watches for women

watches for women

Wij zijn een jong, snelgroeiend horlogemerk voor vrouwen. Met de tijd meegaan heeft voor ons een bijzondere betekenis. Tijd staat in het hart van wie wij zijn. Die tijd draagt de klant aan haar pols. Daarom ontwerpen wij vanuit onze fashionable hoofdstad Amsterdam, horloges die fashion en design toegankelijk maken – nu, voor iedere vrouw. Met vier lijnen in de collectie, is het doel om een prachtig, maar tijdloos accessoire te bieden dat nooit de aandacht afleidt van de drager zelf. Een waardig en elegant horloge versmelt met je outfit – zelfs gedurfde details.

Ja, bij ons kijken we naar trends. En daar geven wij dan graag een gewaagde twist aan door kleurencombinaties samen te smelten met een minimalistisch ontwerp en clean finishes. Maar wij geloven ook in het duurzame karakter van horloges: de klant draagt een horloge immers vaak jaren achtereen. De kwaliteit van ieder horloge in de collectie moet daarom aan strenge eisen voldoen.

watches for women 1

CHLOE ROSE GOLD GIFT BOX + GRATIS HORLOGEBAND

watches for women

CHLOE is een waar cadeautje. Voor jezelf of een ander. Niet alleen omdat ze in een mooie doos wordt geleverd; ook omdat ze een magnifieke combinatie van elegantie en kracht met zich meedraagt. Eenvoudig zouden we haar niet noemen, prachtig in balans wél. Met een vierkante horlogekast (28 mm diameter) en een horlogeband van 14 mm siert ze de pols van een energieke, stoere vrouw. Liever een andere band? De gratis bijgeleverde band van nubuckleer kun je eenvoudig zelf erop zetten. In de bijgeleverde beschrijving lees je hoe. CHLOE is verkrijgbaar in rosé goud met een lichtroze strap en in zilver met een grijze strap. Allebei worden ze in de luxe giftbox geleverd met gratis horlogeband.

watches for women 2
RUBY JR. ROSE GOLD BLACK – 33 mm


watches for women

Ze is vrouwelijk. Het toppunt van eigentijdse elegantie. Van opsmuk houdt ze niet – eenvoud is haar kracht. Ze is RUBY JUNIOR. Echte fans zullen de trekjes van RUBY terugzien. Toch is zij net iets verfijnder: haar gevlochten horlogeband van roestvrijstaal is met 14 mm een tikkeltje smaller. De horlogekast is evengoed 33 mm in doorsnee, maar de 6 mm dikte maakt dit horloge een ultradun, stijlvol accessoire voor vrouwen die van een minimal look houden. De subtiele gespsluiting zorgt dat het horloge stevig en classy om de pols blijft zitten. Een maatje groter of kleiner? Dat doe je zelf. Op de bijgeleverde instructiekaart lees je precies hoe je het horloge op maat maakt.

watches for women 3
NANCY COFFEE


watches for women

NANCY is een beetje anders dan haar zusjes. Eigenwijs zou niet het juiste woord zijn… ze is eerder kalm. Elegant. Houdt niet van poespas. Dat zie je wel aan haar looks: haar unicolor design en haar minimalistische horlogekast (38 mm diameter) geeft haar een charme die niets anders nodig heeft. Het is de eenvoud die NANCY zo sterk maakt. Maar wie goed kijkt, ziet iets opmerkelijks aan haar. Een mysterieuze complexiteit die zich herbergt in de 7-delige metalen horlogeband (16 mm breed). Dat element geeft haar een spannende edge. Deze horlogeband sluit je met en gesp om de pols. Ja, je kunt ook NANCY zelf op maat maken. Daarvoor krijg je een handige beschrijving mee in de verpakking.

watches for women 4
RUBY ROSE GOLD


watches for women

Ze is vrouwelijk. Het toppunt van eigentijdse elegantie. Van opsmuk houdt ze niet – eenvoud is haar kracht. Ze is RUBY. Echte fans zullen de trekjes van LIV in RUBY terugzien. Toch is zij net iets verfijnder: haar gevlochten horlogeband van roestvrijstaal is met 18 mm een tikkeltje smaller. De horlogekast is evengoed 38 mm in doorsnee, maar de 6 mm dikte maakt dit horloge een ultradun, stijlvol accessoire voor vrouwen die van een minimal look houden. De subtiele gespsluiting zorgt dat het horloge stevig en classy om de pols blijft zitten. Een maatje groter of kleiner? Dat doe je zelf. Op de bijgeleverde instructiekaart lees je precies hoe je het horloge op maat maakt.

Nog meer Watches for women klik hier

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *