Voetverzorging die het verschil maakt

De voetverzorging die het verschil maakt

Voetverzorgingsproducten voor thuis

Voetverzorging

Footlogix is de eerste en enige pediceutal voetverzorgingslijn ter wereld.

Wereldwijd het toonaangevende bedrijf voor voetverzorging door zijn innovatieve producten aan te bieden die transformationele resultaten geven en voetverzorging professionals over de hele wereld de middelen bieden om een uitzonderlijke voetverzorging te geven.

  • De unieke formules op basis van mousse zijn licht, sluiten de poriën niet af en laten geen vettige laag achter.
  • De producten werken snel: een fantastisch resultaat in slechts 24 uur.
  • Gebruiksvriendelijk: De producten worden snel geabsorbeerd door de huid en maken de voeten weer gezond.
  • Veilig voor alle huidtypes, ook voor personen met diabetes.
  • Aanbrengen en klaar!

Vochtinbrengende oplossingen bij voetverzorging

  1. Footlogix DD Cream Mousse.
    Deze formule is voorzien van een dubbele bescherming voor de huid van de voeten. De mousse is samengesteld met o.a. andere het dynamische duo Urea en Spiraleen, deze hydrateert de huid dag en nacht na elke toepassing, verzacht en verzorgt de extreem droge en gebarsten huid. De schoenen kunnen direct na het aanbrengen worden aangedaan.
    Gebruik: Houd de spuitbus verticaal en schud. De hoeveelheid mousse hoeft niet groter te zijn dan een walnoot. Het dragen van sokken is niet nodig. Kan overdag worden gebruikt als een rijke, vochtinbrengede creme. Voor het beste resultaat brengt deze cream ’s avonds aan en de geschikte dagformule ’s ochtends aanbrengen.
voetverzorging

2. Footlogix Daily Maintenance Formula Mousse.
    De mousse is bedoeld voor een dagelijkse preventieve onderhoudsbehandeling voor de normale tot droge huid. De niet-occlusieve mousse wordt onmiddelijk door de huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. De schoenen kunnen na het aanbrengen meteen worden aangedaan.
Gebruik: De spuitbus verticaal houden en goed schudden voor gebruik. Hoeveelheid mousse hoeft niet groter te zijn als een walnoot. Voor het beste resultaat, zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen. 

Footlogix Daily Maintenance

3. Footlogix Very Dry Skin Formula Mousse.

Deze formule is ontwikkeld om de zeer droge huid te hydrateren en herstellen. De mousse wordt onmiddelijk door de huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. De schoenen kunnen na het aanbrengen direct worden gedragen.
Gebruik: Houd de spuitbus verticaal en schud goed. Breng de mousse zuinig aan, de hoeveelheid hoeft niet groter te zijn dan een walnoot. Voor het beste resultaten zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen. 

Footlogix Very Dry Skin Formula Mousse

3+ Footlogix Cracked Heel Formula Mousse.
      De mousse is de bewezen formule voor het hydrateren van de dikke, eeltige en gebarsten huid. De mousse wordt onmiddelijk door de huid opgenomenen laat gaan vettig laagje achter. De schoenen kunnen direct na gebruik worden aangedaan.
Gebruik: Houd de spuitbus verticaal en schud goed. Zuinig aanbrengen, de hoeveelheid mousse hoeft niet groter te zijn als een walnoot. Voor het beste resultaat ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen. 

Cracked Heel Formula Mousse

Speciale Oplossingen bij voetverzorging

4. Footlogix Cold Feet Formula Mousse.
    Deze mousse brengt verlichting voor koude voeten. De mousse wordt direct door de huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. De schoenen kunnen direct na het gebruik worden gedragen.
Gebruik: Houd de spuitbus verticaal en schud goed voor gebruik. De hoeveelheid hoeft niet groter te zijn dan een walnoot. Voor het beste resultaat breng de mousse ’s ochtends en ’s avonds aan.

Footlogix Cold Feet Formula Mousse.

5. Footlogix Sweaty Feet Formula Mousse.
    Deze mousse is ontwikkeld voor het tegen gaan van zweetvoeten. De mousse wordt direct door de huid opgenomen en laat geen vettige laag achter. De schoenen kunnen direct na het gebruik worden gedragen.
Gebruik: Houd de spuitbus verticaal en schud goed voor gebruik. De hoeveelheid hoeft niet groter te zijn dan een walnoot. Voor het beste resultaat breng de mousse ’s ochtends en ’s avonds aan. 

Footlogix Sweaty Feet Formula Mousse

8. Footlogix Tired Leg Formula Mousse.
    Deze formule is ontwikkeld voor vermoeide voeten. Geen invloed op steunkousen. De mousse wordt direct door de huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. De schoenen kunnen direct na het gebruik worden gedragen.
Gebruik: Houd de spuitbus verticaal en schud goed voor gebruik. De hoeveelheid hoeft niet groter te zijn dan een walnoot. Voor het beste resultaat breng de mousse ’s ochtends en ’s avonds aan. 

Footlogix Tired Leg Formula Mousse

9. Footlogix Foot Fresh Deodorant Spray.
    Deze verstuiver met Tea-Tree olie dood de geurveroorzakende bacteriën. Neutraliseert voetgeuren en heeft een verfrissende parfum.
Gebruik: Was en droog de voeten eerst grondig. Houd de verstuiver verticaal en schud goed, verstuif op een afstand van 10-15 cm van de voet. De voeten gedurende 30 seconden aan de lucht laten drogen. Werkt het beste in combinatie met Footlogix Shoe Fresh Spray. Voor de beste resultaten een-of tweemaal daags gebruiken.

Footlogix Foot Fresh Deodorant Spray

10. Footlogix Shoe Fresh Deodorant Spray.
       Deze verstuiver met Tea-Tree olie is effectief in het doden van geurveroorzakende bacteriën in alle soorten schoenen. Neutraliseert voetgeuren en heeft een verfrissend parfum.
Gebruik: Schud de verstuiver krachtig, houd de verstuiver verticaal en de tuit in de schoen plaatsen. 2 tot 3 keer kort en snel spuiten. Werkt het beste in combinatie met Footlogix Foot Fresh. Een- of tweemaal per dag gebruiken.

Footlogix Shoe Fresh Deodorant Spray.

Schimmelwerende Oplossingen bij voetverzorging

7. Footlogix Peeling Skin Formula Mousse.
    Deze formule is ontwikkeld om de klamme en schilferige huid tegen schimmelinfecties te verzorgen en beschermen. De mousse wordt direct opgenomen door de huid en laat geen vettig laagje achter.
Gebruik: Houd de spuitbus verticaal en schud goed. De hoeveelheid mousse hoeft niet groter te zijn dan een walnoot. Voor de beste resultaten zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen.

Footlogix Peeling Skin Formula Mousse

7+ Footlogix Rough Skin Formula Mousse.
     Deze formule is ontwikkeld om de droge en ruwe huid tegen schimmelinfecties te verzorgen en beschermen. De mousse wordt direct door de huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. De schoenen kunnen direct na het gebruik worden aangedaan.
Gebruik: Houd de spuitbus verticaal en schud goed. De hoeveelheid mousse hoeft niet groter te zijn dan een walnoot. Voor de beste resultaten zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen.
Gebruik: Houd de spuitbus verticaal en schud goed voor gebruik. De hoeveelheid hoeft niet groter te zijn dan een walnoot. Voor het beste resultaat breng de mousse ’s ochtends en ’s avonds aan. 

Footlogix Rough Skin Formula Mousse

7T Footlogix Nail Tincture Spray.
Deze spray voorkomt schimmelvorming op uw teennagel. Kan ook tussen de tenen worden aangebracht bij een schilferige huid. Avocado-olie en panthenol herstellen de teennagels en zorgen voor een gezonde glans. Bewezen werking!
Gebruik: Goed schudden voor gebruik, de te behandelen zone kort en snel bespuiten van 2 cm afstand.

Footlogix Nail Tincture Spray.

Pedicureproducten voor thuis

13. Footlogix Foot Soak Concentrate.
      Dit product met Urea en Aloë Vera is een pH-gebalanceerd, zacht reinigend en hydraterend voetbad met antimicrobiële eigenschappen.
Gebruik: Voeg een theelepel toe aan 2 tot 3 liter warm water. Laat de voeten 5 tot 10 minuten weken (of minder dan 5 minuten voor diabetici). Haal de voeten uit het bad en dep zachtjes doch grondig droog. Dit product hydrateert de huid en verzacht verhardingen, waardoor het verzorgen van nagelriemen en het verwijderen van eelt eenvoudiger en sneller gaat.

Footlogix Foot Soak Concentrate

15. Footlogix Exfoliating Seaweed Scrub.
      De scrub is samengesteld uit alleen de beste geïmporteerde zeewier en is gemengd met essensiële oliën en natuurlijk puimsteen met microkorrel. Deze licht schuimende scrub verwijderd dode huidcellen van de voeten en benen.
Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid aan in je handpalm. Begin bij de voeten en breng de scrub aan in ronde bewegingen richting de kuiten en dijbenen. Voeg water toe om de gewenste structuur te krijgen.
Spoel het product af met water en dep zachtjes met een vochtige handdoek en dep vervolgens droog. 

Footlogix Exfoliating Seaweed Scrub.

19. Footlogix Massage Formula Lotion.
      Deze formule wordt gebruikt ter aanvulling van de pedicurebehandeling. Glijdt voldoende voor massage zonder de huid af te sluiten. Dankzij de parfum voelt de huid fris en zijdezacht aan.
Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid (niet meer dan 2 tot 3 pompjes) aan per voet/been als laatste stap van de pedicurebehandeling. Masseer het product in tot het compleet door de huid is opgenomen. Glijdt voldoende om 5 tot 7 minuten te kunnen masseren, zonder vettig laagje achter te laten.

Footlogix Massage Formula Lotion

Resultaten spreken voor zich

Meer over Footlogix
Footlogix heeft unieke en revolutionaire producten cosmetische voetverzorging met farmaceutische ingrediënten en eigenschappen. In deze producten wordt gebruik gemaakt van de Dermal Infusion Technology. Hierbij dringen actieve ingrediënten sneller in en hebben een lange nawerking. Bij het gebruik van Footlogix zijn resultaten merkbaar binnen een paar dagen. Het gaat hierbij van eenvoudige voetproblemen zoals droge hielen, eelt en kloven tot aan meer specifieke aandoeningen ten gevolge van diabetes. De werking van de producten van Footlogix is klinisch bewezen.


De voordelen van Footlogix
Wat zijn de voordelen van de Footlogix producten? We zetten de voordelen even op een rij:
• Niet-occlusief: de producten sluiten de huid niet af en belemmeren haar natuurlijke werking niet. Zo kan de huid normaal ademen.
• Niet-vette formules: na het aanbrengen kunt u meteen uw sokken en schoenen weer aan. De formules beschadigen de elastische vezels van steunkousen niet. Handig en snel!
• Hygiënisch: de applicator is voorzien van een speciale afdichting. Op die manier komt er geen lucht in de verpakking en komt de mousse niet in contact met bacteriën.
• Doeltreffend: de producten beschermen beschadigde huid tegen infecties. Ze zijn bijzonder effectief bij een droge huid ten gevolge van een diabetische voet.
• Makkelijk aan te brengen: de producten worden snel opgenomen door de huid en zijn uiterst gebruiksvriendelijk.
• Bijzonder werkzaam: de producten bieden onmiddellijk schitterende resultaten. Klanten merken op dat hun klachten al na enkele dagen aanzienlijk zijn verminderd.
• De producten worden aanbevolen door gerenommeerde artsen en podologen in Noord-Amerika en Europa.


Klik hier voor meer voetverzorgingsproducten 


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *