Zwembad voor honden altijd goed

Een zwembad voor honden is goed in de zomer maar ook voor je dier in de winter.

Geeft u uw hond nu zijn eigen Hondenzwembad!

In de zomer heeft iedereen weleens nood aan verkoeling, ook je huisdieren.

Bij warm zomerweer is het belangrijk om je hond koel te houden. Extreme warmte voelt onaangenaam voor je hond en kan tot gevaarlijke, zelfs dodelijke situaties leiden. Honden hebben geen zweetklieren over hun gehele lijf, zoals mensen die wel hebben. Deze dieren hebben dus niet het vermogen om hun lichaam af te koelen door het aanmaken van transpiratievocht. Wat kun je doen om oververhitting bij je hond en andere huisdieren te voorkomen? Geeft hen een zwembad voor honden.

Zwembad voor honden is altijd goed, zowel in de zomer als in de winter.

Dit leuke zwembad is gemaakt uit een zeer robuust kunststof en heeft verstevigde wanden. Ook zonder luchtkamers is het zwembad daardoor zeer stabiel. Bovendien hoeft u het zwembad niet op te pompen!
Het zwembad heeft een geribbeld oppervlak, waardoor uw hond niet uit zal glijden, zodra hij in het heerlijk koele water springt om te spelen.
Binnen enkele stappen in het zwembad klaar voor gebruik: u pakt het uit, zet het neer, en vult het met water. En meteen kan uw hond van het zwembad genieten!

Tip: Een duik in het water is een prima manier voor je hond om zijn lichaam te verkoelen en veel honden vinden spelen in water nog hartstikke leuk ook. Droog de hond nadat hij in het zwembad is geweest wel af. Bij langharige honden kan het vocht tussen de haren gaan broeien en irriteren en bij de kortharen vergroot de kans op zonverbranding met een natte huid. Wrijf het ergste vocht weg met een handdoek en laat de hond vervolgens bij voorkeur in de schaduw liggen om verder te drogen.

Bestellen klik hier

zwembad voor honden
Hondenzwembad

Medpets.be

Eigenaren van huisdieren kunnen geneesmiddelen, speciale (dieet)voeding, supplementen en verzorgingsproducten voor hond, kat, paard, konijn, vogel en knaag- en terrariumdieren online bestellen en laten thuis leveren. Het gamma bestaat uit meer dan 4000 producten ter bevordering van de gezondheid en het welzijn van huisdieren.

 

Kijk ook eens bij Didoland

 

 

 

 

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *