Vermoeidheid iedereen heeft het wel eens.

Vermoeidheid iedereen heeft het wel eens.

Als je iets tegen je vermoeidheid wilt doen, is het belangrijk om te weten waarom je zo moe bent.

Je lichaam heeft voldoende brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. Eet je te weinig of krijg je onvoldoende voedingsstoffen binnen, dan word je er niet fitter op.

Een kopje koffie houd je wakker en alert, maar van een overdosis cafeïne worden sommige koffieleuten juist moe. Stop niet ineens met koffiedrinken, want dan krijg je ontwenningsverschijnselen.

Vermoeidheid kan ook een teken zijn dat je bent uitgedroogd. Je lichaam heeft voldoende vocht nodig om goed te werken en jezelf af te koelen. Wacht niet tot je dorst krijgt, maar drink de hele dag door. Zo’n 1,5 liter per dag drinken is voldoende.

Wat je zeker ook moet doen is:
regelmatig bewegen, gezond eten, niet roken, het gebruik van alcohol en koffie beperken, voldoende rusten, slapen en ontspannen…..

Om vermoeidheid te bestrijden neem één bruistablet Taurine in per dag

De formule van ENERGIE TAURINE POWER berust op een combinatie van actieve bestanddelen met een synergetische werking_Taurine, een aminozuur dat natuurlijk door het lichaam wordt aangemaakt;Cafeïne;Vitamine C, de vermoeidheidsbestrijdende vitamine bij uitstek om snel energie te produceren in het lichaam;L-carnitine;Magnesium en vitamines van de B-groep, die tussenkomen in het herstel van het evenwicht van het lichaam om de hele dag lang voor energie te zorgen.

Zuurverbeteraars (citroenzuur, natriumbicarbonaat, natriumcarbonaat), glucose, magnesiumcarbonaat, oligofructose, taurine, zoetstoffen (natriumcyclamaat, aspartaam, acesulfaam K), vitamine C (L-ascorbinezuur), cafeïne, kleurstoffen (rode bietensappoeder, support : maltodextrine, riboflavine-5’-fosfaat), smaakstoffen (sinaasappel, mandarijn, citroen), L-carnitine, vitaminen B3 (nicotinamide), B5 (D-calcium pantothenaat), B6 (pyridoxine chlorhydrate),B12 (cyanocobalamine).

Neem één bruistablet in per dag, ‘s ochtends of ‘s avonds (voor de nachtbrakers) vóór de maaltijd, op te lossen in een glas water van 200ml.

Energie Taurine Power wordt aanbevolen als u_
uw plotselinge vermoeidheid wilt bestrijden;
snel uw gebrek aan energie gedurende de hele dag wilt aanpakken.
Met Energie Taurine Power krijgt u onmiddellijk een energieboost die blijft!
Energie Taurine Power Bruistabletten 30 bestellen
Je kan Energie Taurine Power Bruistabletten 30 van het merk Forte Pharma, hier bestellen
De Energiebooster tegen vermoeidheid

Klik hier voor nog meer producten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *