Versla kalkaanslag met onze waterontharder

Versla kalkaanslag met onze waterontharder

Versla kalkaanslag met onze waterontharder met deze Amfa4000
Amfa4000

Versla kalkaanslag met onze waterontharder: Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000 waterontharder. U merkt direct dat het water minder kalkaanslag veroorzaakt. Binnen enkele dagen ziet u zelf bestaande kalkaanslag verdwijnen.

De compacte waterontharder is binnen 5 minuten te installeren. Het magnetische veld voorkomt vervolgens dat de kalkaanslag zich hecht aan uw leidingen en sanitair. Zo heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer, kunt uw een betere smaak van het water ervaren en gaan huishoudelijke apparaten langer mee.

De Amfa4000 bestelt u gemakkelijk en snel hier. De waterontharder kost normaal 299 € Kijk snel welke korting je vandaag kan krijgen. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur bestelt, bezorgen we de waterontharder de volgende dag.


Waarom Amfa4000?
De Amfa4000 waterontharder is ontwikkeld met Zwitserse precisie. Bij ons staat kwaliteit voorop en gebruiken we alleen de beste onderdelen. De waterontharders worden onderzocht in Zwitserland en met vakmanschap vervaardigd.

Prijs Amfa4000 waterontharder
Wij houden van duidelijke prijzen en brengen we geen extra kosten in rekening. Na de aanschafkosten betaalt u geen bezorgkosten en het afsluiten van een service- en onderhoudscontract is niet nodig. Bovendien profiteert u bij ons van een garantie van maar liefst 10 jaar.

Bekijk hier de huidige prijs

Versla kalkaanslag met onze waterontharder
De Amfa4000 waterontharder verandert de structuur van mineralen in leidingwater, zonder hierbij essentiële bestanddelen uit het water te halen. Onze waterontharder is wetenschappelijk getest en geheel milieuvriendelijk.

De pluspunten van onze waterontharder magneet

*1 systeem voor het hele huis en 100 dagen niet goed geld terug garantie.
*Geniet van minder kalkaanslag;
*De waterontharder breekt geleidelijk de bestaande kalk af;
*De Amfa4000 waterontharder is milieuvriendelijk;
*De Amfa4000 waterontharder is onderhoudsvrij;
*10 jaar volledige fabrieksgarantie op de waterontharder Amfa4000;
*Besparing van € 250,- tot € 500,- per huishouden per jaar mogelijk met onze waterontharder;
*Gevoelige huid? Met ontkalkt water heeft u minder last van huiduitslag, jeuk, bultjes, of eczeem.


Al meer dan 100.000 tevreden klanten
Het ontkalken van uw leidingen kunt u met een gerust hart aan onze betrouwbare waterontharder overlaten. Al meer dan 100.000 tevreden klanten gingen u voor. U heeft geen last meer van wit uitgeslagen douchekoppen en ook is het vervangen van dure filters niet langer nodig.

Strenge voorschriften en eisen
De apparatuur dient aan strenge voorschriften en eisen te voldoen. Het systeem werkt zeer effectief en maakt microdeeltjes in het water vrij. Door deze verandering van de kristalstructuur en mineralen voorkomt de Amfa4000 kalkaanslag.

Hoe werkt de Amfa4000?
De waterontharder maakt gebruik van speciale krachtige magneet techniek 0.117 Tesla = 1170 Gauss. Daarnaast zijn de magneten optimaal op elkaar afgestemd dankzij jarenlang onderzoek , waardoor u verzekerd bent van een optimale werking.


Nadelen van hard water
Door kalkaanslag kunt u last krijgen van verstopte leidingen en werken uw huishoudelijke apparaten minder goed. Hierdoor heeft u meer wasmiddelen nodig om uw vaat en was schoon te krijgen. Ook gaan door de kalkaanslag apparaten sneller stuk: uw cv-ketel en boiler hebben een aanzienlijk kortere levensduur.

Het ontstaan van kalk
In veel gebieden in België en Nederland hebben we last van hard water door kalk en magnesium. De hardheid van water verschilt van gebied tot gebied.

Hoe ontstaat kalkaanslag?
Calcium en magnesium mineralen gaat kristalliseren en vormen ketelsteen. De kalk gaat zich afzetten in de vorm van kalkaanslag op je sanitair en apparatuur

Geschikt voor elk type woning
De Amfa4000 is geschikt voor elk type woning, of u nu op een woonboot of in een appartement, villa of gezinswoning woont. Het enige wat u nodig heeft, is een stukje rechte waterleiding van ongeveer acht centimeter. U installeert de Amfa4000 eenvoudig zelf.

Voordelen waterontharder
Hoewel kalk niet slecht is voor uw lichaam, gaan apparaten door kalk minder lang mee en werken ze minder effectief. Uw energiekosten kunnen hierdoor tot wel 30% hoger uitvallen. Laat daarom uw waterleiding op tijd ontharden en wees hoge kosten voor. Nadat u onze waterontharder met magneet heeft besteld, kunt u weer genieten van heerlijk zacht water.

Wat doet de Amfa4000 met water?
De waterontharder kun je eenvoudig zelf om de waterleiding plaatsen voor of na de watermeter. En het magnetisch veld voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren. Doordat de kalk opgelost blijft in het water gaat deze niet meer hechten. Zo heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer, kunt uw een betere smaak van het water ervaren en gaan huishoudelijke apparaten langer mee.

Installatie Amfa4000®
Door de geringe afmetingen volstaat een vrije ruimte van slechts 8cm over de lengte van de buis om de waterontharder te monteren. Montage kan op elk type buis zoals pvc, koper, flexibele buis en (gegalvaniseerd) staal. Met een diameter van 12mm tot 42mm.

Kwaliteit waterontharder
De Amfa4000® waterontharder gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, dit betekent dat hij onder de meeste omstandigheden levenslang mee gaat en onderhoudsvrij is. Mocht er toch iets mis zijn met de waterontharder, dan heeft u ook nog 10 jaar lang garantie. Daarnaast geven wij 100 dagen een “niet goed, geld terug” garantie, zodat u zelf zonder risico de waterontharder kunt uitproberen.

Werking Amfa4000
Met een enorme kracht van 0.117 Tesla zorgen de velden ervoor dat Calcium en Magnesium niet kristalliseren. De Amfa4000® haalt deze mineralen niet uit het water maar onderdrukt de negatieve effecten waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus in het water maar hecht niet meer op uw apparatuur en leidingen. ” 1 systeem voor het hele huis.”

Magneetvelden
24Man heeft veel onderzoek gedaan naar de juiste opstelling van de magneetvelden in de waterontharder. De Amfa4000 maakt gebruik van duurzame en vooruitstrevende techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Hierdoor ontstaat een krachtig en klein toestel dat in kleine ruimtes kan worden gemonteerd zonder moeilijke ingrepen aan de leidingen.


https://www.youtube.com/watch?v=xwbpr75IdFA

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *