microvezel inlegzak voor slaapzak

Microvezel-inlegzak-voor-slaapzak.

Bahidora hut slaapzak gemaakt van microvezel
Een gemakkelijke, praktische en comfortabele metgezel voor elke reis: vooral bij warme temperaturen bewijst de hutslaapzak zich dankzij het aangename materiaal van microvezel.
Een zachte en comfortabele metgezel voor elk reisproject: in het hostel, de berghut of in de jeugdherberg – met deze hutslaapzak slaap je buitengewoon comfortabel. Het materiaal gemaakt van microfiber verzacht de reis-slaapzak en zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid. De reis-slaapzak is zacht voor de huid en biedt u een comfortabele slaapruimte. Ondanks zijn stevige en duurzame materiaal, krast deze slaapzak zeker niet.

Microvezel-inlegzak-voor-slaapzak

vederlicht
Klein, gecomprimeerd en uitzonderlijk licht: de microvezelhut slaapzak weegt slechts 300 g – dus de hangmat slaapzak zal u tijdens een reis niet hinderen. Of het nu een zomeruitje, een bergwandeling of een stedentrip is, de reistas past in elk zakje, of het nu een koffer, handbagage of trekkingrugzak is. De kleine verpakkingsgrootte maakt de zomer slaapzak de ideale metgezel in het warme seizoen.

De reis-slaapzak is zacht voor de huid

virtueel
Dankzij de praktische insteekzak voor een kussen ben je altijd comfortabel met de hut-slaapzak. De versteviging aan de ingang zorgt ook voor een snel en eenvoudig gebruik van de reis-slaapzak, die uiterst duurzaam is dankzij het hoogwaardige materiaal. Met een zijingang van 100 cm kunt u comfortabel overnachten: drie velcro-sluitingen zorgen ervoor dat u de hut-slaapzak in korte tijd kunt openen of sluiten.
Vooral praktisch en comfortabel: met het hoofdinzetstuk zit je kussen altijd op de juiste plaats. Via de zij-ingang kunt u de zomerslaapzak gebruiken en genieten van het beste comfort.

microvezel-inlegzak-voor-slaapzak voor zomerslaapzak

hygienisch
De hutslaapzak van microvezel is bijzonder hygiënisch en kan tot 30 ° C in de wasmachine worden gewassen. Op deze manier kan de inlay-slaapzak gemakkelijk en snel van vuil worden verwijderd en is deze altijd klaar voor een nieuwe reis. Allergie-patiënten hebben ook gelijk met de hut-slaapzak en kunnen bij elke activiteit comfortabel slapen. Het stevige en duurzame materiaal van de binnenste slaapzak beschermt tegen vuil.

De hutslaapzak van microvezel

luchtigheid
Dankzij het materiaal van microvezel is de slaapzak van de hut bijzonder luchtig: er is hier zeker geen warmteophoping. Zelfs op ongewoon warme zomerdagen slaap je comfortabel. Omdat 100% microfiber niet alleen een comfortabel slaapklimaat biedt, maar ook ongelooflijk zacht insluit.

microvezel-inlegzak-voor-slaapzak. 100% microfiber niet alleen een comfortabel slaapklimaat biedt, maar ook ongelooflijk zacht insluit

onderhoudstips
Was voor het eerste gebruik afzonderlijk bij lage temperatuur. Wassen met vergelijkbare kleuren. Wassen op zachte cyclus bij 30 C en centrifugeren op lage snelheid. Niet bleken. Droog bij lage temperatuur in de droogtrommel. Strijk op lage temperatuur. Kan voorzichtig worden gereinigd met chemisch oplosmiddel.

Bekijk ook onze andere Bahidora producten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *