De beste bovengrondse zwembaden

De beste bovengrondse zwembaden

De beste bovengrondse zwembaden

Bovengrondse zwembaden staan ​​bekend om hun snelle montage en omdat het een voordelige oplossing is om in de zomer van te genieten. Ze kunnen gemaakt zijn van plaatstaal of PVC.

Met bovengrondse zwembaden geniet u van een installatie op uw eigen terras of in je tuin tegen een uitzonderlijke prijs en zonder ingewikkelde en vervelende werken. Een verfrissende zomer thuis doorbrengen was nog nooit zo laagdrempelig dankzij deze betaalbare en functionele producten.

Wanneer de zomerhitte aanbreekt, is het hebben van een eigen zwembad voor velen een plezier geworden. De bovengrondse zwembaden hebben een zeer betaalbare prijs waardoor het hele gezin op een verfrissende manier van de zomer kan genieten.

Deze zwembadmodellen hebben een eenvoudige montage. Omdat er geen graafwerkzaamheden nodig zijn, betekent dit een aanzienlijke besparing, zowel economisch als in tijd. De stukmontagesystemen zorgen voor een snelle montage. Een installatie met deze eigenschappen in uw eigen tuin kunnen hebben, zonder dat er werkzaamheden nodig zijn en de installatie in één dag kunnen afronden, dat vindt u alleen in dit product. Een product met bewezen ervaring waarvan de voordelen elke dag meer mensen overtuigen.

Dankzij het montagesysteem op onderdelen dat het transport presenteert, is het enorm eenvoudig en economisch uit te voeren. Daarom kunt u online comfortabel het model van bovengrondse zwembaden kopen. 

Van de prachtige staalinstallaties, tot de meest zuinige en populaire kunststof installaties, zoals de Metal Frame van het merk Intex. Een grote verscheidenheid aan producten van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen, zodat u het model mee naar huis kunt nemen dat het beste bij uw behoeften past.

Wil je een bovengronds zwembad kopen? Ons assortiment bied je veel mogelijkheden, rond of rechthoekig, groot of klein, met een simpel frame of een uitgebreid frame en nog veel meer. Op deze pagina zijn de bovengrondse zwembaden in veel maten, vormen en types te vinden. Kies er een met een simpel frame om hem snel op te zetten of kies er een met een uitgebreid frame die door weer en wind zal blijven staan. Al met al genoeg te kiezen voor als je je zwembad gaat kopen.

Gre zwembad Loire set grenen rechthoek 618
Gre zwembad Loire set grenen rechthoek 618

Gre zwembad Loire set grenen rechthoek 618

Dit is zeker niet het goedkoopste zwembad maar wel een aanrader. Het is een rechthoekig houten zwembad, geschikt voor zowel opbouw als (gedeeltelijke) inbouw. Het bad wordt in Frankrijk geproduceerd van PEFC-hout van 46 mm dik en beschermd tegen insecten en rot door een autoclaafbehandeling klasse IV.

De profielen hebben metalen bevestigingsstrips. De liggers zijn 29 cm breed. Het bad wordt geleverd met een zandfilter van 10 m³/h en bodem- en wandbescherming. Deze wordt aangebracht tussen de houten ombouw en de liner. Trap: buiten hout, binnen RVS. Installatie d.m.v. IPE-systeem. Inhoud: 24.100 liter. Afmeting binnen: 570x373x130 cm, buiten: 620x420x133 cm. Benodigde betonplaat: 670x470x17 cm = 5,36 m³.


Interline Zwembad Century 6,10 x 3,60/1,32 m zwembad
Interline Zwembad Century 6,10 x 3,60/1,32 m zwembad

Interline Zwembad Century 6,10 x 3,60/1,32 m zwembad

Dit zwembad kan zowel in- als opgebouwd worden. Geniet maar met de familie van dit luxezwembad. 

Zwembaden van Interline zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, hebben stijlvolle, decoratieve wandpatronen en doordachte details. De baden kunnen zowel bovengronds opgebouwd als ingegraven worden. De ongeëvenaarde sterkte en kwaliteit van Interline zwembaden zijn legendarisch. Laat het model en de afmeting afhangen van wat het beste in uw tuin past. Gun uzelf optimaal plezier met uw familie en maak van uw tuin een wellnesscentrum!


Rechthoekig frame zwembad 300x200x75cm van het merk AGLZWY
Rechthoekig frame zwembad 300x200x75cm van het merk AGLZWY

Rechthoekig frame zwembad 300x200x75cm van het merk AGLZWY

Een bovengronds zwembad ontworpen met een extreem stevig ovaal frame voor sterkte en duurzaamheid

Het zwembadframe is gecoat met roest- en corrosiewerende coating om het zwembad te beschermen tegen UV-stralen en slijtage. 3-laags PVC-beugels wikkelen zich rond het zwembad om extra stabiliteit aan de zwembadwand te bieden.

Je kunt dit bovengrondse zwembad zonder gereedschap in je achtertuin installeren. Een doorstroomgestuurde aftapkraan biedt een gemakkelijke oplossing voor het afvoeren van overtollig water. Maak je binnen enkele minuten klaar voor warm zomerplezier


Bestway Power Steel Zwembad 549 x 274 cm
Bestway Power Steel Zwembad 549 x 274 cm

Bestway Power Steel Zwembad 549 x 274 cm

Rechthoekig stalen frame zwembad in stabiele uitvoering in de kleur grijs. Sterk frame (U-vormige poten), wat iets uitsteekt en met een blauwe liner met een verrassende mozaïek print aan de binnenzijde.. Gemakkelijk te installeren, zonder verder gereedschap. Van duurzaam Tritech materiaal, bestand tegen UV stralen en chloor. Getest op gewicht en druk van grote hoeveelheden water. De complete set wordt geleverd incl. trap, cover,12 V. cartridgefilter van 5,6m³/u. en Chemconnect chloordispenser.


Waar kan je de beste bovengrondse zwembaden online kopen?

Luxe bovengrondse zwembaden bij zwembadstore
Bovengrondse Zwembaden koop je bij Bol.com.
Het grootste gamma Bovengrondse Zwembaden vind je bij Amazon.

Op zoek naar iets? vul in wat je zoekt of klik op categorie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *