Pocketvering Matras

pocketvering matras met 2 kanten schuim! We beschrijven hier één bepaalde matras maar we hebben verschillende matrassen in onze winkel.
Dit pocketvering matras, met een dikte van 22 cm, is van de hoogste kwaliteit. Bovendien bevat deze variant twee verschillende soorten schuim. Met de combinatie van pocketveren, traagschuim en koudschuim stijgt dit éénpersoons boven al je verwachtingen uit!


De traagschuim pocketvering matras
Traagschuim (ook wel: Memory foam, NASA-schuim, Geheugenschuim of Visco-Elastisch schuim genoemd) zorgt ervoor, dat zodra je op het matras gaat liggen deze de vorm van je lichaam zal aannemen. Door het aannemen van de vorm van jouw lichaam, zal je lichaam beter ondersteund worden in tegenstelling tot matrassen die geen traagschuim hebben. Deze schuimsoort staat er ook bekend om dat het de beste drukverdeler is. Hierdoor wordt je gewicht het beste verdeeld over het matras.
De traagschuim matras wordt ook medisch het meeste aanbevolen en deze schuimsoort wordt om die reden dan ook veel gebruikt in ziekenhuisbedden. Dit model bevat een dunnere laag traagschuim, waardoor je niet snel weg zal zakken. Omdraaien zal altijd moeiteloos gaan en bovendien blijft het matras koeler in de warmere periodes.

Pocketvering Matras

Twee verschillende kanten
Dit matras heeft aan één kant traagschuim schuim zitten en aan de andere kant koudschuim. Het voordeel hiervan, is dat je twee verschillende schuimsoorten hebt en twee matrassen in één hebt. Het koudschuim ligt namelijk iets steviger en in het traagschuim zak je iets in weg en is iets zachter.
Door deze twee verschillende kanten kun je zelf bepalen welke zijde je het lekkerste vindt liggen en indien je door de jaren heen een wisselende smaak hebt, dan is dit matras de ideale uitkomst.


Comfort matras
Dit 90 x 200 pocketvering matras van 22 cm dikte heeft een bovenlaag van traagschuim. De traagschuim zorgt ervoor dat de drukpunten van het lichaam worden verdeeld. In combinatie met de pocketvering, zorgt dit voor het optimale comfort.
Wist je dat mensen gemiddeld een derde van hun leven op een matras liggen? Het is daarom ontzettend belangrijk dat je matras lekker ligt en dat je elke ochtend uitgerust kunt opstaan. Het beste matras is de matras dat het beste bij jou past. Met een 7 comfortzones kan de matras geheel naar jouw persoonlijke behoeften worden afgestemd. De matras verdeelt het gewicht uitstekend op de juiste plekken en zorgt voor een zeer goede ondersteuning aan het lichaam.
Door de 7 verschillende comfortzones krijg je zones met stugge en minder stugge veren, waardoor bijvoorbeeld de zwaardere delen zoals schouders en heupen meer inveren. Dit zorgt ervoor dat je ruggenwervel te allen tijde recht is. Zodra je ruggenwervel recht is, komen slaapklachten aan de nek, rug of schouders eigenlijk niet voor.
Een pocketvering matras staat erom bekend dat ze erg goed ventileren en dat er geen welbekende “kuilvorming” ontstaat. Kuilvorming komt veel voor bij binnenveringsmatrassen (ook wel: bonellvering matrassen) en veroorzaakt vaak klachten doordat op deze manier je ruggenwervel niet recht is. Een binnenveringsmatras is de goedkopere variant van de pocketvering matras. Doordat binnenveringsmatrassen zo gevoelig zijn voor kuilvorming, raden wij ze niet aan.

droomidee met hun Pocketvering Matrassen

Kies voor de combinatie duurzaamheid en comfort
Ben jij op zoek naar een groot éénpersoons matras met traagschuim die van goede kwaliteit is en vind jij een goed milieu belangrijk? Bij Droomidee ben je aan het juiste adres. Onze 90×200 pocketvering matrassen van 22 cm dik zorgen niet alleen voor optimaal comfort, maar zijn ook milieubewust geproduceerd. Al onze producten zijn volledig recyclebaar. Daarnaast zorgt de kwaliteit ervoor dat een matras gemiddeld 10 tot 14 jaar meegaat. Letterlijk een duurzame investering dus!
Mocht er binnen de eerste 10 jaar, bij normaal gebruik, een probleem optreden dan bekijken wij of dit te wijten is aan een productiefout. Indien het om een productiefout gaat, dan zullen wij het matras kosteloos vervangen!


Medische pocketvering matrassen voor meer comfort
De matrassen van Droomidee zorgen voor een heerlijk comfort en zorgen ervoor dat ze de juiste ondersteuning bieden. Een matras van Droomidee presteert medisch erg goed en voorkomt nare klachten, zoals rug-, schouder- en nekklachten. Droomidee zorgt ervoor dat jij jouw bestelling binnen 3 dagen in ontvangst kunt nemen. Op die manier haal jij goedkoop een medisch matras in huis, zonder dat je daar eerst zelf de deur voor uit moet.


Pocketvering Matras

Hoe gaan wij voor de beste kwaliteit?
Wij kunnen een hoge kwaliteit beloven tegen een relatief lage prijs, omdat wij direct vanuit onze eigen fabriek leveren. De kwaliteit is te danken aan ervaring, een ver ontwikkeld productieproces en de keuze voor alleen de beste materialen. Wij gebruiken bijvoorbeeld geen polyether maar uitsluitend koudschuim en traagschuim in onze matrassen. Polyether is de goedkoopste schuimsoort die in matrassen worden gebruikt (voor meer informatie over verschillende schuimsoorten: Schuimsoorten voor Matrassen).
Naast onze ervaring, het ontwikkelde productieproces en de keuze van de materialen, wordt elk matras onderworpen aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Door op deze manier onze matrassen vervaardigen, kun jij erop vertrouwen dat je verzekerd bent van een kwaliteitsproduct. Kortom: dit is een matras waar je vele jaren heerlijk op kunt slapen.


De pocketvering matras met 10 jaar garantie
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze matrassen dat wij het liefste een levenslange garantie willen bieden. Omdat een matras helaas geen leven lang meegaat, is dit niet haalbaar.
Onze matrassen gaan gemiddeld 10 tot 14 jaar mee. Mocht er binnen de eerste 10 jaar, bij normaal gebruik, een probleem optreden dan zullen we bekijken of dit te wijten is aan een productiefout. Indien het om een productiefout gaat, zullen wij het matras kosteloos vervangen!


De voordelen van dit 7 zone pocketvering matras op een rij:
*Comfortabel: Door het 7 Zone systeem met pocketveren zal je optimale ondersteuning voor het lichaam krijgen, waardoor je een goede en ontspannen nachtrust zal hebben.
*Kwaliteit: De beste materialen en een verfijnd productieproces zorgen ervoor dat je weer jaren vooruit kunt.
*Duurzaam: Wij vinden een goede leefomgeving en een gezond milieu belangrijk. Niet alleen voor ons, maar ook voor de volgende generatie. Onze pocketvering matrassen zijn daarom 100% recyclebaar.
*Anti allergisch en antibacterieel: Voorkomt allergische reacties bij allergieën.
*Afritsbare hoes: Deze kunnen op 60 graden gewassen worden.
*Laagste prijsgarantie: Dit matras van deze kwaliteit zal je absoluut nergens goedkoper tegenkomen en daarom garanderen wij de laagste prijs.
*10 jaar Garantie: Je krijgt 10 jaar volledige garantie op productiefouten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *