Video Deurbel voor uw Veiligheid

Veilig met een video deurbel

Omdat wij regelmatig van huis zijn maar toch graag willen weten wie er voor de deur staat als wij er niet zijn, Heb ik een video deurbel geïnstalleerd. Ik heb verschillende video deurbellen vergeleken en dan gekozen voor de “Ring Video Deurbel Pro“. De belangrijkste redenen zijn het design van de bel en de vele extra zaken die bij de bel worden geleverd. In de doos vind je werkelijk alles wat je nodig hebt om de Ring Pro te installeren, grote klasse. Installeren is heel eenvoudig en voor je het weet hangt de Ring op de juiste plek! Ook de meegeleverde Chrime is een goede aanvulling.  Al met al, zeer tevreden, gewoon doen.

video deurbel

Video Doorbell Pro

Ultraslanke vormgeving en geavanceerde functies. Inclusief 24 VAC-transformator, Chime en 4 verwisselbare fronten.

Met 1080p HD-video, tweerichtingsgesprek en instelbare bewegingssensoren, is deze nieuwe Video Doorbell Pro onze meest geavanceerde video deurbel.
HD video met tweerichtingsgesprek
Instelbare bewegingszones
Infrarood nachtzicht

video deurbel

Weten wie er voor de deur staat, altijd en overal
Ontvang een direct melding wanneer bezoekers op jouw deurbel drukken of de ingebouwde bewegingssensoren activeren. Gebruik de gratis Ring app om bezoekers te zien, te horen en te spreken vanaf je smartphone, tablet of PC.
Beweging geactiveerde meldingen
Live Weergave
Geschikt voor met iOS, Android, Mac

video deurbel

Geavanceerde beveiliging, ultraslanke vormgeving
Met een ultraslanke vormgeving en verwisselbare fronten past de Ring Video Doorbell Pro bij iedere stijl en elke woning.
Inclusief 4 verwisselbare fronten

video deurbel

Productbeschrijving
“De Ring Video Deurbel Pro is een compacte video deurbel die werkt op Wi-Fi. Door middel van de full HD camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Door de motion sensor kan je zelfs al beweging zien rondom je huis voordat er überhaupt wordt aangebeld. Daarnaast is het ook mogelijk om in het donker te zien wie er aanbelt. Dit komt door de nachtvisie die in de deurbel zit ingebouwd. Ook is communiceren met de persoon die voor je deur staat mogelijk. Er zit een speaker en een microfoon in de deurbel. Als laatste is het ook nog mogelijk om alle beelden via de cloud service (tegen betaling) te bewaren. De beelden worden maximaal 60 dagen voor je bewaard. De deurbel en applicatie zijn gemakkelijk te installeren en gemakkelijk in gebruik.

Daarnaast kunnen andere Ring producten gemakkelijk worden gekoppeld aan de applicatie en de deurbel. In het pakket van de Ring Video Deurbel Pro zitten vier verschillende covers (zwart, wit, grijs en bruin). Ook heeft het pakket een gratis meegeleverde Ring Chime (om zo in huis het geluid van de deurbel te hebben) en ook een beltrafo om zo eventueel voor voldoende voltage te zorgen.

Met je pakketbezorger communiceren
Met een Ring Video Deurbel kan je communiceren met degene die aanbelt. Handig om bijvoorbeeld tegen je pakketbezorger te kunnen zeggen dat hij je pakketje bij de buren mag afleveren als jij niet thuis bent.

Veiligheidsring rondom je huis
Je kan de Ring Video Deurbel Pro perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert de Ring Video Deurbel Pro met een of meerdere Ring Beveiligingscamera’s en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie.

Makkelijk instellingen regelen met de app
De Ring Pro wordt aangesloten op de huidige bedrading van de deurbel. Vanuit de applicatie kan je vervolgens al jouw instellingen regelen. De gratis applicatie is beschikbaar in de Appstore, Google Playstore of Windows store.

Bevestiging en Purchase Protection
De Ring Video Deurbel Pro moet met schroeven worden bevestigd. Deze schroeven inclusief een schroevendraaier worden ook meegeleverd. Op de videodeurbellen van Ring geldt Purchase Protection. Dit betekent dat Ring kosteloos een nieuwe deurbel stuurt als deze toch onverhoopt wordt gestolen.

Ring Cloud Video Recording
Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 60 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat.

Inhoud verpakking:
• Ring Video Deurbel Pro
• Ring Chime (draadloze gong)
• 220/24v Rail Transformator voor in de meterkast
• Schroevendraaier
• 4 verschillende kleuren frontjes
• Bevestigingsmateriaal
• Handleiding


Looki X8 draadloze video deurbel met camera

Looki X8 draadloze video deurbel met camera

Met de Looki draadloze video deurbel met camera weet je altijd wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Ben je niet thuis en belt er iemand bij je aan? Dan krijg jij hier een push-notificatie van op je telefoon. In de app kun je je bezoekers live zien én spreken! Zo mis je dus nooit meer een pakketje. Lopen er ongewenste personen rond bij je voordeur? De bewegingsdetector ziet ze en stelt je hiervan op de hoogte. Voel je veilig.

Mis nooit meer een bezoeker
Staat er iemand voor je deur? Je deurbel stuurt je een push-notificatie. In de app kun je gemakkelijk opnemen en dankzij de HD camera kun je de persoon live zien in de app. De deurbel is uitgerust met een twee-richtings audiosysteem. Hierdoor kun je gemakkelijk communiceren met je bezoekers. Is het donker? Geen probleem. Dankzij het automatische infrarood nachtzicht heb jij altijd het perfecte beeld. Ook met wat minder licht.

Bewegingsdetectie en gratis cloud opslag
Lopen er ongewenste figuren bij de deur? Elke beweging wordt gedetecteerd dankzij de bewegingssensor en stelt je hiervan op de hoogte door middel van een push-notificatie. Tegelijkertijd begint de Looki draadloze video deurbel met het vastleggen van de beelden. De beelden worden opgeslagen in de cloud. Zo kun jij ze altijd terugkijken met je smartphone.

Sluit hem aan op de deurbelbedrading of gebruik hem draadloos
Bij de Looki deurbel krijg je standaard twee oplaadbare 18650 batterijen. Je kunt hem dus draadloos gebruiken, maar de Looki deurbel kan ook worden gemonteerd op je bestaande deurbelbedrading. Je verbind de bedrading heel gemakkelijk met de montage plaat voor aan de muur. Zo zijn de batterijen altijd opgeladen en hoef je daar niet meer naar om te kijken. Bovendien is de deurbel in een handomdraai gekoppeld met de app.

Looki X8 video deurbel

Bekijk ook Bestsellers deurbellen met camera


Bekijk hier de deurbellen met camera verkocht in Duitsland.

Geniet van deze pagina, vertel het verder

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 268
error

Geniet van deze pagina en deel ze