De beste drukspuit of druksproeier

De beste drukspuit of druksproeier

De beste drukspuit of druksproeier

Welke drukspuit of druksproeier kan je best kiezen?

Dit is een vraag die we heel vaak krijgen. En het is dat niet alles alleen afhangt van de grootte van de tuin , maar van het gebruik dat u uw spuitmachine gaat geven.

Bij DIDOLAND denken we, net als jij, veel aan het milieu en verspillen we niet graag een microdruppel water of product voor de toe te passen behandelingen (insecticiden, fungiciden of meststoffen). En het is dat bovendien het overschrijden van de aanbevolen dosis niet alleen het milieu aantast, maar ook je groenten, gras of planten.

Een vraag die bij zoveel tuingereedschap kan rijzen, is ‘Hoe kies je de meest geschikte spuitmachine’. Dit wetende, hebben we ons voorgenomen om u te leren hoe u de beste apparatuur voor uw tuin kunt kiezen zonder geld te verspillen aan sproeiers die niet voldoen aan de kwaliteitsnormen of gebruiksgarantie.

In dit artikel hebben we het over verschillende sproeiers.

Handmatige sproeiers: Deze sproeiers bevatten een handmatig bediende pomp die wordt gebruikt om druk op te bouwen in de tank. Je kunt constant en homogeen en langer spuiten dankzij de standaard ingebouwde drukregelaar . Op deze manier hebben al uw planten van het begin van de bespuiting tot het einde dezelfde dosis product .

Aan deze sproeiers kunt u ook accessoires bevestigen om te sproeien op hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen te vergemakkelijken.

Huishoudelijke sproeiers of kleine drukspuiten: Deze handmatige sproeiers zijn de eenvoudigste. Zeer licht, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken . De meeste hebben een doorschijnende tank, zodat u de oplossing erin kunt zien.

Deze drukspuiten met een inhoud van 1 tot 2 liter zijn ook geschikt voor de verzorging van planten op kleine terrassen en zelfs voor kleine stadstuinen.

Rugzak- of schoudertassproeiers: Als je een grote tuin of boomgaard hebt, kan het de moeite waard zijn om een drukspuit of druksproeier aan te schaffen om op de rug te dragen.

Deze schoudersproeiers hebben een inhoud van 5 tot 7 liter. Ze zijn ideaal voor kleine boomgaarden. In ieder geval, wanneer we met een hardnekkige plaag in de tuin zitten en we moeten hard werken om het volledig te elimineren, is het beter om jezelf te wapenen met een veldspuit met meer liters capaciteit.

OPMERKING: Voordat u gaat spuiten, is het belangrijk om het etiket te lezen van wat u aanbrengt en kennis te nemen van het aangegeven veiligheidsadvies, evenals de beschermende uitrusting te dragen die nodig is om bij het aanbrengen.

Hozelock 7 liter drukspuit
Hozelock 7 liter drukspuit

Hozelock 7 liter drukspuit

Deze Hozelock drukspuit of druksproeier kunt u op een eenvoudige, nauwkeurige en kostenbesparende manier water, insecticiden, schimmelwerende,- & oplosbare middelen verstuiven in de tuin.

Tank hoeft slechts 1 keer op druk gebracht te worden om de gehele inhoud tot de laatste druppel te kunnen legen

Minder inspanning door slechts 1 keer op druk brengen

Continu gebruik

Er blijft minder residu achter in de tank waardoor het eenvoudiger wordt de spuit schoon te spoelen


FUXTEC drukspuit 20 liter FX-DS20L
FUXTEC drukspuit 20 liter FX-DS20L

FUXTEC drukspuit 20 liter FX-DS20L

De volgende drukspuit of druksproeier is ontworpen voor het aanbrengen van vloeibare sprays in huis en volkstuin. Het gebruik van vloeibare meststoffen, herbiciden en gewasbeschermingsmiddelen die zijn goedgekeurd

Een andere kwaliteit van deze drukspuit is de grote tank van 20 liter. Dat betekent dat de gewenste inhoud minder vaak hoeft te worden bijgevuld om te spuiten. Het is daarom ideaal voor gebruik in grote ruimtes. Hij is ook zeer mobiel dankzij de twee gewatteerde rugbanden, waardoor het mogelijk is om iets langer met het apparaat te werken, maar met minimale inspanning! Een draagbeugel is ook stevig geïntegreerd.


GLORIA drukspuit Prima 5

Een aanrader is deze drukspuit of druksproeier. Handzaam, praktisch, goedkoop – het druksproeiapparaat prima 5 is bij uitstek geschikt voor de plantverzorging en de plantbescherming in de tuin en is de bestseller onder de sproeiapparaten. Met een capaciteit van 5 liter, een krachtige kunststofpomp en een maximale bedrijfsdruk van 3 bar zorgt het druksproeiapparaat voor de beste sproeiresultaten.

Een draagriem is bij de levering inbegrepen, waardoor het apparaat comfortabel op de schouder kan worden gedragen.

Met slechts enkele pompbewegingen wordt de benodigde werkdruk in de drukspuit bereikt

Grote trechter: Maakt het vullen van de plastic tank veel gemakkelijker


Kreator Druksproeier 16L Trolley
Kreator Druksproeier 16L Trolley

Kreator Druksproeier 16L Trolley KRTGR6816

Drukspuit of druksproeier op wielen: Deze handige druksproeier heeft een reservoir van 16 L.

Dankzij wieltjes onder het toestel kan je hem gemakkelijk verplaatsen in de tuin. Zowel de lans als het handvat zijn in hoogte aanpasbaar zodat je altijd ergonomisch werkt.

Met deze druksproeiertrolley breng je sproeistoffen heel precies aan, daar waar ze nodig zijn. Je kan werkelijk alle kanten op en besproeit vlot elke mogelijke plek in je tuin.

Waarvoor is de druksproeiertrolley geschikt?
De druksproeier is ideaal om het mos op je oprit te lijf te gaan of te bestrijden. Je kan er ook de groenten in je serre mee wateren.


Waar kan je de beste drukspuit of druksproeier online kopen?

Op zoek naar iets? vul in wat je zoekt of klik op categorie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *