Vliegen in een vluchtsimulator een kinderdroom?

Vliegen in een vluchtsimulator, Fasten your seatbells! Heb je er altijd al van gedroomd piloot te worden? Stap dan in de sensationele vluchtsimulator en vlieg de wereld rond. Je zit in de exact nagebouwde cockpit van een Boeing 737NG en kunt kiezen uit vluchten van een half uur tot twee uur. Vooraf heb je een uitgebreide briefing van een half uur om kennis te maken met de basisprincipes. Dit is een sensationele belevenis voor avonturiers.

 

 

 

 

Altijd al in een Boeing willen vliegen en de kracht en snelheid van zo’n enorm vliegtuig willen meemaken?

U heeft er geen enkele vliegervaring voor nodig!

U gaat vliegen in een Boeing 737 vluchtsimulator, waarin u zich een echte piloot waant.
Ideaal om eens te kijken of vliegen iets voor u is.

Hoe start u een passagiersvliegtuig?

Wat gebeurt er tijdens de vlucht in de cockpit? Hoe wordt er geland, waarom zijn er zo veel knopjes en waarom twee piloten?

 

 

 

 

Na een briefing van 30 minuten is het tijd om de plaats van de gezagvoerder in te nemen.

Je droom om aan de stuurknuppel te zitten, wordt werkelijkheid
De stoelen, de gashendels, de knoppen, de voetensturen en de stuurknuppels zijn echte vliegtuigonderdelen. De rest van de omgeving is een reproductie op schaal 1:1.

Beginnend op de startbaan met draaiende motoren, zal u de controle nemen van het vliegtuig, gevolgd door een horizontale vluchtfase die u zal helpen om de basisprincipes van het vlieggedrag te begrijpen en om vervolgens een landing te realiseren. U krijgt de gelegenheid om in totaal drie starts en drie landingen te maken.

 

 

 

 

Binnen de eigen categorie is de Boeing 737NG het meest verkochte lijnvliegtuig in de wereld. Bij ons staat een exacte replica van de bijbehorende cockpit. In de vluchtsimulator kun je zowel landen op Hong Kong Kai Tak (VHHX), Sint Maarten (TNCM) en Madeira (LPMA), maar net zo goed op Skiathos (LGSK), Innsbruck (LOWI) Toncontin (MHTG) of Santos Dumont (SBRJ).
Landen is leuk, maar bij je eerste vlucht moet je natuurlijk eerst proberen op te stijgen. Als je naar “buiten” kijkt, dan ziet alles er levensecht uit. Dat komt, omdat de cockpit is omgeven door een breedbeeld HD-projectie van 220°. Je moet eerst proberen het vliegtuig op de baan te houden met de pedalen. Vervolgens is het een kwestie van snelheid maken. Om van de grond op te stijgen trek je aan een hendel. Je ziet en voelt hoe het vliegtuig hoger en hoger vliegt.

 

Je maakt ook kennis met de automatische piloot en je leert hoe je diverse functies onderweg kunt testen. Kies uit een vlucht van 30 minuten, 60 minuten, 90 minuten of zelfs twee uur. De vluchten gaan ongeacht de duur altijd vooraf door een briefing. Als piloot in de vluchtsimulator een vliegtuig besturen is een echt coole belevenis, want deze plek wordt ook gebruikt door echte piloten om hun vaardigheden op peil te houden.

 

 

 

 

 

 

 

Reserveer vandaag nog. Plaatsen beperkt. Reserveer door op één van de foto’s te klikken.

Bezoek onze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *