De gezondheid van uw hond

Alles voor de gezondheid van uw hond
Uw hond is echt een onderdeel van het gezin. U wilt dan ook alleen het allerbeste voor uw trouwe viervoeter. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hond. Van supplementen, hondenbrokken en een hondenkap voor na de operatie tot de leukste hondenspeeltjes, hondentuigjes en hondenkussens.


Hondenvoer is heel belangrijk voor de gezondheid van uw hond
Goed hondenvoer is natuurlijk heel belangrijk voor het ondersteunen van de gezondheid van uw hond. Hondenvoer heeft u in alle soorten en maten, van speciale dieetbrokken op advies van de dierenarts tot voedingen aangepast op de verschillende hondenrassen en afgestemd op de verschillende levensfasen van uw hond, zoals puppy’s, volwassen honden en senioren honden. Daarnaast kunt u natuurlijk onderscheid maken in de manier waarop u een hond kunt voeren, dus met hondenbrokken, natvoer en hondensnacks. Daarnaast heeft u graanvrije hondenbrokken, glutenvrije hondenbrokken en hypoallergene hondenbrokken die gemaakt zijn op basis van dierlijke eiwitten van verschillende diersoorten. Een heel uitgebreid assortiment dus.

Medische benodigdheden voor honden
Ontwormen Hond
Er zijn verschillende wormen waar uw hond last van kan krijgen, namelijk rondwormen, haakwormen en lintwormen. Zo kunnen haak- en zweepwormen zorgen voor diarree bij honden. Deze wormen kunnen ook schadelijk zijn voor uzelf en uw kinderen. Daarom is het belangrijk uw hond regelmatig tegen wormen te behandelen. Gelukkig vindt u bij ons de beste ontwormingskuur voor uw hond. Bijvoorbeeld de Milbemax, een wormenkuur voor zowel grote als kleine honden.
Vlooien & teken
Wilt u uw hond beschermen tegen vlooien en teken? Bij ons vindt u diverse producten om teken en vlooien te bestrijden. Er zijn verschillende spot-on middelen die uw hond zowel tegen vlooien als teken kunnen beschermen, daarvan zijn Advantix, Advantage en Frontline de meest bekende merken. Ook de innovatieve Seresto vlooienband biedt tot wel 8 maanden bescherming tegen vlooien en teken. Verder vindt u hier shampoos, sprays, kammetjes en zelfs poeders die kunnen helpen bij het bestrijden van ongedierte bij jouw maatje. Vergeet daarbij ook zeker de omgeving niet! Slechts 5% van een vlooienpopulatie bevindt zich op uw hond; de overige 95% in de omgeving van uw huisdier. Om de kans op herbesmetting te verkleinen kunt u onder meer de Virbac Indoor-X Ongediertespray gebruiken.
Na een operatie
Wanneer uw hond herstellende is na een operatie of een verwonding heeft opgelopen, wilt u dat hij zo snel mogelijk weer de oude is. Onder de categorie ‘Medische benodigdheden’ zijn producten te vinden die bijdragen aan een snelle(re) genezing, zoals kragen, beschermende shirts en pootbescherming. Wij zijn groot fan van het Medical Pet Shirt!
Dagelijkse benodigdheden voor honden
Hondenborstel & hondenshampoo
Afhankelijk van het hondenras en de hondenvacht zijn er verschillende vachtverzorgingsproducten ontwikkeld. Zo vindt u bij ons de perfecte hondenborstel, hondenshampoo en conditioners voor elk vachttype.
Slaapplek hond
U wilt natuurlijk ook een fijne slaapplek creëren, waar uw hond lekker kan slapen. Bij ons vindt u diverse rustplekjes, zoals een hondenmand, een hondenkussen, een hondenbank en tot slot een hondenbench.
Hondenspeeltjes
Bent u op zoek naar leuk hondenspeelgoed? Bij ons vindt u verschillende hondenspeeltjes, zoals kauwspeelgoed, frisbees, knuffels, hondenballen en vulbaarspeelgoed van KONG en diverse andere bekende merken
Hondenriem, hondentuigje en hondenjas
Bent u op zoek naar een fijne halsband, hondenriem of hondentuigje? Bij ons vindt u alles voor een geslaagde wandeling met uw trouwe viervoeter. Van hondenriemen en poepzakjes tot een fijne hondenjas en verlichting voor een veilige wandeling in het donker.
Hondentransport
U moet uw hond natuurlijk ook weleens vervoeren. U moet hem natuurlijk al ophalen bij de fokker of het asiel. Misschien wilt u weleens met de hond naar het bos of naar het strand of wilt u uw hond meenemen op vakantie. Ook als u naar de dierenarts moet, heeft u een transportmiddel nodig. In de auto kunt u gebruik maken van een speciale hondenbench en hondenautogordel. Gebruikt u liever de fiets, dan kunt u ook gebruik maken van een hondenfietsbeugel, hondenfietskar of een hondenfietsmand.

De gezondheid is heel belangrijk voor mens en dier.
de gepaste voeding.
De gezondheid van uw hond, door de juiste medicatie.
De gezondheid van uw hond, is belangrijk verzorg hem goed.
De gezondheid van uw hond, verzorg hem goed.

Lees ook maag-darmparasiet bij honden en katten.

Kijk ook even naar: Gebitsverzorging voor honden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *