Vetpercentage naar omlaag

Je Vetpercentage naar omlaag krijgen door meer te eten en juist te trainen.

Ontdek De 3 Grootste Fouten Waardoor 99% Van De Mannen

Hun Vetpercentage Nooit Naar Omlaag Krijgen.

vetpercentage naar omlaag

Hallo,

Ik heb jarenlang alle fouten gemaakt die er bestaan om een perfect lichaam te hebben.

Nu ben ik gestopt met jojo-en, eet heel veel en lekker, ook drink ik regelmatig wat bier of eet ook wel eens een hamburger.

Tijdens mijn jeugd deed ik veel aan sport. Nog heel jong was ik toen ik reeds begon met zwemmen, later heb ik aan atletiek gedaan, naast Hardlopen deed ik ook aan Speerwerpen, Hamerslingeren en Discuswerpen. Ook al had ik toen een sportief lichaam maar was toch niet echt tevreden. Ik wilde groot worden en sterk. Op mijn 21 ste begon ik met krachttraining. Ik volgde verschillende diëten, las heel veel artikelen en boeken maar niets hielp bij mij. Ook de vele trainingsschema’s hielpen niet. Ik was een doorzetter en hield vol. Heel veel geld en tijd heb ik verloren.

Jarenlang heb ik geluisterd naar de verkeerde mensen. Mensen die mij verschillende producten kwamen voorstellen. De verkeerde producten, die mensen dachten alleen maar aan geld.

Na jaren kwam ik de juiste personen tegen. Mensen die het beste voor hebben met de fitness industrie en deze industrie willen veranderen van “zoveel mogelijk geld verdienen” naar “mensen oprecht helpen”.

Ook jij kan je vetpercentage naar omlaag krijgen, als je eet en traint zoals ik.

Je kan geen resultaat verkrijgen om je Vetpercentage naar omlaag te krijgen door volgende 3 punten:

1. Teveel eten of te weinig (vaak veel te weinig)

Energiebalans is de belangrijk als het gaat om het verliezen van vet.
We zullen minder moeten eten en/of meer moeten bewegen om ervoor te zorgen dat ons lichaam effectief vet gaat verbranden.
Veel mannen leven met de gedachte dat hoe minder ze eten hoe meer vet ze zullen verbranden.
Het resultaat is dat het vetverlies in het begin op gang komt maar vrij snel stokt.
Ons lichaam is namelijk een zeer slim mechanisme dat zich snel aanpast aan de omstandigheden waarin het verkeert.
Door te weinig eten bestaat de kans dat je meer vatbaar wordt voor vetopslag.
Daarnaast riskeer je meer verlies van spiermassa omdat er te weinig “goede” voeding binnen komt.
Aan de andere kant zijn er mannen die simpelweg teveel eten. Vaak ligt aan het feit dat ze kennis over hun lichaam en voeding missen.
Ze denken dat ze het goed doen. Het resultaat blijft echter uit.


2. Bepaalde soorten voedingsstoffen verbannen om vet te verliezen

Voor vetverlies maakt het namelijk niet uit wat we eten zolang onze energiebalans maar op orde is. Je zou dus de hele dag rotzooi kunnen eten en toch vet verliezen zolang je energiebalans op orde is. Natuurlijk is wat we eten ontzettend belangrijk. Als jij je lichaam voedt met de juiste voeding zal je veel sneller een veel mooier resultaat bereiken. Voedingsproducten of groepen uitsluiten is niet nodig om vet te verliezen. Teveel restricties zorgen er vaak voor dat een dieet op de lange termijn lastig vol te houden is. En juist consistentie op de lange termijn is wat resultaat geeft.

3. Hun energie besteden aan de verkeerde soort training

Wellicht ben jij ook iemand die uren in de week in hetzelfde tempo op een cardio apparaat staat in de hoop dat de kilo’s eraf vliegen. Ik heb slecht nieuws voor je. De kans dat je met die tak van sport succesvol wordt is zeer klein. Ik zie bij mij in de gym veel mannen die al een jaar lang dezelfde routine hebben met eindeloze cardio.

Liefst op 4 verschillende apparaten in verschillende tempo’s want dat werkt wel 😉 Het resultaat is vaak dat ze er dit jaar hetzelfde uit zien als vorig jaar. En volgend jaar hetzelfde als dit jaar. Het is een methode die niet werkt.

Mannen Die Serieus Met Ons Protocol Aan De Gang Gaan Behalen Bijzondere Resultaten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *