De beste zwembadrobot of zwembadstofzuiger

De beste zwembadrobot of zwembadstofzuiger

De beste zwembadrobot of zwembadstofzuiger

Vandaag gaan we je alles vertellen in “De beste zwembadrobot of zwembadstofzuiger “wat je moet weten wanneer je een zwembadstofzuiger koopt om het meeste uit het heetste seizoen van het jaar te halen.

In de zomer moet het zwembad een of twee keer per week worden schoongemaakt en de zwembadstofzuiger zal u hierbij helpen. Dit apparaat, dat handmatig of automatisch kan worden gebruikt, is ideaal voor het borstelen van tegels op de muren, vloer en randen en ook voor het afzuigen in de hoeken.

Het schoonmaken van het zwembad is op elk moment van het jaar essentieel. In de zomer wordt het nog belangrijker, vanwege de overtollige hitte, hevige regenval en veelvuldig gebruik. De zwembadstofzuiger vereenvoudigt het schoonmaken en maakt het efficiënter.

Let er bij het kiezen van een zwembadrobot of zwembadstofzuiger op of deze is gemaakt voor metselwerk, tegels, vinyl of plastic, aangezien sommige apparaten alleen in bepaalde soorten zwembaden werken. Let ook op de pomp, want sommige zwembadmerken maken alleen onderdelen die passen op producten van dezelfde lijn.

Een zwembadstofzuiger kan wel wat kosten, daarom zijn er verschillende modellen op de markt. Sommige hebben minder functionaliteit en vereisen menselijke inspanning, terwijl andere, zoals ‘robotstofzuigers in huis’, alles zelf doen.

Sommige mensen zeggen dat het een hele klus is om thuis een zwembad te hebben. Met de juiste accessoires kan het dagelijks schoonmaken van uw zwembad echter veel eenvoudiger zijn. Bekijk in de onderstaande lijst enkele van de beste modellen zwembadstofzuigers om u hierbij te helpen.


Bestway Zwembad Robot Stofzuiger Flowclear Aquatronix 58482
Bestway Zwembad Robot Stofzuiger Flowclear Aquatronix 58482

Bestway Zwembad Robot Stofzuiger Flowclear Aquatronix 58482

De eerste zwembadrobot die we willen voorstellen is de Aquatronix is de Bestway 58482 zwembadreinigingsrobot, die zelf het vuile werk zal doen met als doel het zwembad schoon en intact te houden. De Bestway 58482 robotstofzuiger is draadloos en kent een groot aantal bewegingen. Hij is geschikt voor elk zwembad met een vlakke bodem. De procedure kan niet eenvoudiger: het apparaat wordt bestuurd door een enkele stroomschakelaar. De geïntegreerde sensoren zorgen ervoor dat de Bestway 58482 Aquatronix direct begint met schoonmaken zodra hij in water wordt geplaatst en wordt uitgeschakeld wanneer hij uit het water wordt gehaald, zodat de motor langer meegaat. De vergrendelingsklemmen maken onderhoud en reiniging eenvoudiger – open het compartiment en verwijder al het vuil uit het roestvrijstalen filter.


Hayward Tiger Shark QC Automatische reiniger
Hayward Tiger Shark QC Automatische reiniger

Hayward Tiger Shark QC Automatische reiniger

Al meer dan een decennium heeft de Hayward merk Tiger Shark QC zwembadrobot een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en efficiënte robot.

De Tiger Shark is gebruiksvriendelijk, automatisch en heeft een filtratiefijnheid van 5 micron , waardoor uw zwembad perfect wordt gereinigd.

De Tiger Shark Hayward Quick Clean robot is betrouwbaar, robuust en volautomatisch.

Het reinigt de bodem van uw zwembad, maar ook de wanden en de waterlijn .

Eenmaal gestart, hoeft u niets meer te doen: de robot reinigt elke hoek van uw zwembad volledig autonoom.

De bediening van de robot is heel eenvoudig: sluit de kabel van de robot aan op de voeding, sluit hem aan op een stopcontact.

Dompel tot slot je robot onder en druk op de schakelaar op de voeding: je robot start een reinigingscyclus.


Zodiac Vortex RV5380
Zodiac Vortex RV5380

Zodiac Vortex RV5380

De zwembadrobot Zodiac Vortex Pro RV5380  is een elektrische all-terrain robot met vierwielaandrijving om zich aan te passen aan alle coatings (liner, polyester schaal, versterkt PVC, geverfd beton, tegels), alle vormen en alle soorten zwembadbodems, ze te reinigen met grote precisie. Zijn vierwielaandrijving geeft hem perfecte grip op alle muren, waardoor het risico op afvallen wordt verminderd. Ze maken het hem ook gemakkelijker om alle obstakels te overwinnen en elke hoek van uw zwembad te bereiken.
Deze ultrakrachtige elektrische zwembadrobot is uitgerust met 3 motoren en heeft gepatenteerde cyclonische zuigkracht waardoor de prestaties van de reiniging behouden blijven, evenals een extra brede zuigcapaciteit voor een effectieve reiniging van de bodem, de wanden en de waterlijn van uw zwembad. En elke vorm van platte bodem, helling, of punten.


Wat is een zwembadrobot of zwembadstofzuiger?

Een zwembadstofzuiger is een apparaat dat helpt bij het reinigen van de binnenkant van het zwembad (zijwanden, vloer en randen) door slijm, vet, zonnebrandresten, mos en ander vuil te verwijderen.

Deze stofzuigers kunnen in elk type zwembad worden gebruikt: metselwerk, vinyl, plastic, opblaasbaar, tegels, enz. Maar bij het kiezen van de stofzuiger moet rekening worden gehouden met het materiaal van het zwembad, aangezien er voor elk model geschikte apparaten zijn.

Er zijn twee soorten zwembadstofzuigers: automatisch en handmatig. Bekijk hieronder het verschil tussen beide.

Automatische of handmatige zwembadstofzuiger?

Er zijn verschillende soorten zwembadstofzuigers. Handmatige reinigingssets bestaan ​​uit netten die worden gebruikt om het wateroppervlak schoon te maken en dode bladeren, bloemen en insecten te verwijderen.

Je kunt ook een stofzuiger hebben die een slang is die is bevestigd aan een soort “bezem”, die vuil verwijdert terwijl het wordt opgezogen.

Automatische stofzuigers zijn degenen die uw werk gemakkelijker maken. Ze zijn gekoppeld aan filterpompen en voeren de reiniging automatisch uit, alsof het robots zijn. Deze stofzuigers lopen door elk uiteinde van het zwembad, in een heen-en-weer pad.

Wat zijn de voordelen van een zwembadrobot of zwembadstofzuiger?

De automatische zwembadstofzuiger is zeer eenvoudig in gebruik. Plaats het gewoon in het zwembad en zorg ervoor dat het goed op de bodem van het zwembad staat. Zet hem aan en hij doet al het werk zelf.

Ook het schoonmaken van dit type zwembadstofzuiger is heel eenvoudig. Zie een automatische zwembadstofzuiger in actie: 

Zoals je ziet, is de automatische stofzuiger moderner, gebruiksvriendelijker en levert hij geen problemen op. Maar zoals elk product heeft het enkele nadelen, en de prijs is daar een van. Het is duurder en ook zwaarder. Je hebt ook een grotere plaats nodig om je apparatuur op te bergen.

Uw zwembadmateriaal

Zwembaden kunnen worden gemaakt van metselwerk, plastic, vinyl, tegels, enz. Deze informatie (het materiaal dat is gebruikt bij de constructie van het zwembad) is essentieel bij het kiezen van een apparaat om het schoon te maken.

Dat komt omdat sommige materialen compatibel zijn met bepaalde soorten zwembadstofzuigers en niet compatibel zijn met andere.

Controleer dus, voordat u de stofzuiger kiest, of het model dat u wilt, compatibel is met uw zwembad. U kunt deze informatie vinden in de beschrijving van de producten op de verkoopwebsites.

Waar kan je de beste zwembadrobot of zwembadstofzuiger kopen?

de beste zwembadrobot of zwembadstofzuiger koop je bij Bol.com.
de beste zwembadrobot of zwembadstofzuiger is te vinden bij Amazon.

Op zoek naar iets? vul in wat je zoekt of klik op categorie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *