prestaties, deel prijzen voor je voortgang en plaats hoogtepunten op social media.

De smartwatch voor je dagelijks leven
De vivoactive 3 Music is ontwikkeld voor uw dagelijks leven. Of het nu op kantoor of in het zwembad is, de waterdichte en aangenaam om te dragen smartwatch is altijd uw ideale metgezel en zelfs in direct zonlicht zeer gemakkelijk te lezen. Met een batterijlevensduur van maximaal 7 dagen, is je GPS-smartwatch net zo duurzaam als jezelf.

Bekijk hier nog meer Fitness Smartwatchs

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *